Gość: gianna IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 10:12 można zjeść dobrą pizze?Jeśli tak to proszę o podanie miejscówek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alienisko Re: Czy w Toruniu??? 11.08.03, 10:54 W Veronie jest najlepsza pizza w miescie i chyba najlepsza z tych jakie mialem okazje jesc w calym kraju. Reszty nie polecam, tzn mi w innych tak nie smakuja. W Veronie zawsze jem az sie zapcham tak mi smakuje. Jak sie idzie w strone Kopernika od Teatru to sie trafia na Verone. Latwo znalesc, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Czy w Toruniu??? IP: 217.97.134.* 11.08.03, 11:30 ja tam wole na Mostowej wciagnac sobie jakie 'peperoni' albo 'apollo' - zdecydowanie bardziej mi pasi. kiedys niezle bylo tez w 'tres amigos' ale jakos chyba sie spapralo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: Czy w Toruniu??? IP: *.amherst.lib.oh.us 12.08.03, 17:48 A mi smakuje Capri boze co ja bym dal za ta pizze teraz ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymkowsky Re: Czy w Toruniu??? IP: 62.206.18.* 13.08.03, 01:07 Zebra ponad wszystko:) Wpadki zdarzaja sie kazdeeemu, ale jak trzeba - sa prostowane (kiedys na telefon przywiezli mi przyklejona do kartonu - krotka interwencja i po 20 min byl kurier z druga). "Paranoja" - z owocami morza. Wrrrrrrrrr, ajajajaj.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: Czy w Toruniu??? IP: *.szpital-bielany.torun.pl 13.08.03, 08:19 ja tez jak na razie musze pochwalić zebrę....Standardowo - podwójny ser, kilbacha, cebulka i oregano - może niewyszukana, może tłusto ale ja tak lubię i taką podają najlepszą w Toruniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławka Re: Czy w Toruniu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 20:07 verona, verona i jeszce raz verona !!!! :D najlepsze ciasto pod słońcem, od x lat ciągle ten sam smak ,i wogóle....eehhh...szkoda ze teraz mnie tam nie ma ":*( a tak po za tym to kiedyś a i owszem w starej browarnej na mostowej bywałam, i capri też może być bo sosy do pizzy gratis dają :D , zebra...hmmm...w sumie wrrrrr :( trzy razy sie tam stołowałam i trzy razy pudło , niesmaczne było :(a tak po za tym to "ciekawą" pizze można zjeść na prostej i pod arkadami - jest inna niż wszystkie bo malutka - pieczarki i ser ale jest pyszna no i to pierwsze miejscówki z pizzą w toruniu ;p , a tak po zatym to polecam "manekina" :P choć to w żadnym wypadku nie pretenduje do miana pizzy :P smacznego życzę i aż ślinka mi cieknie na myśl o primawerze z verony :D ehh... Odpowiedz Link Zgłoś