foxy01 07.04.03, 13:23 NApiszcie, ktory klub w Toruniu lubicie najbardziej i dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humanior Re: ULUBIONE KLUBY W TORUNIU 07.04.03, 19:00 nieważne gdzie, ważne z kim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: ULUBIONE KLUBY W TORUNIU IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 22:09 Jazzgod lubie za muzyke, atmosfere i pilkarzyki a ostatnio lubie sobie posiedziec na schodach albo parapecie pod aniolem- tak po plebejsku(jak sie przychodzi pozniej niz 19 to trudno o miejsca przy stolikach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: ULUBIONE KLUBY W TORUNIU IP: *.awacom.pl 07.04.03, 23:27 "Mózg" w Bydzi.... ;-) cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Re: ULUBIONE KLUBY W TORUNIU 08.04.03, 08:41 Gość portalu: zonc napisał(a): > "Mózg" w Bydzi.... ;-) > Nie zauważyłem kiedyśmy zaanektowali Bydzie, skoro "Mózg w Bydzi" jest klubem toruńskim tak jak "Anioł w Ratuszu" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: ULUBIONE KLUBY W TORUNIU IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 09:45 telek_ napisał: > Gość portalu: zonc napisał(a): > > > "Mózg" w Bydzi.... ;-) > > > Nie zauważyłem kiedyśmy zaanektowali Bydzie, skoro "Mózg w Bydzi" jest klubem > toruńskim tak jak "Anioł w Ratuszu" > To niedopatrzenie! To takie małe osiedle za oczyszczalnią w stronę Piły;) > ;-) pozdrawiam sąsiadów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorok Re: ULUBIONE KLUBY W TORUNIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.03, 14:02 Ptaszarnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorok Re: ULUBIONE KLUBY W TORUNIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.03, 14:04 w grę wchodzi również Jazzgot i Piwnica pod aniołem a co do ptaszarni to ostatnio gęstość zaludnienia tak tam wzrosła że coraz trudniej się tam wcisnąć!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: ULUBIONE KLUBY W TORUNIU IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 19:18 Art Cafe- za częste granie na żywo z czarnych płyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przem Re: ULUBIONE KLUBY W TORUNIU IP: 158.75.48.* 10.04.03, 07:52 Piwnica pod Aniołem ( klimat i muzyka ), Diuna (muzyka - szkoda, że nie mają lepszego lokalu ), Odnowa ( za często niezłe koncerty ) . Chociaż, idealnego jeszcze nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunner Re: ULUBIONE KLUBY W TORUNIU IP: *.torun.mm.pl 11.04.03, 18:39 grota, za spokój... Odpowiedz Link Zgłoś