Dodaj do ulubionych

serwis apararów cyfrowych

01.01.08, 18:55
Wiecie może, gdzie w Toruniu naprawią cyfrówkę canona?
Będę wdzięczna za pomoc.
Z góry dziękuję za rady typu: skorzystaj z googla :)))

Pozdrawiam,
awronia
Obserwuj wątek
    • deeep Re: serwis apararów cyfrowych 01.01.08, 21:14
      tgf.art.pl poszukaj tu informacji
      • tryg.sk Re: serwis apararów cyfrowych 02.01.08, 11:10
        Serwis cyfrówek to bardzo bardzo ciężka sprawa. Są przeróżne rodzaje uszkodzeń.
        Od banalnych po takie, które wymagają wymiany bardzo drogich części. Szczerze
        mówiąc, mało kiedy opłaca się naprawiać aparat cyfrowy. Jeżeli Twój canon
        (rozumiem, po gwarancji już) obecnie na allegro kosztuje mniej niż 1000 złotych,
        to licz się z tym, że za naprawę możesz bardzo prawdopodobnie zapłacić 3/4 tej
        wartości. Istnieje możliwość wcześniejszej diagnozy i przewidzenia mniej więcej
        kosztów. Możesz oddać aparat do naprawy wysyłkowej, ale nie wiem, który sklep
        toruński to obecnie prowadzi. Może zapytaj Jacka w foto jokerze w markecie
        Billa. Raczej jechałbym z problemem do Bydgoszczy, Poznania. Lub załatwił sprawę
        wysyłkowo. Szczęśliwie nie zepsuł mi isę jeszscze żaden aparat cyfrowy, więc
        osobiście nie miałem takiego problemu w Toruniu. Szczerze powiem, Toruń jest na
        szarym końcu, jeżeli chodzi o handel materiałami fotograficznymi a także serwis
        naprawczy.
    • raban666 Re: serwis apararów cyfrowych 02.01.08, 12:09
      Znajomy mówił mi, że na ul.Chełmińskiej w którymś punkcie fotograficznym
      przyjmują do naprawy aparaty cyfrowe. Można też oddać sprzęt do zdiagnozowania i
      wówczas nie jest to kosztowne. Niestety nie wiem dokładnie który to fotograf,
      ale wielu ich tam nie ma (może 2-3), można przejść się po wszystkich :-)

pozdrawiam
      • deneb3 Re: serwis apararów cyfrowych 02.01.08, 13:20
        Potwierdzam - na Chelminskiej - punkt AGFA
        Sama oddawalam tam cyfrowy aparat - oddaja do serwisu do Bydgoszczy.
        Naprawili, zadowolona bylam :)
    • marekcoi Re: serwis apararów cyfrowych 03.01.08, 00:28
      Piekary - Jarmusz, tam można spróbować
      • tryg.sk Re: serwis apararów cyfrowych 03.01.08, 09:11
        O tak, Jim Jarmush naprawi. Hehehe.
    • albrecht_kalb Re: serwis apararów cyfrowych 04.01.08, 11:24
      FotoMar w Bydgoszczy, od biedy moga dac rade, w Toruniu bieda w tym temacie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka