Gość: tati IP: *.lodz-sowinskiego.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 17:27 jest jakas joga w toruniu? slyszalam cos o studiu Ewy Szprenger (czy jakos tak) ale podobno jest niesamowicie droga, znacie cos innego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heidrun Re: joga 29.09.03, 21:53 ceny Ewy szprenger to: 80zł /miesiąc za 1 raz w tygodniu i chyba 120 za 2 razy. Moim zdaniem to nie jest drogo. Jest też joga na Mickiewicza, ale słyszałam, że są trochę "nawiedzeni";-), ale mogę podać ci telefon, jeśli chcesz. Szukam towarzystwa na jogę do e. szprenger, zeby było raźniej, ktoś ma ochotę? Mam 29 latek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tati Re: joga IP: *.lodz-sowinskiego.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 23:39 faktycznie nie jest drogo (ktos kiedys powiedzial mi ze ok 300 zl :) , a wiesz moze jeszcze gdzie odbywaja sie zajecia? i bede wddzieczna za tel na Mickiewicza, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
heidrun Re: joga 02.10.03, 20:10 zajecia u szprenger są w poniedziałki, środy (z kimś innym)i piątki, na Bema w szkole nr 7, sala gimnastyczna bodajże. Ale wiem, ze niektóre grupy już sa pełne - trzeba iść i przed zajęciami spytać. A tel na Mickiewicza; 654 22 35 czuję sie jak "jogowa informacja" :-) Odpowiedz Link Zgłoś