intruder 20.11.03, 22:03 Najblizszy weekend a raczej jego duza czesc zamierzam spedzic w Waszym miescie. Co mi polecicie? Chodzi mi o jakis klub (wiem ze sa m in Pod Aniolem, Mis...), miejsce warte odwiedzenia. Impreza ktorej "nie mozna przepuscic". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
intruder Nic do zaoferowania? 21.11.03, 11:52 Nic nie bedzie sie dzialo ciekawego w ten weekend w Toruniu? Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Nic do zaoferowania? 21.11.03, 12:36 tak jak napisales- jest Aniol, Mis, Jazzgod i pare innych w zaleznosci od gustow muzycznych i w zwiazku z towarzystwem- Szwejk, Kuranty, Kredens, Tres Amigos, Blue Velvet, Kotlownia. W kazdym z nich mozesz zakladac wysokie prawdopodobienstwo strasznego tloku- bo to normalka. nie we wszystkich bylem. ta druga grupa lokali to raczej plastik, nażelowani i napakowani eleganci oraz nienaturalnie brazowe laleczki. Odpowiedz Link Zgłoś
intruder Dzieki 21.11.03, 12:55 Ale zeby na stronie www2.gazeta.pl/cjg/0,30896,0,0,793980.html nie bylo nic poza kinami? Tak wogole to chyba Gazeta w Toruniu to podtytul tej w Bydgoszczy? Mam racje? I tematy imprez torunskich sa traktowane troche po macoszemu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przem Re: Co na weekend? IP: 158.75.48.* 21.11.03, 13:07 jak to nic się nie będzie działo, a wielkie otwarcie największego klubu Imerium (dawny Central Park )to jest nic! taki składzik dj polskich i nie tylko, konkursy, zabawa, może bita piana do białego rana - to też nic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Co na weekend? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 14:05 w weekend otwierają w toruniu jakąś hipnozę??!?!? Odpowiedz Link Zgłoś