Dodaj do ulubionych

Geje w Osięcinach???

22.10.08, 15:28
Jak sądzicie czy w naszej cudnej miejscowości są jacyś geje??
Mój typ jest tylko jeden :) Stawiam na Sebastiana Waszkiewicza zreszta wiele
osób tak o nim mówi a Wy jak uważacie...??
Obserwuj wątek
    • stanislaw00074 Re: Geje w Osięcinach??? 23.10.08, 23:21
      prowokujesz, bo szukasz pary??? Wyrazy współczucia, że musisz aż tak kombinować!
      To ty jesteś bohaterem tego kawału?:
      Jedzie facet szosą i widzi zakonnicę łapiącą stopa. Zatrzymał się. Zabrał ją.
      W pewnym momencie zakonnica odzywa się:
      - A wam mężczyznom to tak dobrze. Bierzecie sobie laskę, skręcacie w las,
      łupu-cupu, łupu-cupu i po sprawie...
      Facet zaskoczony takim textem z ust zakonnicy puścił do mimo uszu. Za chwile
      sytuacja sie powtarza:
      - A wam mężczyznom to tak dobrze. Bierzecie sobie laskę, skręcacie w las,
      łupu-cupu, łupu-cupu i po sprawie...
      Facet zszokowany dalej nie skomentował.
      Kiedy siostra powtórzyła to po raz trzeci, facet skumał aluzję. Skręcił w las.
      Zakonnica zadowolona mówi:
      - Ale od tyłu bo z przodu przełożona sprawdza czy jesteśmy dziewicami.
      Po wszystkim facet i zakonnica jadą dalej.Zakonnica w końcu nie wytrzymuje i mówi :
      - Wam mężczyznom to tak dobrze. Bierzecie sobie laskę, skręcacie w las,
      łupu-cupu, łupu-cupu i po sprawie... A my geje tak musimy kombinować :)))
    • montana20 Re: Geje w Osięcinach??? 24.10.08, 10:37
      Niestety drogi stanislawie muszę Cię zmartwić nie jestem gejem ponieważ mam żone
      i dziecko a chomosów wręcz nie trawię i dlatego rozpoczynam ten temat...żeby się
      od nich trzymać jak najdalej!!!
      Dlatego właśnie moja córka nie poszła na naukę jazdy do zakładu ADAM ponieważ
      uczy tam Pan Sebastian W. który kocha inaczej zresztą sama nazwa ich zakładu
      brzmi pedalsko ADAM....:/
      • stanislaw00074 Re: Geje w Osięcinach??? 24.10.08, 11:16
        gdybyś chronił syna przed amatorem męskich wdzięków to rozumiem, ale córki taki
        gość nawet ci nie dotknie -jej cnota będzie bezpieczna.
        No chyba, że przy okazji nauki jazdy chcesz upolować zięcia i doczekać się
        gromady wnucząt. Sposób trochę ryzykowny ale...
        KAŻDY ORZE JAK MOŻE!
      • sauber1 Re: Geje w Osięcinach??? 25.10.08, 15:51
        montana20 napisał:

> Niestety drogi stanislawie muszę Cię zmartwić nie jestem gejem
        > ponieważ mam żone i dziecko a chomosów wręcz nie trawię
        > i dlatego rozpoczynam ten temat...żeby się
        > od nich trzymać jak najdalej!!! ...

Jedno drugiego nie wyklucza, a z tego co jest ogólnie wiadomo, homoseksualizm
        nie jest zabroniony, a wręcz bardzo ostatnio propagowany już nas, gdzieś na
        świecie takie pary biorą śluby kościelne i nikomu jest nie wolno tego
        krytykować, czasy wielkiej tolerancji nastały i nie tylko w tym wymiarze. Ja też
        mam w tym temacie własne zdanie z którym się zgadzam, ale po nazwisku nikogo nie
        jadę, chyba to nawet jest prawem zabronione?
        • stanislaw00074 autor postu cierpi na homofobię? 26.10.08, 09:34
          Publiczne napiętnowanie kogokolwiek — i to na tak niskim poziomie — jest żenujące.
          • sauber1 Re: autor postu cierpi na homofobię? 26.10.08, 14:30
            stanislaw00074 napisał:

> Publiczne napiętnowanie kogokolwiek — i to na tak niskim poziomie —
            > jest żenujące.

Zawsze są co najmniej dwa wyjścia, jak ktoś nie chce mieć do czynienia z kim
            sobie nie życzy, to omija problem. W ludziach głęboko drzemią ukryte odchylenia
            seksualne, tak homoseksualne, oralne, pedofilskie jak i inne, a wiek, płeć, czy
            pozycja społeczna nie ma nic tu do rzeczy.
            Niemniej jednak jest zrozumiały irracjonalny lęk przed zetknięciem się z
            przedstawicielami mniejszości seksualnych, ale często prowadząc intymne rozmowy
            ze współczesnymi przedstawicielkami płci pięknej, rysuje się nie co inny obraz
            rzeczywistości, tak że całkowicie rozumiem tych panów co mieli przygodę jak w
            tym dowcipie z zakonnicą ;) W sumie jakie to ma znaczenie dla głodnego i
            spragnionego, a morał z tego taki: potwór nie potwór byle miał otwór;)
            Tak Stanisław masz tu rację, ale do wszystkiego człowiek musi dorosnąć, daleko
            nam jeszcze do ...i ta złośliwość, zazdrość ludzka, zobacz sąsiedni watek, tylko
            by chcieli donosić jak kiedyś ORMO-wcy, Bóg strzygł na swoich, nawet i byłych ... ;)
    • montana20 Re: Geje w Osięcinach??? 26.10.08, 15:58
      Żyjemy w wolnym kraju i jeśli wam to się nie podoba że są tutaj podawane
      nazwiska to po co tu wchodzicie i czytacie ja was do tego nie zmuszam !!!A
      zresztą żyjemy w małej miejscowości i nawet gdybym nie napisał nazwiska to i tak
      każdy by wiedział że chodzi o Pana S.Waszkiewicza !!!Ja nienawidzę gejów i dla
      mnie tacy ludzie jak Sebastian.W powinni się leczyć byle tylko nie na koszt
      państwa....
      • stanislaw00074 Re: Geje w Osięcinach??? 26.10.08, 17:14
        Jeżeli ten Sebastian nie jest wymyślonym przez twoją chorą wyobraźnię facetem to
        pachnie mi tu procesikiem.Zastanów się jednak łaskawie czy czasem tobie kozetka
        u specjalisty nie jest potrzebna.
        • sauber1 Re: Geje w Osięcinach??? 26.10.08, 18:54
          Ja tam nie mam zamiaru bronić "pedałów" choć wiem że w wielu krajach na świecie
          za takie sformułowanie można trafić przed sąd, a dyskryminacja i u nas już
          zabroniona prawem, masz szczęście że antysemickiej nienawiści nie szerzysz, bo
          już by po Ciebie przyjechali smutni panowie. Odważny jesteś gościu, a my tu też
          mamy jeszcze pełne prawo zaglądać i wyrazić własne zdanie. Tak dzięki Bogu
          żyjemy już w wolnym kraju, co nie znaczy że wszystko wszystkim jest wolno,
          chyba, że jesteś kimś ważnym...???
    • wloclawskapatologia Re: Geje w Osięcinach??? 28.10.08, 13:44
      Nie no.. Nieładnie... Coś mi się zdaje, że autor postu ma chęć na tego pana S. A
      może to dziewczyna jakaś jest? I wkręca co innego? Nie powinno się osądzać
      ludzi, jeśli się ich nie zna. Coś mi tu pachnie rozprawą. Ja bym tak zrobił,
      jeśli o mnie by tak napisano... Radził bym się zastanowić, co wypisuje się na
      ogólnodostępnych forach. W internecie panuje 'netykieta'. Trzeba się zastanowić,
      czy pisząc coś nie łamiemy prawa, np. godności osobistej. Na to są paragrafy, a
      Policja znajdzie, kto to napisał. Nawet w kawiarenkach, ponieważ w takich
      instytucjach montowane są kamery, które rejestrują postępowania klientów.
      Moja rada: poprosić administratora forum o skasowanie postu, lub przeproszenie
      na łamach domniemaną osobę. Oczywiście, jeśli ta osoba naprawdę istnieje.
    • montana20 Re: Geje w Osięcinach??? 28.10.08, 14:03
      W moim mniemaniu nazwanie kogokolwiek gejem czy też lezbijką nie jest
      wulgaryzmem ani niczym nie moralnym..Zresztą Pan Sebastian W. jest po części
      osobą publiczną ponieważ prowadzi działalność polegającą na pracy z ludzimi więc
      powinien być przygotowany na krytykę przez swoich potencjalnych klientów.Ja
      wyrażam swoją opinię do tego mam prawo i z tego prawa korzystam!! Zresztą
      administrator tego forum powinnien czuwać i kontrolować poruszane tutaj wątki i
      gdyby mój temat był pod jakim kolwiek względem nie zgodny z Prawem już dawno by
      został skasowany....
    • torrent1234 Re: Geje w Osięcinach??? 28.10.08, 19:17
      Jeśli chodzi o moją orientację seksualną to jestem normalny
      (heteroseksualny). Dzisiaj byłem z tą sprawą na policji w
      Radziejowie i postaram spotkać się z tobą w sądzie. Za tą obrazę z
      twojej strony wystąpię o odszkodowanie. Trzeba było zastanowić się
      wcześniej, co się pisze. Być może się znamy i to dobrze, ale sprawa
      posunęła się za daleko by ci darować.
      Sebastian Waśkiewicz
      • montana20 Re: Geje w Osięcinach??? 28.10.08, 20:57
        Po pierwsze nie pisałem o Panu Panie Waśkiewiczu tylko o Panu S.Waszkiewiczu to
        jest KOLOSALNA różnica.Po drugie na jakiej podstawie prawnej występuje Pan o
        odszkodowanie?Po trzecie co Pan powiedział na policji :"Panie funkcjonariuszu a
        w internecie to na mnie brzydko mówią".Po czwarte czy ma Pan świadomość iż jest
        Pan śmieszny...ponieważ patrz punkt pierwszy.
        • sauber1 Re: Geje w Osięcinach??? 28.10.08, 22:32
          montana20 napisał:

> Po pierwsze nie pisałem o Panu Panie Waśkiewiczu tylko o Panu S.Waszkiewiczu to
          > jest KOLOSALNA różnica.Po drugie na jakiej podstawie prawnej występuje Pan o
          > odszkodowanie?Po trzecie co Pan powiedział na policji :"Panie funkcjonariuszu a
          > w internecie to na mnie brzydko mówią".Po czwarte czy ma Pan świadomość iż jest
          > Pan śmieszny...ponieważ patrz punkt pierwszy.

po części masz rację, ale gdyby udał się do sędziego śledczego to już by nie
          było tak ... no wicie rozumicie i ten tego... ale dziś mamy ciekawe bardzo
          czasy i, a poczytaj sobie ...
          • stanislaw00074 Re: Geje w Osięcinach??? 29.10.08, 06:53
            montana, cienko to widzę.Jeżeli dokonałeś drobnej manipulacji z nazwiskiem w
            taki sposób, że jest ono łudząco podobne, wskazałeś miejscowość i profesję jaką
            ten pan wykonuje to naruszyłeś jego dobra osobiste.
            Za głupotę trzeba płacić niestety.
      • wloclawskapatologia Re: Geje w Osięcinach??? 29.10.08, 08:32
        A jednak domniemana osoba istnieje. I bardzo słusznie ten pan postąpił. Za
        obrazę moralności można zostać ukaranym grzywną w wysokości 900zł oraz od 3 lat
        pozbawienia wolności w zawieszeniu do 5. Zostały użyte argumenty, że to nie o
        tej osobie było pisane, lecz wcześniej można było przeczytać o miejscu pracy
        osoby, więc zapewne było wiadomo o kogo chodzi. Drobne zniekształcenie nazwiska
        z odpowiedzialności karnej nie zwalnia. Moim zdaniem wystarczyła by dla tej
        osoby kara pieniężna. Po czymś takim na pewno nauczy się, by nie wypisywać
        podobnych rzeczy na temat cudzej orientacji.
        • mietek-6 Re: Geje w Osięcinach??? 29.10.08, 09:40
          Witam,
          Widzę że przy tym temacie wszyscy atakują autora, nie wiem dla czego, co autor
          takiego zrobił ? jedynie wyraził Swoją opinie, a w tym kraju zapewne jak wszyscy
          wiedzą istnieje coś takiego jak wolność słowa...
          Skoro Pan mówi o jakiejś karze to proszę mi przedstawić na jakiej podstawie Pan
          tu wypisuje takie rzeczy, poproszę o paragraf i ustawę mówiącą o Tym, że to co
          zrobił autor jest karalne.
          • wloclawskapatologia Re: Geje w Osięcinach??? 29.10.08, 09:59
            Oczywiście, że nic nie jest pewne, lecz takie są procedury w postępowaniu. Sam
            nie wiem, jak to działa i jakie są na to paragrafy, lecz sąsiad z bloku taką
            karą został ukarany za opisywanie pewnego posła. Zainteresowane osoby same
            znajdą jakie są za to kary. Ale czemu nie atakować autora, jeśli domniemana
            osoba odpisała i to negatywnie? Pan Montana i tak już powypisywał różne rzeczy i
            zostanie pociągnięty do odpowiedzialności.
            • mietek-6 Re: Geje w Osięcinach??? 29.10.08, 10:17
              Panie wloclawskapatologia jak Pan nie wie o czym Pan pisze to niech się Pan nie
              wypowiada, bo ja równie dobrze mogę powiedzieć że Pan groził Panu Montanie, a
              groźby są karalne. Poseł to co innego niż jakiś tam ktoś i nie uważam że
              podejrzenie u kogoś odmiennej orientacji niż u siebie nie jest pomówieniem bo
              Autor nie powiedział ŻE PAN S.W. JEST gejem, on jedynie zapytał co Państwo
              sądzą, w związku z tym śmiem twierdzić iż jest Pan w błędzie.
              • stanislaw00074 Re: Geje w Osięcinach??? 29.10.08, 10:29
                montana podpadł również właścicielowi zakładu nauki jazdy w Osięcinach
                twierdząc, że nazwa zakładu jest "pedalska".
                Czyżby w ten sposób zwalczał konkurencję???
                • mietek-6 Re: Geje w Osięcinach??? 29.10.08, 10:59
                  Panie stanislaw00074 Czy czytał Pan wypowiedzi Pana Montana ze zrozumieniem ??
                  Czy kiedykolwiek powiedział On że firma ADAM znajduje się w Osięcinach ??
                  • sauber1 Re: Geje w Osięcinach??? 29.10.08, 12:55
                    Panowie nic się nie stało, bo raz na ulicy słyszymy hasło "Jebać pedałów", albo
                    "gonić złodzieja" i inne bardziej niecenzuralne???
                    Tu bez uzasadnionej wątpliwości tylko brakuje jednego dobrego fachowca, on by
                    rozwiązał ten problem i to za całkiem nie duże... ale coś chory albo umarł już?;)))
              • wloclawskapatologia Re: Geje w Osięcinach??? 30.10.08, 09:40
                Jeśli ktoś poczuł się oskarżony to najmocniej przepraszam. Nie
                zależy mi na nastrzaszeniu kogoś, lecz na zachowaniu sięwporządku do
                innych osób. Jeszcze raz przepraszam Montanę. Nie miałem na myśli
                nic złego. Po prostu podałem przykład, tak samo jak Montana. On
                podał przykład osoby, ja podałem przykład kary. Tak więc proszę nie
                czytać moich słów jako groźba.
                • montana20 Re: Geje w Osięcinach??? 30.10.08, 10:47
                  Chciałem przeprosić, że moją wypowiedzią uraziłem kogokolwiek, to nie było moim
                  zamiarem. Nie chciałem nikogo obrażać, podobieństwo osoby opisanej przeze mnie
                  do Pana torrent1234 było przypadkowe.
                  • stanislaw00074 Re: Geje w Osięcinach??? 03.11.08, 11:05
                    Jak się masz głupi?
                    - po rozsadę jadę!
                  • sauber1 Re: Geje w Osięcinach??? 03.11.08, 13:44
                    montana20 napisał:

> Chciałem przeprosić, że moją wypowiedzią uraziłem kogokolwiek,...

Stara zasad mówi- nie rób i nie przepraszaj, a moja babcia zwykła mawiać mawiać
                    do dziewuch - nie wierzgajcie nogami, jak was nie ruszają ;)
    • irzyk80 Aj waj!!! 17.12.08, 23:48
      Rozumiem, że masz pan do owego osobnika jakąś zadawnioną urazę. Żonę
      przeleciał po cichu? :) A może po prostu nie zareagował na pańskie
      zaczepki-mówiąc kolokwialnie, dał panu kosza? Zemsta niespełnionego
      kochanka?
      A tak na serio, jeżeli myślimy o tym samym Sebastianie to znam jedną
      dziewczynę która dobrze może panu wyjaśnić jakie preferencje ma ów
      człowiek. czemu, ponieważ "stosunkowo" dobrze go poznała :D Chociaż
      jak to się mówi "żeby życie miało smaczek..."
      Gdybym miał córkę, to zakład w którym uczyłby homoś (tak, przez "h"
      a nie "ch") byłby pierwszy na liście zgłoszeń-w przypadku syna,
      oczywiście ostatni.
    • samaelll geje w osiecinach 24.05.09, 16:34
      Oczywiście, że geje w Osięcinach żyją, zresztą jak wszędzie.
      Ja jestem tego przykładem, choć już parę ładnych lat już tu nie mieszkam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka