sauber1 17.11.08, 15:28 i tu proszę się wpisywać: 1. - ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pppp112 Re: Ilu ??? 17.11.08, 15:53 Nie wiem co za statystyki prowadzisz ale niech będzie. 2 - :) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Ilu ??? 17.11.08, 16:56 UPS, sorki, zapomniałem dodać istoty, a pytam kto ma dostęp do neta w okolicy, kto tu już zerknął z wielką nieśmiałością, dobrze wyczułeś bluesa :) czekamy na 3. ... i kolejne ... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkagm.0 Re: Ilu ??? 01.01.09, 23:26 Siódma:), mam nadzięję, że względnie szczęśliwa, jako i reszta Kikolaków i Kikolanek:) Ach, przepraszam: puk, puk.. można?;) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Ilu ??? 03.01.09, 00:10 Co się czaisz, wskakuj, czuj się jak u siebie, a co do siódemki racja, witaj w gronie :) Odpowiedz Link Zgłoś
willno Re: Ilu ??? 05.01.09, 06:15 Wskoczyć na ósemke ? Chyba nie widze się w tym gronie, ale zaglądam, bo istnieje taka możliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
markop5 Re: Ilu ??? 06.01.09, 15:43 Nie czaj się gościu, tylko wskakuj, póki jest taka możliwość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
willno Re: Ilu ??? 06.01.09, 16:30 Na jeziorku lód, a tu cóś mi się wydaje sami nie tutejsi Kikolacy, to i strach iść między obcych. Ostatecznie to se założę swoje forum i se bede robił co chce. Se napisze to bedzie, jak mi sie nie spodoba to nie bedzie i ni ma to tamto. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkagm.0 Re: Ilu ??? 15.01.09, 09:26 No to czekamy z niecierpliwością na to nowe, jednoosobowe- undergroundowe forum, takie, gdzie cenzury nie będzie i gdzie Administrator będzie sobie robił to co chce- kolorowy misz-masz;0 Będzie ciekawie, nie ma to tamto:);) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Ilu ??? 15.01.09, 11:56 agnieszkagm.0 napisała: > No to czekamy z niecierpliwością ale po co czekać, korzystaj z mojej gościnności, zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkagm.0 Re: Ilu ??? 16.01.09, 22:05 :) No właśnie, masz absolutną rację. Czasem szukamy daleko czegoś specjalnego, sami nie wiedząc o tym, że najlepsze tuż obok... również w szerszym kontekście:) Dziękuję za gościnność- pachnie kawką i ciasteczkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Ilu ??? 19.01.09, 19:10 Nie wiem gdzie to jest ten Kikół, ale widzę znajomych więc załomotam do bram może gościnni tu są no i ten zapach kawy i ciasteczek:) Pozdrawiam Kikolan:) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Ilu ??? 19.01.09, 23:11 No nie wsk, na różnych randkach i zamkniętych forach Cię widzę, ale tu niespodzianką wielką dla mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkagm.0 Re: Ilu ??? 22.01.09, 19:06 wsk18 napisał: > Nie wiem gdzie to jest ten Kikół, ale widzę znajomych więc załomotam > do bram może gościnni tu są no i ten zapach kawy i ciasteczek:) > Pozdrawiam Kikolan:) :)Mój Boże! Już tyle dni przed bramą stoisz i żadna kikolska duszyczka;) nie pofatygowała się po Ciebie:) Otwieram więc ja wrota i zapraszam na ucztę- bo imprezy u nas udają się jak nic innego:);) Odpowiedz Link Zgłoś
willno Re: Ilu ??? 27.01.09, 20:24 Nawet "imprezki" się w tym Kikole nie udają, jak wszystko inne. A tymczasem tu też posucha. Und ferticzita forumos kikolanos. Tiepier in Kikolo ist betonos cwaniakos. Fertiqos. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Ilu ??? 27.01.09, 21:14 agnieszkagm.0 napisała: > :)Mój Boże! Już tyle dni przed bramą stoisz i żadna kikolska > duszyczka;) nie pofatygowała się po Ciebie:) Otwieram więc ja wrota > i zapraszam na ucztę- bo imprezy u nas udają się jak nic innego:);) nareszcie, miła duszyczka, w nagrodę buziaczek:* Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkagm.0 Re: Ilu ??? 29.01.09, 21:00 :) Niewinny buziaczek na przywitanie może być;) i owszem, czekamy jednak na coś mocniejszego- najlepiej szampana;) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Ilu ??? 31.01.09, 19:11 Nadal coś nas tu mało do pieczenia chleba, a z uśmiechem łatwiej i buziaczek nie zaszkodzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkagm.0 Re: Ilu ??? 01.02.09, 11:33 :):):):):):):):):):):):):):):) ;) www.tekstowo.pl/piosenka,lady_pank,du_du.html ;);) :) Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Ilu ??? 01.02.09, 20:35 agnieszkagm.0 napisała: > :) Niewinny buziaczek na przywitanie może być;) i owszem, czekamy > jednak na coś mocniejszego- najlepiej szampana;) [IMG]http://www.eksel.user.icpnet.pl/opowiadania/obrazki/szampan.jpg [/IMG] może być:) przykro mi,ale nie chce się wkleić:( to może piwko:piwo: Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkagm.0 Re: Ilu ??? 07.02.09, 20:43 :)To co my tu mamy? Kawa, ciastka, szampan, piwko;)Nieźle:) Co palimy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Ilu ??? 08.02.09, 19:45 agnieszkagm.0 napisała: > :)To co my tu mamy? Kawa, ciastka, szampan, piwko;)Nieźle:) Co > palimy? ;) palimy się:) bardzo proszę:):kwiat: Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkagm.0 Re: Ilu ??? 08.02.09, 21:35 :)Nooooooooo, to cały Kikół śpiewa i tańczy!:);) www.youtube.com/watch?v=jju-MXy_U9M Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Ilu ??? 08.02.09, 22:06 Brzmi zachęcająco:D ale może coś bardziej karnawałowo:) www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=wo7c_6tDbNI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkagm.0 Re: Ilu ??? 08.02.09, 22:41 :D O, Święty Franciszku!!! Do tego to wino- tylko wino!;);) Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Ilu ??? 12.02.09, 19:56 agnieszkagm.0 napisała: > :D O, Święty Franciszku!!! Do tego to wino- tylko wino!;);) :)zgoda ostatnio posmakowałem Fresko białe pyszne, tylko trochę nas mało na ten podkoziołek:D Jedna para na balu?,może być miło,a i plotek nie będzie:D to co imprezujemy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkagm.0 Re: Ilu ??? 13.02.09, 19:59 :D Jedna para? Skąd, przecież zebrała się tu spora grupa. Konwersuje dwoje, reszta pije, pali i ściany podpiera :D ;) A bez plotek, zadymy i takich tam innych to żadna zabawa, no nie? :D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Ilu ??? 15.02.09, 19:48 To co, koniec już listy, nikt więcej nie dołączy, zamykać będziem to forum??? A może jednak od jutra nowe sensacje będą powodem by pisać ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
prezesik_1 Re: Ilu ??? 21.02.09, 00:51 andreas077 napisał: > A, wczoraj był dzień kota ;) były też walentynki, a za niedługo dzień kobiet i święto listonosza, kominiarza i kolejarza... i niech ktoś mówi że my jako naród nie potrafimy sobie sami dostarczyć atrakcji i taniej rozrywki?;) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkagm.0 Re: Ilu ??? 01.03.09, 20:17 :)wsk18 ratuj!!! Zamykać nas chcą! Ale za co, pytam? Że ludzie imprezę integracyjną chcieli zrobić, szampana i piwka się napić? O co chodzi? ;0 ;D Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkagm.0 Re: Ilu ??? 03.03.09, 12:33 :) Wszystko ok? No to do przodu :) www.youtube.com/watch?v=PZxBf-9jL7w fotogalerie.pl/fotka/2741901191957569s1,real,szampan-lal-sie-strumieniami.htm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rukcug Re: Ilu ??? 10.03.09, 13:14 Wasze fora wysiadły ? Tutej też małe zainteresowanie. Szef to dziś chyba ma sraczke, sie kręci jak smród po gaciach. Odpowiedz Link Zgłoś
prezesik_1 Re: ??? 05.04.09, 20:31 rukcug napisał: > Wasze fora wysiadły ? Tutej też małe zainteresowanie. Szef to dziś > chyba ma sraczke, sie kręci jak smród po gaciach. Z wielkiej chmury deszcz mały często ;) Odpowiedz Link Zgłoś