arusik11 09.05.07, 18:06 Przykre bo zginął człowiek.Osierocił troje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojt683 Re: Wypadek w Białkowie 09.05.07, 19:55 Napisz jakieś szczegóły, co się stało, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
arusik11 Re: Wypadek w Białkowie 10.05.07, 02:25 Zderzyły się dwa samochody czołowo.Zginął kierowca opla,który osierocił troje dzieci .Mieszkał gdzieś koło Płonnego.Ten drugi to pracował w Radominie w firmie co handluje nawozami. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1444 Re: Wypadek w Białkowie 10.05.07, 12:07 To jest naprawdę tragedia- żona tego zmarłego właśnie urodziła dziecko i leży w szpitalu- wiem bo moja żona też leży w szpitalu na patologi ciąży. Współczuję tej kobiecie, bo z jednej strony radość z dziecka a z drugiej ogromna tragedia:( Odpowiedz Link Zgłoś
ankafanka Re: Wypadek w Białkowie 10.05.07, 13:33 Znalazłam artykuł na ten temat a raczej notkę miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,4116882.html Osoba co zginęła była z Łubków A swoją drogą to powinni coś w końcu zrobić z tymi esami w Szafarni tam jest bardzo dużo wypadków wiem bo codziennie tamtędy przejeżdżam i wystarczy spojrzeć tylko na ,,sierżanty" i już wiadomo że się coś stało bo zazwyczaj są poprzewracane. Odpowiedz Link Zgłoś
wojt683 Re: Wypadek w Białkowie 10.05.07, 13:53 Mają niebawem remontować prawie całą drogę 534 Grudziądz - Rypin. Zarząd Dróg Wojewódzkich ogłosił dodatkowo przetarg na zrobienie dokumentacji - projektu przebudowy zakrętów w Szafarni. Oczywiście gdyby kierowcy jeździli normalnie, to by nic nie trzeba było przebudowywać. No ale w tym kraju chyba nikt nie jeździ zgodnie z obowiązującymi zakazami przekraczania prędkości. Jak ktoś zwalnia do 50 km/h na terenie zabudowanym to dla innych jest to dziwne i wkurzające. Ludzie zwalniają tylko ze względu na suszarki. Odpowiedz Link Zgłoś
arusik11 Re: Wypadek w Białkowie 10.05.07, 13:59 Moim zdaniem to wina jest tylko kierowców.Ci co spowodowali ten wypadek trasę przecież znali. Odpowiedz Link Zgłoś
wojt683 Re: Wypadek w Białkowie 11.05.07, 14:36 do ankifanki Chyba pomyliłaś zdarzenia. Napisałaś o zakrętach w Szafarni. Dowiedziałem się, że w ten nieszczęśliwy dzień były dwa wypadki. Jeden właśnie w Szafarni. Facet podobno wyleciał z zakrętu. Na szczęście tam nikomu się nic poważnego nie stało. Dopiero ten drugi w Białkowie skończył się tragicznie:/ Tzn. nie wiem który był pierwszy, który drugi, ale to nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ankafanka Re: Wypadek w Białkowie 11.05.07, 17:33 Zgadza się wojcie pomyliłam się to nie było w Szafarni tylko w Białkowie Odpowiedz Link Zgłoś