Gość: turysta z rfn IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.09, 17:17 W TORUNIU POWINIEN BYC OTWARTY PORT LOTNICZY !!! TORUNCZYCY Z RFN BEDA LATAC TYLKO DO TORUNIA NIE DO BYDGOSZCZY ; BO NIE PODRODZE !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chlachcic Re: turysci jada tylko do torunia nie do bydgoszc IP: *.chello.pl 07.09.09, 22:29 JO,bo bydgoszczanie to kretyńscy kretyni, debile,oszołomy ,nie doceniający potęgi naszego pręznego potęznego miasta.Najgorsze jest to ,że ci kretyni nie godzą się żebyśmy ich okradali na każdym kroku ,opluwali, margenalizowali i dokopywali .To bydgoskie kretyństo kretyńskie jeszcze śmie się buntować i wypowiadać w jakimś tam towarzystwie.W dodatku coraz to bardziej się buntuje ,przeciwko takiej potędze jak nasze rydzykowo i nie chce tworzyc z nami matropolii. To skandal na skalę światową!! Trzeba poprosić naszych parlamentarzystów ,żeby ta sprawę poruszyli w UE ,nadali odpowiedni jej bieg w ONZ i Watykanie.Musimy być potęzni jak nasze cudo na skalę światową ,nasza ukochana motoarena i wielcy jak nasz ukochany prezydent Zaleski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kustosz muzeum Re: turysci jada tylko do torunia nie do bydgoszc IP: 67.159.44.* 03.02.10, 18:05 Pala po grzbiecie chyba nie dostales bo mozg pracowalby ci inaczej. Wiadomo nie od dzisiaj ,ze ten kundel ktory glosno szczeka boi sie najbardziej i ta krowa ktora duzo ryczy mleka malo daje. Wydaje sie ,ze te dwie metafory sklonia twoja pusta glowke do myslenia. ach przepraszam tam nie ma nic. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw_grzybinski Re: turysci jada tylko do torunia nie do bydgoszc 08.02.10, 13:53 ty akurat jesteś najlepszym przykładem na to że ten kundel który najgłosniej szczeka boi się najbardziej, wiocha która najmniej znaczy najbardziej kreuje się na stolicę wszystkiego i potęge a fornal siłą odciagnięty od obornika kreuje się na "twojego pana" hehe. Bardziej uderzające dla mózgu byłoby jednak nie uderzenie pałą lecz widok jak zjadasz w swoim kurniku te kozy z nosa swoim brakiem w uzębieniu - taki szok byłby na pewno większym bodźcem dla mózgu niż jakiekolwiek uderzenie :D w kuj-pom bez zmiany, toruński wieśniak zawsze wyśmiany :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: turysci ryją z ciebie tłumoku IP: 67.159.44.* 09.02.10, 10:57 wzruszyła mnie twoja historia Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: turysci jada tylko do torunia nie do bydgoszc 09.02.10, 12:20 ale skoro smieciu tak bardzo przemawiaja do ciebie wyraziste obrazy, to co powiesz na swoj obraz jako zwykłej ludzkiej szmaty, która swoje szmaciarskie istnienie musi spotegowac poprzez setke wcielen, by w ogóle ta przecietność mogła zostac zauwazona, której jedyną szmaciarska metodą jest popluwac i spie...c tchórzliwie pod inny nick, by znów móc splunąć? Co powiesz na ludzką szmatę z wiochy, która w swej potędze dostaje biegunki na każde pierdniecie tej niby mieściny i jest przez nia wywijana, jak lasso w ręku kał- boja. Co powiesz na swój szaro-bury szmaciarski los, którego sensem intnienia jest gnicie na forum i wypisywanie schematycznych bzdur jak dla autystycznego ssanie kciuka? A w kuj- pom faktycznie bez zmiany- zawsze i wszędzie szmaciarzu dymany bedziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw_grzybinski Re: turysci jada tylko do torunia nie do bydgoszc 10.02.10, 10:06 rozumiem że w pierwszej części wypowiedzi przedstawiasz się :) przecież sam sobie możesz odpowiedzieć jak to jest być szmatą która > swoje szmaciarskie istnienie musi spotegowac poprzez setke wcielen, > by w ogóle ta przecietność mogła zostac zauwazona, której jedyną > szmaciarska metodą jest popluwac i spie...c tchórzliwie pod inny > nick, by znów móc splunąć? chwila szczerości zabolała i toruńska szmata tutaj podwinęła ogon by przenieść się na SF i z kilkunastu ze swoich wcieleń odreagować? :) jakie kompleksy trzeba mieć by wymyślać teksty że porównywalne toruńskie cinema city jest dwa razy większe od bydgoskiego? wiem że zaraz będziesz wył jak pies że to nie ty ale twoje gdakanie o kurnikach od razu cię zdradziło :D potem zaraz wpis jako "pomorzanin" nie mający nic wspólnego z Toruniem, jeszcze kilka wpisów spod innych nicków a potem znów płacz na GW że inni też piszą spod wielu nicków :D ale żałosny jesteś, wyśmiewać twoją marnośc to łatwizna, pozostają ci wieśniaku teksty o jedzeniu koz z nosa, obornikach i kurnikach co zdradza twoje fornalskie pochodzenie i zainteresowania to pożerania ludzkich odchodów, ja nigdy wcześniej nie słyszałem o jedzeniu baboli ale ty widać masz już w tym spore doświadczenie :D szmacisz się od lat na forach i udajesz święte oburzenie że inni robia podobnie? hehe żal.pl, na razie to ja dymam ciebie z twoimi kurnikami i kozami z nosa jak chcę :D Toruń rzeczywiście piękne miasto i okolica, gdyby nie wieśniak cassidy byłaby stolica :D Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw_grzybinski Re: turysci jada tylko do torunia nie do bydgoszc 10.02.10, 10:12 ja jednak nie jestem zacietrzewionych psycholem i do samego Torunia nie czuję jakiejś większej odrazy, raczej skupiam się na wyśmiewaniu kilku wieśniaków w tym ciebie, przestaniesz się szmacić to i ja nie będę miał co robić, dopóki jednak będziesz dalej się bawił w szmacenie to i ja pobawię się z tobą :) na razie wesoło jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do essesmanma kazdy chello to szmata IP: 67.159.44.* 10.02.10, 12:50 >to i ja nie będę miał co robić buhahahah naprawdę? zdechniesz nie mogac warować cały dzien przed forum, do pisanie pod setka ników, od podszywania się, od prowokowania torunczyków i bydgoszczan, od napuszczania jednych na drugich jestes uzależniony. Karmisz sie tym sciero, jak sęp padlina i nie zrezygnujesz ze swojego codziennego koryta i nie pisz mi załośnie, że ty tylko za kims chodzisz. To ja mam zabawę w ukrócaniu twojego szmaciarstwa na forach. tłumaczysz się gniojku, jak essesman w Norynberdze. A z faszystami nie gadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_tyfussiakko Re: turysci jada tylko do torunia nie do bydgoszc IP: 67.159.44.* 10.02.10, 12:26 tak bydgoskiego mózgu słoma, w ciepły gnój zmienic sie moze. Mi jest ciepło w moim domu, a jak tobie w twej oborze? czy naprawdę musisz z takim smakiem żreć każde gó..., które ci pod nos podetknę? tak cie przypiliło fąflu? :D twój cienki nos ratlerka prowadzi cie po intelektualnych wysypiskach, ale jestem swiadom tego, że po prostu wiecej z siebie nie wycisniesz. Nie jestes moją liga malutki. Poszukaj godnego sobie pinczerka :D I nic się nie zmienia- wciaż jestes do pie...nia:) Odpowiedz Link Zgłoś
patrzyrealnie Re: turysci jada tylko do torunia nie do bydgoszc 10.02.10, 13:12 podnosi się ciśnienie toruńskiej szmaty - znów dostała po piździe baty :D kreuje się fornal na wielkie panisko a tu mu wszyscy z wysokości sikają po pysku :D im bardziej pogrążasz się w wizjach bycia internetowym supermanem tym większą mam zwałę z tego jak kilka głupich bluzgów potrafi wyciagnąć z ciebie prawdziwą fornalską naturę, kreuj się dalej na "ekstraligowca" któremu nigdy nie dorównam a ja dalej będę się śmiał z przerośniętego dzieciaka któremu chory umysł każe szmacić się jak najgorsza dziwka w internecie żeby pokazać innym kim to on nie jest. Rzeczywiście, w tym względzie nigdy ci nie dorównam :D nie zamierzam jednak, baw się dalej po swojemu a ja będę się bawił po swojemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pussy_kujol powąchaj mi nogi, tak jak lubisz IP: 67.159.44.* 10.02.10, 13:52 rżyj prostaku, ciesz się w swoim ulubionym zidiociałym stylu, dołóz sobie druga setke ników, bedziesz jeszcze bardziej zajebisy, wąchaj dalej moje smrody odnajdujac w tym dobra zabawę. nie będe przerywał nieszczesliwemu w tej godnej politowania zyciowej radości Dalej będziesz dostwał celne strzały z płaskiej w swój tepy dziób i dopiero odpowiedz spod kilku ników pozwoli ci wyjsc z resztka zeszmaconej gęby, tryiumfujac w pustym łbie. Dobrze wiesz sciero, że jako jednostka nie istniejesz. Twoja tchórzliwa ku...ka natura może przezyc tylko gdy rozmienia się na dziesiątki epizodycznych ników. Zawsze swinio będe miał nad toba tę przewagę, bo mnie stac na jedno wcielenie. Chocbys łachu wił sie i wmawiał swoje czary, to nie przeskoczysz tego poziom. a teraz podtrzymaj tradycje szmaty i popisz cos o kulturze:) Alfonsów ma wielu, ta stara dziwka spod chello :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
patrzyrealnie Re: powąchaj mi nogi, tak jak lubisz 10.02.10, 14:11 jak kassidy, nionio41, obruchany, jędrek95, maximus100, janka561 tu, kujawiak, twój pan na sf, mnóstwo niezalogowanych, Gdynian, Gdańszczań, Poznaniaków to jest jedno konto to ja też cały czas jadę na jednym i nie wiem kto to jest chello, to jakaś kłamliwa manipulacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idz w pizdu powąchaj mi nogi, tak jak lubisz IP: 67.159.44.* 10.02.10, 14:50 nie rozumiem, co do mnie piszesz. SF sa dla infantylnych dzieciaków, co tłumaczy tam moją nieobecność. Szanujacy sie męzczyzna tam nie zajrzy, no ale chłopcy twojego pokroju widocznie maja tam pole do popisu:) wiec nie trac czasu i biegnij tam błysnąć całym swoim intelektem spod 100 ników. Czyzbyś zrozumiał swój błąd, swoją głupotę i przyłaził się przymilać? Nic z tego chello baranie:) Gdzie twoje zwyciestwo? Gdzie twoja korona? Gdzie twa dominacja? Szmato pie...na :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
patrzyrealnie Re: powąchaj mi nogi, tak jak lubisz 10.02.10, 16:14 to że wypierasz się tego że na Sf też zmuszasz wszystkich do "wąchania twoich cuchnących nóg" leczenia twoich kompleksów i frustracji, czytania wynurzeń o oborach i kurnikach to uważasz za jakiś sukces, "internetowy ekstraligowcu"? :D coraz bardziej żałosny jesteś, w pewnych momentach to nawet przestaje być śmieszne więc trzymaj chociaż poziom :D jakie zwycięstwo? :D jaka korona? :D jaka dominacja? :D przecież internetowy superman jest tylko jeden, kid "koza z nosa nie mam nic wspólnego z Toruniem" kassidy :D Odpowiedz Link Zgłoś
patrzyrealnie załatwiłem sobie maskę gazową :) 10.02.10, 16:22 kid "koza z nosa śmierdząca stopa pan obornika" cassidy -jeszcze ładniej, dominator internetu, pan wpisów których potem sam się wstydzi, władca kurnika, jedyny niepowtarzalny niedościgniony buehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw_grzybinski Re: załatwiłem sobie maskę gazową :) 10.02.10, 16:33 jako unizony sługa władcy kurnika ośmieliłem się spisać najzłotsze ze złotych myśli kida "śmierdzącej stopy" cassidy, oto pierwsza część: 1. wydłubać kozę z nosa a potem zjeść 2. wąchaj moje stopy 3. ja to nie ja 4. moje 100 ników to jeden nik 5. nie pisuję nawet tam gdzie pisuję regularnie 6. żreć każde g... ze smakiem które pod nos podtykam 7. 13-salowe bydgoskie cinema city wygląda jak kurnik przy 12- salowym toruńskim 8. kurnik kurnik kurnik i obora doprawdy genialne, na pewno wszystkie wydawnictwa bić się będą o publikację jak już dzieło dokończę panie jedyny niedościgniony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nudnego smroda załatw jeszcze młotek i strzel swoj pusty łeb IP: 67.159.44.* 10.02.10, 17:24 zaczałeś drugoligowy pisarzyno przunudzac, na co litosciwie ziewam, ale widocznie nie jestes stworzony do czegos więcej niz tylko całodzienne pisanie sam do siebie. wiec wróc do ulubionego zajęcia i np napisz kilka postów o zawiszowcach, na które odpowiesz do siebie, ze napisał je gulczynski. nalezy mieć nadzieję, że wkrótce ci zacni panowie w granatowo- czarnych dresikach przytula cie widuchu za twoj parszywy calokształt, czego serdecznie zyczę:) zaiste jestes 100% bydgoski. musisz wybitnie kochac to miasto i jego mieszkanców, skoro z przyjemnoscia smarujesz je i ich, dzien w dzien swoim gównem by zaspokoic swoje prostackie pobudki. pozdrów swą babę, która szlachcic ci obrabia :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pustej łepetyny kury macacć IP: 67.159.44.* 11.02.10, 11:08 spojrzmy na twoje pierwsze z brzegu niki- kuromiot, kuroslip, jan kura.. i ty mi smiesz wyliniały koguciku cokolwiek w temacie pisać? buhahahaha dawne wsppomnienia z dziecinstwa, gdy jajeczka podbierałes daja teraz efekt :DDDDDDDDD fascynat kur i kurników cda analizy ników nastapi. zajrzymy w schorowana głowę, jakie jeszcze tam kwiatki kwitna:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analizator tyfusa macać IP: 67.159.44.* 11.02.10, 17:12 w drugim odcinku analizy setki ników spranego łba spod chello, najlepszego kumpla widucha i kassidiego, przyjrzymy sie blizej nikom tzw "bydgoskim", czyli nawiazujacym do 8 miasta w Polsce, które ow cieć spod chello sobie niby umiłował i którego jest obroncą:) Zatem: bydgosta, bydgostanin, byd3, wielka_bydgoszcz, (ty)fus1, bydziaaga, bydzi, bydsk, zbydzio prawda, że całkie sporo tego, jak na jednego przygłupa? O, nie byłoby nic dziwwnego, gdyby w swoim pomyleniu, nie zapominał, że to niki niby-bydgoszczan, a często zdarza sie kretynowi zapominac i lzyc bydgoszczan spod nich, tak jak to robi spod "torunskich" ników, o których w następnej części:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analizator kopernika macać IP: 67.159.44.* 11.02.10, 17:30 trzecią częśc poświęcimy na analizę tzw "torunskich ników" spranego łba spod chello. Mamy wiec do czynienia z tor_nistrem, thornwaldem, bolkiem_thorn, thorn1492, tortor5, torunienziz. Nieco mniej niz bydgoskich, no ale przeciez to tyfus, jak sam twierdzi:) i znów jełop sie gubi, bo często spod torunskich nikow bluzga i torununian i bydgoszczan. Typowe dla ciasnego łba. następną częśc poswięcę nikom nie nawiązujacym do nazw miast, ale bardzo charakterystycznym, spod których jełop dośc konsekwentnie bluzga torunian i bydgoszczan. jeszcze kolejny odcinek poświęcimy numerkom w nikach, które jełop bardzo lubi uzywac np 21,22,47,12 i 80, oraz nikom związanym z imionami:) ale szczegółów na razie nie zdradzam ;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: kopernika macać IP: *.anonymouse.org 19.02.10, 19:16 ten kid cassidy to chyba jakiś wariat, wszyscy toruńczycy są tacy? jeśli tak to współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re:? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 08:58 Gdzie reszta tej listy multikonciarzy bom strasznie ciekaw :) Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio_dobra_rada Re:? 20.02.10, 09:26 najlepsza lista jest babbika vel kida_cassidiego - to jest dopiero oszołom - podszywa się pod bydgoszczan i wali z dupy na torunian a potem pisze jako torunianin i uderza w bydgoszczan, pisze też jako gdańszczanin, gdynianin, poznaniak, amerykanin nawet, dowala się też do zielonogórzan, całe życie to trollowanie na forum gazety a więc od początku: babbik,kuroslip,kid_cassidy - to podstawowe z których nie tylko daje upust frustracjom ale i próbował się przymilać myśląc że ktoś go polubi, totalny oszołom a skoro już jesteśmy przy oszołomie to oszołom3, obruchany, vojnik, buckshot, patrzerealnie, patrzyrelanie, poczujroznice, poczuj_rocznice, blue_city, city_blue bardzo lubi się też przebierać w damskie ciuszki więc nadaje też jako fitness.bydgoszcz janka516 janka561 i aniania22 więcej nie znam bo mam ciekawsze rzeczy do roboty niż spamiętywanie jego miliona wcieleń, ciekawe jest to że podczas ataku szału potrafi napisać jakąś głupią rzecz a potem jak weźmie leki to tego nie pamięta i pisze że to ktoś inny napisał ^^ ale świr ^^. Jak go ktoś wkurzy w Toruniu np. Jazon kiedyś mu napisał "nie wiem czy słyszałes o seksie, ale może spróbuj, jest fajny i wzrasta poziom endorfin- człowiek wtedy mniej sfrustrowany jest, może uznasz że są ciekawsze zajęcia niż szczekanie na forum" to potem zakłada jakieś nicki w których podszywa się pod Bydgoszczan i jedzie po Toruniu! np. jakaś krowaknubin, tapry, byd3, alf78, marcio30, el kujawiako i wiele innych, też ciężko już spamiętać ale lubi swoje wcielenia też przypisywać innym, co za gość? Jeden z bydgoskich psychologów na życzenie forumowiczów opracował jego portret pscyhologiczny i okazało się że chłopak nie potrafi ukryć swoich zaburzeń i choroby dwubiegunowej, mieszka z kotem i od weterynarza wyłudza recepty! co za gośc! ^^ a największe schizy ma z jakimś chello, nikt nie wie kto to ten chello ale pewnie zaraz cassidy zaloguje się jako 67.159.44.* i będzie gadał wciąż o tym chello - zobaczysz :D -- na wszystko znajdzie się dobra rada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re:? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 13:10 Czy sugerujesz że kid wyżera swojemu kotu lekarstwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka sory, musze zmienić zdanie IP: *.anonymouse.org 24.02.10, 10:43 Poczytałam trochę wiecej na forum i zdębiałam. Oskarżałam tego kasidy, ale to ten debil o stu nikach jest kompletnym wariatem. To jakis socjopata. Pisze pod setka ników, idiota udaje ze to nie on i jeszcze wmawia innym, że oni to on. Przeciez to kompletny debil. Zwykły kretyn. I jeszcze te jego wysublimowanie opisy o wydzielinie z nosa, o której wciąc pisze. Zwykły cham i idiota. Jesli jeszcze inni sa tacy w Bydgoszczy, to miasto skazane jest na zagłade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 09:05 o, widzę że ten toruński psychopata cassidy teraz podszywa się pode mnie, na pewno znów nie wziął leków. Ja nie użyłabym tylu inwektyw w jednej wypowiedzi, przeczytajcie jego historię wpisów w wyszukiwarce a dopiero poczujecie odrazę, to naprawdę parszywy człowiek. Aż wstyd cytować ale samo "pożeranie kóz z nosa" i "walenie konia" poza tym słowa których nie mogę tutaj powtórzyć. Pewnie zaraz znowu podszyje się pode mnie i napisze że to nie on ale nie dajcie się zwieść, patrząc na jego historię na forum to karmi się on jedynie kłamstwami, pomówieniami i atakami na innych, poczytajcie jego styl pisania, bardzo ograniczony zasób słów i prostacki sposób bycia i porównajcie z wieloma wpisami na tym forum a okaże się że większość trollowania na tym forum to jego zasługa, biedny chory człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz Re: nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.10, 09:16 Rzeczywiście zgroza co się na forach bydgoskim, toruńskim i pobocznych dzieje przez jednego toruńskiego trolla, najlepiej nie zawracać sobie nim głowy, ile to już lat się z nim męczymy? Myślę że niepotrzebnie. Ignorować jego zaczepki a w końcu nie będzie miał się czym żywić i znajdzie sobie inne zajęcie, dobrze też wpisać sobie w ustawieniach forum nicki babbik, kid_cassidy, patrzerealnie, obruchany, poczuj_roznice, vojnik, nionio41 jako nieprzyjaciół a jego przesiąknięte chorą nienawiścią wpisy nie będą nam się po prostu pokazywać :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowy backstage jestes w błędzie!!! IP: *.pl 25.02.10, 10:29 Ależ skad, myslisz sie strasznie!! Wiesz, bo jest taki jeden wariat z Bydgoszczy, który od rana do nocy i nawet w niedziele i swięta siedzi i forum i wciaz atakuje i prowokuje. Ma wiele ników, wciąz wymysla sobie nowe- np dzis pisał jako "nizinny" czepiajac sie polskiej katolickiej tradycji. Kompletny wariat. A łatwo go poznac, bo wszystkim dookoła wmawia, że jego pseudonimy to są czyjeś. Takie ma schorzenie. Myślę, ze jak posiedzisz na forum troche dłużej, to tez zrozumiesz. I jedna dobra rada (tylko nie od wujcia dobra rada, bo to tez ten wariat)- nie tykaj tego gówna, bo strasznmie smierdzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz Re: jestes w błędzie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.10, 11:05 Jestem tu wystarczająco długo żeby wiedzieć które ataki i prowokacje są trolla z Bydgoszczy a które twoje więc oszczędź sobie i wszystkim niepotrzebnych tłumaczeń. Ciekaw jestem tylko czy zaraz pojawi się kolejny "mój" wpis mówiący o tym że jednak się myliłem i czy pojawi się informacja że "forumowy backstage" najeżdżający na trolla z Bydgoszczy to także dzieło trolla z Bydgoszczy :) Adminowi jeśli w ogóle jakiś tu zagląda też radziłbym zastanowić się nad wprowadzeniem obowiązkowego logowania na tym forum bo inaczej niczym już oprócz miejscem rozgrywania prywatnej wojenki pomiędzy "dżentelmenami" z Bydgoszczy i Torunia wyraźnie cierpiącymi na nadmiar wolnego czasu nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowy backstage Re: jestes w błędzie!!! IP: *.pl 25.02.10, 12:19 Najwidoczniej mnie forumowiczu mylisz z kimś, no ale masz prawo w swym zacietrzewieniu. Nie wiem, jak długo tu jesteś, ale widocznie nie dość, by zyskać jasne rozeznanie:) I smuci mnie, że uważasz, że któras z prowokacji jest moje. To dowodzi jednak twojego krótkiego stażu, a ja reprezentuje głos rozsadku. Kolejny twój wpis? A ile ich jest tu twoich hihihi? Widzisz, sam się zdemaskowałeś! :D W jedym jesteśmy zgodni. Tu nalezy zacząć sie logować. Wówczas rózne wielonikowce nie będą tu zagladały. Choć znając upór tego bydgoskiego trola, to kto wie... Ah, i nazywanie "dzentelmenem" tego bydgoszczaka i setkę jego wcielen (równiez tych torunskich) to kompletne nieporozumienie. Przeciez to stworzenie samo o sobie piszę per "bydgoskie chamidło". z pozdrowieniami dla twej goracej głowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: jestes w błędzie!!! IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 12:26 Co tu się w ogóle dzieje? Czy ktos zechce mi wyjasnić tę farsę? Tylko jeśli ma to robic ta "druga" turystka, to bardzo dziekuję za takie wyjaśnienia od podszywaczki!! Mam dziwne wrazenie, ze wszystkie posty pisze tu kedna i ta sama osoba. Ta sama, która wciąz przynudza o tym kid_cassidy, by po chwili pisać jako ktos inny, sugerujac, ze jest sie cassidym. Zgłaszam sprawę do admina. To juz przekracza wszystkie granoce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: jestes w błędzie!!! IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 12:51 ups, znowu się pomyliłam chodziło mi oczywiście o tego psychola cassidy który raz zapomniał się przelogować, zaczął brudzić w tym wątku wyżej a jak zaczął tak nie skończył, nie wiem czemu ciągle bredzi o jakimś chello skoro nikt taki nie wypowiada się w tym wątku, to rzeczywiście wyjątkowo smutny przypadek psychiatryczny - tracić kontrolę nad sobą, wyzywać samego siebie a potem oskarżać o to innych, niestety tacy ludzie w ogóle nie wiedzą co się z nimi dzieje i myślą że naprawdę ktoś robi im krzywdę. Nie wiem jednak czemu pode mnie też się podszywa ( bardzo łatwo sprawdzić który wpis był pierwszy i o czym mówi :), czy we mnie też widzi tego chello? nie wiem czy oprócz zawiadomienia administracji nie powinnam też zawiadomić policji, na forum piszą że to totalny psychol, jeszcze będzie dzwonił do mnie po nocach i groził mi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedyna prawdziwa Re: jestes w błędzie!!! IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 13:04 ta turystka powyżej to podszywaczka. To nie ja pisałam. Nie mam z tym związku. Ale pewnie zaraz znów podszywaczka przyjdzie i napisze, ze ona to ja. Co za wstrętna suka. Pewnie jakas głupia brzydka stara feministka, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz Re: jestes w błędzie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.10, 23:00 Nie, na pewno z nikim cię nie mylę, wystarczy wspomnieć o wyraźnie chwiejnym emocjonalnie cassidy z Torunia by zaraz cała banda niezalogowanych, pobocznych kont i fałszywych turystek zjawiła się żeby zaprzeczać i wymyślać bajeczki o bydgoskich trollach którzy sami siebie oskarżają i częstują inwektywami. Mam w pełni jasne rozeznanie i twoje mataczenie nie robi na mnie najmniejszego wrażenia, sam się demaskujesz nerwowym zaprzeczaniem i wmawianiem mi krótkiego stażu, niedocenianiem inteligencji rozmówców możesz sam siebie oszukiwać, rozmówcę oszukać jest już niestety trochę trudniej :) Nazywanie dżentelmenem bydgoskiego trolla oraz jego wcielenia jak i ciebie oraz twoje wcielenia oczywiście jest nieporozumieniem lecz myślałem że znaczenie cudzysłowia rozumiesz jak i wyczuwasz ironię, widać jednak za dużo od ciebie wymagałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowy backstage Re: jestes w błędzie!!! IP: *.pl 26.02.10, 10:38 Oj mylisz kochanieńki, jak bum cyk cyk. To ten bydgoski wariat jest tak diabelnie przebiegły, że na każdą wzmiankę o cassidym natychmiast sie denerwuje i zaprzecza spod kilku ników. Normalnie furii dostaje. Momentami mam odczucie, jakby nawet ten cały cassidy byl kolejnym nikiem tego bydgoskiego trola, co w sumie jest bardzo mozliwe. To dopero byłoby socjopatyczne!!! Skoro bydgoski trol okazuje sie być takimi wykopaliskami na forum jak ethanak, a-werido, jątrzący leszek, michutor, tyciarek to i moze być cassidym, no nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz Re: jestes w błędzie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.10, 14:27 Na pewno się nie mylę, jestem pewny na 100%. Twój ośli upór w zaprzeczaniu że czarne jest czarne tylko bardziej mnie w tym utwierdza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowy backstage Re: jestes w błędzie!!! IP: *.pl 26.02.10, 18:13 przestan proszę i mnie nie rań, bo to ty jesteś uparty jak osioł w udawaniu, że nie ma czegos, co jest. Mam tylko nadzieje, że po prostu jestes tak slepy, ale nie jestes takim ignorantem, który nie czuje pisma nosem. Bo jesli tak, to trwoga. Nadciąga era połączony żywiołów babbika i jatrzacego leszka:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz Re: jestes w błędzie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.10, 21:16 > Nadciąga era połączony żywiołów babbika i jatrzacego leszka:((((( Zamierzasz ostro wziąć się znów do roboty? :) Jak twój bydgoski przeciwnik będzie starał się dotrzymywać ci kroku jak w tym wątku to rzeczywiście raczej dla normalnych userów nic ciekawego z tego nie będzie. Chyba że cały ten bydgoski troll to kolejny pomysł toruńskiego mistrza internetowej propagandy, taka możliwość też istnieje, nie ma przecież lepszego i łatwiejszego sposobu na czarny pr niż stary jak świat numer z ośmieszeniem bydgoskiego wroga poprzez napisanie w jego imieniu kilku słów które go skompromitują czego pewnie nie trzeba ci specjalnie tłumaczyć :) Tą wersję jednak też zdecydowanie wykluczyłbym patrząc po szczerych emocjach towarzyszących obu stronom w "pierwszym starciu" na początku wątku niczym w prawdziwym pojedynku tyle że nie na szpady a na chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowy backstage Re: jestes w błędzie!!! IP: *.pl 27.02.10, 10:46 Szanowny adwersarzu, mam bardzo anlityczny umysł, w lot oddzielam ziarno od plew, wiec nie racz mnie prosze tak nisko puszczanymi piłkami, jak stwierdzenie, ze zamierzam ostro się brac do roboty.Bedę wdzięczy, jesli powstrzymasz w przyszłości swoje mało przemyślane wypowiedzi:) Chyba nadal uwazasz, że jestem jedym z dwójki: cassidy lub bydgoski socjopata, co tylko dowodzi tezy o oślim uporze postawionej w moim poprzednim poscie:) W istocie obawiam sie o eskalację socjopatycznych zapedów owego bydgoskiego osobnika, który ewidentnie kilka lat temu urządzał tu corridę piszac jako jatrzacy leszek, babbik, michutor i wielu wielu innych, wiec jest doswiadczony zarówno w blitzkiergu spod kilku kont, jak równiez w okopowej pozycyjnej walce nastawionej na zmęczenie przeciwnika. Właściwie to chyba chodzi bydgoskiemu socjopacie, by dla normalnych forumowiczów nic ciekawego tu nie było, by był tylko on, w swoich stu wcieleniach, wiec będzie spełniony gdy osiagnie cel:) Szczere emocje, które sa widoczne w poczatkowych postach tego watku, to nic innego jak efekt agresywnej walki o pole swoich wpływów miedzy socjopata a cassidym. Jeden przywykł do dominacji i monopolu na prowokowanie, które latami uskuteczniał bez problemów na obu forach, a drugi ewidentnie wszedł mu w drogę i nie zamierza zejść. Starcie twój typów, których interesy zwajemnie się nachodza. Wiesz, taka forumowa wojna gangów:) Tyle, że antygydgoski interes cassidiego łatwy jest do zdefiniowania, tak interes antytorunski i antybydgoski jednocześnie u socjopaty trudno juz logicznie uzasadnic. Tu kłania się sfera medyczna, w której ten szaleniec czuje się bardzo swobodnie (rzuca chorobami, jak z rekawa). Może to wynik cześtego obcowania z dr. Szczepanem M. z pewnej poradni zdrowia psychicznego:) No bo przeciez nie sposób uwierzyć, że to szaleństwo to wynik przesmiewania forumowiczów po jednej i drugiej stronie barykady:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz Re: jestes w błędzie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.10, 15:07 Pozwolisz że zacznę od ustosunkowania się najpierw do drugiej części twojej wypowiedzi? > Szczere emocje, które sa widoczne w poczatkowych postach tego watku, > to nic innego jak efekt agresywnej walki o pole swoich wpływów > miedzy socjopata a cassidym. Jeden przywykł do dominacji i monopolu > na prowokowanie, które latami uskuteczniał bez problemów na obu > forach, a drugi ewidentnie wszedł mu w drogę i nie zamierza zejść. > Starcie twój typów, których interesy zwajemnie się nachodza. Wiesz, > taka forumowa wojna gangów:) Dokładnie, zauważ jednak że na forum bydgoskim drugi z wymienionych zdecydowanie się od tego odciął stwierdzając że to bydgoski socjopata sam do siebie pisał choć wszystkie znaki na niebie, ziemi i forum mówią inaczej. Bliźniaczo wręcz, nawet jednojajowo bliźniaczo podobnie jak ty teraz odcinasz się od osoby za którą cię uważam :) Co jeszcze bardziej ( bardziej już naprawdę nie można ) utwierdza mnie w moim przekonaniu i o tym że tej osobie ( dla podtrzymania wysokiego poziomu dyskusji jaki reprezentujesz nie będę nachalnie narzucał się ze swoim zdaniem co do tego kim jesteś i o panie cassidy będę pisał w osobie trzeciej :) chyba jednak nie do końca niestety można ufać w kwestii autorstwa poszczególnych wpisów :) Co do pierwszej części twojej wypowiedzi to chyba mogę zdradzić po cichu że wiedząc iż toruńscy internauci utworzyli nieformalną grupę mającą na celu różnymi działaniami powodować przedstawienie Torunia w sieci w jak najlepszym świetle i przy okazji Bydgoszczy w jak najgorszym także w Bydgoszczy dzięki forum gazety jeden z internautów utworzył podobną grupę mającą na celu analogiczne działanie tylko że oczywiście w odwrotnym kierunku :) Przez jakiś czas miałem okazję też się trochę pobawić w tego internetowego berka i na pewno nie wmówisz mi że całe działanie waszej "stajni" na różnych płaszczyznach to wybryki bydgoskiego psychopaty :) To tylko raczej wzbudza podejrzenia co do chęci wybielenia się za babbika, michutora i innych oraz oczywiście próby działania mającego na celu zdyskredytowanie także różnych innych niewygodnych "pewnej osobie/pewnym osobom" bydgoskich internautów podpinając ich pod bydgoskiego psychopatę, przecież jak ktoś jest tym samym typem co babbik, i michutor to raczej nie powinno mu się ufać, nie? :) Moje konto także znalazło się na liście tych posiadanych przez "jednego trolla" :) W pełni próby twoich działań rozumiem, zdecydowanie pozostanę jednak przy swoim trzeźwym osądzie sytuacji :) Nie wiem czy w sprawie tego "naszego socjopaty" twój analityczny umysł jednak srogo zawodzi czy postanowiłeś zdecydowanie i ostro brnąć w tworzenie etosu jednego człowieka odpowiedzialnego za całe zło tego forum bo nie zauważasz że jest u nas kilku ludzików lubiących też się zabawić w multikonto, w niektórych przypadkach nawet nie za bardzo przepadających za sobą, i innymi bydgoskimi forowiczami mających jednak z pewnością wspólną cechę jaką jest zdecydowana wrogośc wobec toruńskiego wielbiciela podobnych zabaw :) Wyłapanie tego nie jest wcale trudne tak jak trudne nie jest szybkie wyłapanie waszej działalności na różnych forach. Jedyną zagwostkę teraz mam w kwestii tego czy cassidy rzeczywiście bawił się w obruchanego i innych przyszywanych bydgoszczan czy jednak nie bo wczoraj w nocy nadrabiając zaległości lekturowe natknąłem się na dawniejszy wpis w którym pytał innego Torunianina kiedy ten ma czas na zabawy w obruchanych więc do końca pewny nie mogę być czy podpinając ich także pod "socjopatę" chce się w ten sposób wybielić czy nie wiedząc kto to myśli że to ta sama osoba co spod grzybinskiego, patrzyrealnie, pussidy tak jak w przypadku takiego yogibaboo czy ethanaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowy backstage Re: jestes w błędzie!!! IP: *.pl 01.03.10, 11:26 Coz, widzę, że wzmianka o okopowej walce nastawionej na wymeczenie przeciwnika bardzo zadziałała w sferze czyjejś ambicji:) Ale rzeczowo i w jakims porządku: Wydaje mi się, ze kluczowuym błędem w twoim rozumowaniu jest doszukowanie się jakiejkolwiek analogi, bazujac wyłącznie na fakcie odcinania się kogos od czegoś. Zauwaz, że generalnie i nagminnie ludzie odcinają sie od pewnych spraw np niejaki rządowy Mirro odcina sie od swojego kolegi Sobiesiaka:) Ale czy to powód, by uwazać, że Mirro to socjopata lub cassidy? :) Pragnę zauwazyć, że ty równiez odcinasz sie pd pewnych rzeczy, ale ja nie wyciagam z tego powodu daleko idących wniosków. Nie, taka logika prowadzi do nikąd:) Sprawa budowanego zaufania to zupełnie inna płaszczyzna, ale wydaje mi się, ze tak jak ty zbudowałeś sobie u mnie pewien kredyt zaufania, jak i mnie powinienes w elementarnym stopniu nim obdarzyć:) Dla zamknięcia tego ustepu chciałbym jeszcze nadmienić, że bydgoski socjopata w zasadzie tylko wyjatkowo zaprzeczał, że pisze sam ze sobą (to słynne chello:) ), najczęściej tego nie negował, a wrecz potwierdzał!!! a zaprzeczanie miało miejsce zwykle przy szerszym forumowym gremium, wobec którego po prostu wypadało zaprzeczać:) Traktując druga częśc twojej wypowiedzi, to (sic!!!!) zaskakujesz mnie bardzo, pisząc o jakis nieformalnych grupach, bo jedyną którą znamm, jest grupa bydgoskiego ratusza, ostatnio jakby nieco słabsza, ale majacab w przeszłości swoje piękne chwile:) Natomiast brak mi jakiejkolwiek wiedzy na temat istnienia takiej grupy w torunskim wydanu! Wiecej, struktura wpisów dowodzi, ze nie ma zadnej grupy, są tylko jednostki, do tego marnie ze soba współpracujace i o jakiejkolwiej zorganizowanej pracy nie moze być mowy. Jestem zatem skłonny sądzić, że owa wyimaginowana grupa jest jedynie pretekstem, zwykła wymówką, uzasadniajaca działalność rzeczonego socjopaty! Swiadomie sprowadzam to do liczby pojedynczej, bo szereg cech po których mozna rozpoznac piszacego (takie swoiste forumowe linie papilarne, może nawet takie forumowe DNA, jeśli mogę tak plastycznego porówania uzyć:)) niezbicie dowodzą, ze jest to jedna i ta sama osoba. Słownictwo, gramatyka, interpunkcja, styl budowy wypowiedzi- można sie maskowac, ale bystre oko:) bo tak skromnie mogę o sobie napisac, pozna to bezbłędnie:) Argument o obronie bydgoskości obala się sam, bo obrona bydgoskosci jest tak samo pielęgnowana i uskuteczniana jak upodlanie bydgoszczy + to samo w wydaniu torunskim. Dlatego można bez przekłamania uzywać epitetu socjopata, bowiem nie da się wytłumaczyć jednoczesnego plucia i bronienia dobrego imienia Bydgoszczy połaczonego z pluciem i obroną dobrego imienia Torunia. Kuriozum curiosalis:) uporczywe nawiązywanie do obruchanego nie ma sensu, bowiem to tylko epizodyczna postac, obliczona na zaakcentowanie pojawienia sie "niby" nowego typa, dorobienie mu zyciorysu i nachalna próba uwiarygodnienia go, poprzez prezentacje IP. A demaskacja obruchanego na forum bysgoskim, jakoby przypomniał sobie, że jest z Torunia, w czasie zbiegła sie z publikacja pewnej listy ników. Mało ciekawy watek, nie stanowi od wielkiego udziału w całościowym dorobku socjopaty. A wracając do cassidiego, mam takies kojarzenia- jak to ktos napisał- kowbojski nik, może generalnie odnosci się do takiej postawy- samotny kowboj przeciw bydgoskiej bandzie, może symbolizować jednostkę (etos westernowego szeryfa?) stawiającą czoło zorganizowanemu złu. Ale to tylko takie moje filmowe skojarzenia:) Chyba kazdy jako dziecko z chęcią oglądał westerny, no a kid to dziecko przeciez:) Przyznaję, że jestem bardzo rad z toczacej sie tu konwersacji, która w bardzo kulturalny sposób (nie tak jak cassidy z socjopatą :)) pozwala na przedstawienie 2 różnych ujęć, w gruncie rzeczy tego samego tematu, i pozwala mi spojrzeć na pewne sprawy w inny sposób i wierzę, równiez dla ciebie równiez odsłania nowe horyzonty:) Byłoby jeszcze łatwiej, gdybyś tylko zechcuiał bardziej otworzyć swój umysł i rozszerzył swoje horyzonty, bez tego oślego uporu w próbach dowodzenia, ze jest coś, czego nie ma ma, lub jest ktoś, kto jest kims innym. Uwierz, bez podobnych obciążeń łatwiej jest zrozumiec pewne sprawy:) Ach, a gdybyś jednak posiadal niezbite (ale prosze darowac sobie spiskowe przypuszczenia, konfabulacje, forumowe mity, opowiastki rodem z archiwum X i zwykłe plotkarskie domysły) dowody na istnienie zorganozowanej torunskiej grupy, to bardzo prosze o ich przedstawienie. Ja w swojej analityczności ich nie widze, ale może masz w rekawie swego kimona jakies asy vel haki:), o których chetnie i rzeczowo podyskutuje. To samo dotyczy grupy bydgoskiej, która jest jak ufo- istnieje w popkulturze i swiadomosci ludzkiej, ale faktycznie nikt nie widział, a jesli widział to w rzeczywistości podswietlony samolot w górze lub miał zwykłe zwidy po skosztowaniu sporej dawki alkoholu:) łaczę pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz Re: jestes w błędzie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.10, 14:09 Pisząc o zorganizowaniu nie miałem absolutnie na myśli takiej skali jak chińscy hakerzy atakujący amerykańskie strony czy internetowy atak Rosjan na Estonię :) W moim przypadku po udziale w kilku gorących dyskusjach tor-byd na forum odezwał się do mnie na maila jeden z forumowiczów i spytał się czy nie chciałbym dołączyć do grona internautów wspierających się w takich dyskusjach oraz biorących czynny udział w internetowych sondach, zapewne po toruńskiej stronie wyglądało to podobnie, dzięki kontaktom meilowym i wspólnym działaniom myslę że można to jednak nazwać jakimś tam zorganizowanym postępowaniem :) W pełni się zgadzam co do tego że swoiste forumowe DNA jest bardzo łatwe do wykrycia przez wprawne oko i moja dość długo już prowadzona dogłębna analiza stylu wypowiedzi a najbardziej charakterystycznych słów używanych przez autora danych wpisów w pełni wskazuje zdecydowanie na pana cassidy jako autora rozmaitych kont które tak uparcie próbujesz przypisać bydgoskiemu "socjopacie". Co ciekawe jak się przyjrzy temu bliżej rzeczywiście jak w rzekomym przypadku tego bydgoskiego "socjopaty" okazuje się że pan cassidy lubi nie tylko najeżdżać na bydgoszczan ale także na torunian! Dużą ciekawostką jest próba dopasowania stylu pisania torunskichpodpasek do stylu wujcio_dobra_rada choć wcześniej przed pojawieniem się wujcia i jego emotikonek był on zupełnie inny :) To konto od razu wydawało mi się podejrzane gdyż ataki na Toruń tegoż autorstwa na pierwszy rzut oka przynosiły więcej szkód rzekomemu atakującemu niż atakowanemu, teraz sprawa się rozwiązała i muszę przyznać że nie jestem zaskoczony. Cała ta spychologia wcześniejszej działalności toruńskiego propagandzisty na bydgoskiego "socjopatę" jest tak grubymi nićmi szyta jak obarczenie go wszystkimi wpisami w tym wątku choć jak każdy zauważa nie wyłączając Ciebie połowa tych wpisów jest zdecydowanie autorstwa pana cassidy :) Z jakiej strony nie patrzeć zawsze dogłębna analiza wychodzi tak samo. A skoro pan cassidy nie ma najmniejszych oporów na atakowanie swojego miasta przez konto torunskiepodpaski może cały ten bydgoski socjopata jest tylko jedną z kolejnych zabaw babbika? Pretekstem do dalszego działania i próbą wybielenia się z poprzednich? Zapewne tak, sam zauważasz jak łatwo bystry umysł i wprawne oko wyłapują takie rzeczy, moje jeszcze nigdy mnie nie zawiodły :) Skoro temat tego z kim moje wprawne oczy i bystry umysł Cię jednoznacznie kojarzą jest dla Ciebie tak niewygodny nie będę się upierał przy wracaniu do niego :) Sprawdziłem też ten wpis obruchanego, z historii wynika że nic nie pisał w czasie opublikowania tej listy, pojawił się jedynie wpis obruchonego który to stwierdza że jest z Torunia co skłania jednoznacznie do wniosku że była to jedynie kolejna próba kompromitacji pana cassidy/obruchanego prowadzona spod kont kid_cossidy i obruchony, zapewne element tej swoistej wojenki gangów na forum o której wspominałeś wcześniej :) Pojawił się też kilka dobrych dni wcześniej od publikacji tej listy więc zdecydowanie błądzisz tak jak obarczaniem autorstwa wpisów spod obruchanego bydgoskiego trolla, zdecydowanie należały one do pana cassidy, jeszcze raz swoim wprawnym okiem przeanalizuj gramatykę, interpunkcję, styl budowania wypowiedzi i wątki w których się pojawiał, to także dużo daje :) Niestety przy takich gafach jakie popełniasz ja nie bardzo wierzę w bystrość tych Twoich oczu i zdecydowanie pozostanę przy swojej trzeźwej ocenie sytuacji a z niej wynika jednoznacznie że większość kont prowokujących na obu forach są autorstwa jednego człowieka z Torunia - babbika/cassidy, całej listy kont pobocznych nie wymienie żeby znowu Cię nie zmęczyć za bardzo :) Wrócę jeszcze tylko do tego etosu samotnego szeryfa - niestety według wszelkich dostepnych żródeł Mike Cassidy był koniokradem a Butch Cassidy mordercą i złodziejem więc jakby nie patrzeć pewne cechy charakteru pierwowzorów i naśladowcy widoczne są aż nadto ale na pewno nie byli to bohaterzy ( braku fanów i naśladowców nie można obu odmówić ;) którzy samotnie walczyli ze złem, raczej inni musieli samotnie walczyć z nimi i ich bandami :) Również pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowy backstage Re: jestes w błędzie!!! IP: *.pl 01.03.10, 15:21 Hm, tak się zastanawiam nad jedną sprawą- co w wypadku, jesli ten odzywajacy sie do ciebie na meila i zachęcajacy do wspolnego działania typ, to był cassidy i nie ma żadnej grupy broniącej Bydgoszczy, bo i reszta owych obrońców to wcielenia cassidiego? Jak byś się poczuł będąc marionetka w rekach cassidiego? Niestety, tkwisz w błędzie. Styl cassidiego jest całkowicie inny od stylu socjopaty!! To zupełnie inna bajka i nawet taki laik, jak ty, musiałby się w tym połapać! Chyba, że tkwienie w tym błędzie jest wygodne dla ciebie, bo tłumaczy wszelkie twoje pomysły, na które brakuje innego uzasadnienia:)? Może pewnym fałszowaniem sladów jest używanie przez socjopatę stylu nawiazujacego do stylu cassidiego- taką osobowośc bez trudu stac na podsywanie się, byzatrzec na soba ślady i skierować je w inna strone? Wprawny forumowicz, a za takiego sam się uważasz, znajdzie ewidentne szczególy. Zresztą, sam socjopta nachalnie kierunkuje wpisy torunskich.podpasek w stronę forumowicza zonca, wiec zaprzecza to związek z wciąż nurtujacym cie cassidym. No chyba, że uznasz w swej konfabujacji, że i zonc jest cassidym, ale twierdzenie to tak isiotyczne, że wybacz, że w ogóle podejrzewam cie o taka mozliwość:) Generalnie, mało wyrafinowana jest twoja maniera, na stawianie tezy, do której dopasowujesz fakty, ale uzasadniajac je argumentami ze sfery przypuszczen i domniemywań. Jesli połowa wpisów tego watku jest cassidiego (choć ja widzę jeden:)) a cassidy podszywa się pod socjopatę to zapewne zaraz mi oznajmisz, że wszystkie wspisy są jego autorstwa:) Jesli cassidy miałby być socjopatą. to jaki cel miałoby dyskredytowanie samego siebie, poprzez obwieszczanie listy ników, spod których pisuje socjopata powiazany z bydgoska grupa zorganizowaną? Nie można jednoczesnie być sobą, udawać bycia soba, nie byc sobą i udawac nie bycia soba:) A jesli, jak piszesz, istnieje grupa obronców Bydgoszczy to jasne jest, że ona walczy z cassidym próbujac kompromitować go spod swoich wcieleń, a nie robi tego on sam przeciw sobie, tak jak nie robi się czegoś dla efektu, który po chwili samemu sie niszczy, wiec znów twoja teoria lezy:) Ach, i cassidy nie może być z Bydgoszczy, a jedynie udawac torunianina kompromitujacego Bydgoszcz, by za chwilę kompromitowac Torun, bo firma UPC nie dostarcza internetu w Toruniu, tym samym socjopata piszący spod chello jest z Bydgoszczy. Szukając materiałów o Cassidym nie dotarłes do ważnej informacji, że syn Butcha Cassidiego- Jack William Gregory Cassidy (bo takowy sie zrodził w wyniku nocy spedzonej przez Butcha z Dolores OHarra- córką właściciela sklepu w miasteczku kolonistów Independence) odciął się całkowicie (bo wychowywała go matka i miejscowy pastor) od dokonań ojca i został w wieku 29 lat, jednogłośnie wybrany przez mieszkanców na szeryfa. Stało się to za sprawą bohaterskiego udaremninia ataku grupy out-lawsów na miejscową stację kolejowa i stacjonujacy tam pociag wagonu pocztowego wiozacego pieniądze. Zyskał tym czynem estymę i stal się obrońcą Independence. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz Re: jestes w błędzie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.10, 14:46 > Hm, tak się zastanawiam nad jedną sprawą- co w wypadku, jesli ten > odzywajacy sie do ciebie na meila i zachęcajacy do wspolnego > działania typ, to był cassidy i nie ma żadnej grupy broniącej > Bydgoszczy, bo i reszta owych obrońców to wcielenia cassidiego? > Jak byś się poczuł będąc marionetka w rekach cassidiego Sugerujesz więc że cassidy rzeczywiście jest socjopatą znajdującym przyjemność w atakowaniu nie tylko Bydgoszczan ale także Torunian? Ten forumowicz ewidentnie podsyłał mi linki do sondaży w których głosowałem na korzyść Bydgoszcz i niekorzyść Torunia. Nie zastanawiałem się nad tym lecz po zapoznaniu się z tym co wyrabia spod innych kont ( chociażby takie suger.suger - zgodność gramatyczna i słowna z cassidym w 100% ) na forum krajowym to rzeczywiście wszystko jest możliwe. Coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu że to co dzieje się obecnie na forach to dalsza zabawa babbika obecnie najbardziej znanego jako cassidy. > Niestety, tkwisz w błędzie. Styl cassidiego jest całkowicie inny od > stylu socjopaty!! To zupełnie inna bajka i nawet taki laik, jak ty, > musiałby się w tym połapać! W pełni się zgadzam, w pełni odróżniam styl cassidy, szlachcica, bydgoskich "atakerów" i pozostałych toruńskich co pozwala mi z całą stanowczością stwierdzić że obruchany, suger.suger, janka516 i inne konta to z całą pewnością robota cassidy. Ty mylisz obruchanego z obruchonym, mylisz kolejność faktów, nie odróżniłbyś niestety chomika od świński morskiej co w pełni ugruntowuje mnie w stwierdzeniu że nie wiesz o czym piszesz cały czas uparcie wpisy pana cassidy podpinając pod jakiegoś bydgoskiego "socjopatę" który nie wiadomo czy w ogóle istnieje, to Ty jesteś niestety laikiem i rzeczywiście przydałoby Ci się trochę skromności :) > Zresztą, sam socjopta nachalnie kierunkuje wpisy torunskich.podpasek > w stronę forumowicza zonca, wiec zaprzecza to związek z wciąż > nurtujacym cie cassidym. No chyba, że uznasz w swej konfabujacji, że > i zonc jest cassidym, ale twierdzenie to tak isiotyczne, że wybacz, > że w ogóle podejrzewam cie o taka mozliwość:) Nie żartuj, zbytnią inteligencją chyba rzeczywiście nie grzeszysz, tu ktoś zdecydowanie próbuje pisać tak żeby większość forumowiczów myślała iż pisze to zonc, po opublikowaniu tej listy ( prawie jak czarna teczka Tymińskiego i tyleż warta :) styl pisania się zmienił tak aby zainteresowani pomyśleli że ten wyimaginowany "socjopata" atakujący i torunian i bydgoszczan teraz chciał "dorobić gębę" jak to się pięknie mówi zoncowi, często wymieniany osobnik piszący spod chello którego posądza się o bycie tymże "socjopatą" nie ma jednak najmniejszego interesu w szkodzeniu zoncowi - ma go ktoś inny, zgadnij kto? :) Działanie trochę inteligentniejszej osoby w którym trochę mniej inteligentni się gubią, równie inteligentnich znających sposoby i cele tej osoby oszukać już trudniej :) Identyczna sytuacja jak w czasach działania toruńskiego babbika na bydgoskim forum - wszystko jest w archiwum - cel - zrobienie burdelu z bydgoskiego forum i wmawianie że to sami Bydgoszczanie napisali oraz robienie takiego samego burdelu na forum toruńskim i obarczanie tego robotą Bydgoszczan. Wniosek może być jeden - babbik nie zamilkł lecz jako cassidy i całe setki pobocznych bawi się dalej :) > Może pewnym fałszowaniem sladów jest używanie przez socjopatę stylu > nawiazujacego do stylu cassidiego- taką osobowośc bez trudu stac na > podsywanie się, byzatrzec na soba ślady i skierować je w inna > strone? Wprawny forumowicz, a za takiego sam się uważasz, znajdzie > ewidentne szczególy. Rzeczywiście, zauważyłem, jeszcze w zeszłym roku działając głównie spod obruchanego cassidy nie maskował się zbytnio co spowodowało szybkie zorientowanie się co bystrzejszych bydgoszczan nawet pomimo przedstawienia tego amerykańskiego ip, obecnie próbuje bardziej się maskować przez pisanie innymi stylami oraz nawet próbę naśladowania stylu niewygodnych mu rozmówców w swoich pobocznych nickach. Jeśli dokładniej przeanalizować jedynie ostatnie wpisy to mogłoby wyjśc że jego poboczne konta rzeczywiście bardziej przypominają wpisy bydgoszczan niż jego, wystarczy pokopać jednak w archiwum głębiej by przekonać się iż gromo prowokujących kont występujących w dawniejszym czasie ma 100% zgodność z wpisami spod podstawowego konta :) Czasem też traci nerwy i nawet z pielęgnowanych, uważanych przez ogół za kulturalne nicków potrafi rzucić mięchem typowo po swojemu, tak jak w ostatim czasie spod nionia41 który to wcześniej był na pewno jednym z kulturalniejszych jego kont, od czasu kompromitacji nie pojawia się już jednak w ogóle :) Teraz mamy do czynienia z vojnikiem, kanib i bardzo wesołym nickiem coś jakby ee_hehehehehe czy jakoś podobnie, ten ostatni to raczej konto do pisania na forum kraj ale i w Bydgoszczy się pojawiło żeby stwierdzić że 200 osób na sali opery nova to nie było 200 osób :) Ogólnie cassidy jest znany i lubiany z takich stwierdzeń jak to wyżej, to że bydgoskie kina są mniejsze od toruńskich choć są większe, pisaniem że w Toruniu nie ma paraliżu choć jest, stwierdzeniem że Bydgoszcz z zachodu na wschód ma 14 kilometrów choć z samego centrum Fordonu do Ronda Jagiellonów jest już 12 :) i tak dalej :) Jakby kulturalnie nie pisał to i tak w końcu się demaskuje jakimś takim kłamstewkiem wskazującym na wyraźne kompleksy :) Jego cechą charakterystyczną jest także to iż myśli że nikt się nie łapie że ma do czynienia z ciągle tym samym wielonickowcem jeśli zaprzeczy - wypisz wymaluj babbik - 100% :) Ty jednak bardzo przeceniasz zdolności swojego oka oraz umysłu, mylisz ludzi oraz daty, popełniasz szkolne błędy lecz masz bardzo wysokie mniemanie o sobie więc rozumiem że i tak nie zdołam Cię przekonać tym bardziej że masz konkretny cel w ciągłym zaprzeczaniu oczywistości więc nie będę nalegał :) > A jesli, jak piszesz, istnieje grupa obronców Bydgoszczy to jasne > jest, że ona walczy z cassidym próbujac kompromitować go spod swoich > wcieleń, a nie robi tego on sam przeciw sobie, tak jak nie robi się > czegoś dla efektu, który po chwili samemu sie niszczy, wiec znów > twoja teoria lezy:) A widzisz, czemu więc ciągle próbujesz wymyślać teorie o bydgoskim "socjopacie" który cały czas atakuje i kompromituje sam siebie i robi coś dla efektu który sam sobie po chwili niszczy? :) Sam widzisz że ta teoria ewidentnie kupy się nie trzyma :) > Szukając materiałów o Cassidym nie dotarłes do ważnej informacji, że > syn Butcha Cassidiego- Jack William Gregory Cassidy (bo takowy sie > zrodził w wyniku nocy spedzonej przez Butcha z Dolores OHarra- córką > właściciela sklepu w miasteczku kolonistów Independence) odciął się > całkowicie (bo wychowywała go matka i miejscowy pastor) od dokonań > ojca i został w wieku 29 lat, jednogłośnie wybrany przez mieszkanców > na szeryfa. Stało się to za sprawą bohaterskiego udaremninia ataku > grupy out-lawsów na miejscową stację kolejowa i stacjonujacy tam > pociag wagonu pocztowego wiozacego pieniądze. Zyskał tym czynem > estymę i stal się obrońcą Independence. Rzeczywiście, nie dotarłem, szacunek jeśli to jest pierwowzór naszego internetowego pana cassidy to nic tylko trzymać kciuki żeby zaczął postępować tak jak ten człowiek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowy backstage Re: jestes w błędzie!!! IP: *.pl 02.03.10, 15:49 Tym razem z wielkim zazenowaniem czytam twoja wypowiedz! Byc moze ta nachalna retoryka wg najlepszych PISowskich wzorców i fałszywy sposób argumentacji sprawdzaja sie w twojej zorganizowanej bydgoskiej grupie forumowych przeciwników Torunia, ale dla mnie, zwykłego uzytkownika forum sa nie do przyjecia. To dla mnie jakas abstrakcja. Ja nie rozumuję w tak fałszywy sposób, moje zycie nie jest związane z ciagłym udawaniem innych i prowadzeniem niewybrednego antytoruńskiego public relation. Wiecej, brzydza mnie takie metody, bo uragaja ludzkiej godnosci. Poczatkowo sadziłem, ze umiesz stanąc nieco z boku, obok głównego nurtu dokonań swoich i twoich grupowych kolegów, ale widze, że bardzo sie pomyliłem- swoje nawyki akcentujesz w kazdej wypowiedzi, niczym natrętny pijaczek. Nagminnie stosowane emotikony oznaczajace usmieszek tez w zaden sposób nie pasuja to zawartosci twoich wypowiedzi, a juz twoje zarozumialstwo i przekonianie o swojej racji ocieraja sie o zwykła pychę. Zastanów sie prosze głeboko nad swoim postepowaniem, czy faktycznie potrafisz prowadzic logiczna i rzeczową dyskusje, czy moze twoje wypaczone nawyki nabyte w grupie bydgoskich atakerów zabiły w tobie maniery i rozsadne myslenie, pozbawione akcentów pijarowskij czarnej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy popierdoliło cie zupelnie przygłupie 03.03.10, 12:35 o ja pier... nie moge oczom uwierzyć!!! bydgoski stunickowy debilu znalazłeś sobie ustronne miejsce, by dyskutować o mnie sam ze soba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rece mi opadły. Poziom debilizmu, ktory ci przypisywałem byl niczym w stosunku do czego jestes zdolny!! MASZ W GŁOWIE TAKI BUREDL, ŻE TAM TRZEBA ALFONSA ZATRUDNIĆ TY STRASZLIWIE CHORY CZŁOWIEKU!!! bydgoska zorganizowana grupa internetowa buhahahaha. Śmieciu pospolity, masz jakieś ostateczne stadioum schizofrenii skoro potrafisz sam do siebie prowadzić dialogi na mój temat. DNO dno dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 10:40 Sobie wypraszam takie uwagi. Podszywajac sie pode mnie pokazujesz jaką jestes gnida i kanalią. Pewnie masz wszy łonowe, które bardzo ci dokuczaja. Brzydze sie takimi osobami. Co teraz? Napiszesz, że ty to nie ty, czy tez, że ja to nie ty, czy też że ja to nie ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwa turystka Re: nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 12:55 co bym nie napisała to i tak będziesz twierdził biedaku że to wszystko chello napisał, po co więc zaprzątać sobie chorą cowboyską główkę takimi problemami? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedyna prawdziwa Re: nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 13:01 Przciez to ja tu pisze, ty zdziro jedna z wszami łonowymi tylko sie pode mnie podszywasz!! Ja nie znam zadnego chello. Przestan bredzić. Nachlałas sie czegoś czy jak? Jestes wstretna i nidna. Przyłazisz tu i udajesz turystkę a pewnie w dupie byłas i gó... widziałas. Idz stąd i mnie nie denerwuj!! Admin nie reaguje, wiec wyslę jeszcze raz. Przystopuje te twoje chore zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedyna prawdziwa Re: nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 14:01 i juz wszystko wiadomo!!!! Admin napisał mi kilka słów o praktykach tego wariata. Powiem tylko tyle- nieuleczalny i beznadziejny przypadek. Opisał mi kilka jego numerów, które lubi robic na forsch. Szczegolnie warty odnotowania jest przykład debilnego udawania na forum Olsztyna, pisząc np jako "swiatowy". Tam ten wariat znany jest jako "ab" z Elblaga. Sami widzicie, kompletny kretyn. Az smiac mi sie chce na to hihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwa turystka Re: nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 14:16 niestety admini na forum gazety nie mają prawa podawać żadnych informacji o wielonickowości oraz IP więc to tylko twoje kolejne kowbojskie urojenie, nie pierwsze i nie ostatnie :) Od początku jednak czułam że troll na forum bydgoskim i olsztyńskim jest jeden i ten sam - babbik/kuroslip/cassidy/obruchany/światowy/ab/patrzerealnie - spójrzcie na styl pisania tego psychola i treści jakie przekazuje wszędzie te same, ciągle też próbuje zwalić to na innych - a to widuch, a to el_kujawiako a to chello, teraz ja - kompletny psychopata. Potem będzie pisał że to ten chello sam napisał że trolluje na forum olsztyńskim - schizofrenia w najpóźniejszym stadium. Nie wiem czy rzeczywiście nie powinnam zgłosić się na policję, może być groźny dla otoczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedyna prawdziwa Re: nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 14:41 nic nie wiesz o zyciu wszo łonowa. Admin okazal sie moim znajomym, wiec mam takie nieoficjalne informacje i jasno z nich wynika, z jakich ników piszesz i pod kogo sie podszywasz. Te informacje nieoficjalnie podam adminowi z Olsztyna i bedzie miał na ciebie uwagę!! chceszsie wybielac niczym po Arielu, ale fermentu i twojego smrodu nic nie zmyje. Nawet szybka zmiana nika na thomas-3, sinclair100, anez22, nowybydgoszcz, sztympleta i kdjestnajlepszy. w tym ostatnim przypadku chciałeś pewnie miec nik KIDjestnajlepszy, ale zgubiłeś literkę I ::DDDD Masz jakąs obsesję na tego gościa? :)) A umiesz ją nazwac fachowo? No, marny lekarzyno z CM, który wyleciał na ryj po aneksie z UMK. dawaj, dawaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwa turystka Re: nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 15:15 a widzisz wiem więcej o życiu niż ci się może biedaku wydawać bo admin jest moim bardzo dobrym znajomym i raczej nie "okazuje się" nagle że jest znajomym kogoś takiego jak ty i na pewno nie udziela takich informacji , nie wymyślaj więc bajeczek, pozostaw swoje urojenia dla siebie :) i nie musisz mi się ciągle spowiadać z kolejnych nicków które sobie zakładasz, dobrze wiem które to twoje :) ja na pewno nie założyłabym sobie nicka KID jest najlepszy, to ty masz jakaś dziwną obsesję szukania sobie przyjaciół, rozumiem że jesteś bardzo samotny ale bez przesady :) kup sobie psa :) może on połapie się w twoich rozszczepieniach jaźni, bo ty sam masz problemy :) twoja fobia związana z tym że uważasz iż większość nicków na forum jest autorstwa kogoś piszącego spod chello, w tym także twoje ( :D ) jest bardzo zabawna i widzę że rozwija się w najlepsze, nawet nie wiesz jak zabawnie to wygląda jak ni z tego ni z owego atakujesz np. takiego kazę :D chyba nikt już nie uważa cię za kogoś normalnego no i chyba dobrze, lepsza najgorsza prawda niż kłamstwo nie? :) ale skoro tak lubisz podpinać swoje nicki pod gościa z chello to myślę że on też powinien podpinać swoje nicki pod ciebie żeby było naprawdę wesoło :) leć na obiadzik, szczupak stygnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwa turystka Re: nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 14:20 > Az smiac mi sie chce na to hihihi z gniewu, fałszywych oskarżeń i rzucania kretynami przechodzi w chichot, zaraz zacznie płakać, totalna huśtawka nastrojów, biedak nie zdaje sobie powagi z sytuacji. Przecież w Toruniu jest tylu specjalistów, na pewno ktoś może mu pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedyna prawdziwa Re: nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 14:34 >> zaraz zacznie płakać, totalna huśtawka nastrojów chyba wywłoko chciałas napisac ZACZNIESZ płakac. Kompromituj sie jeszcze bardziej- to robisz lepiej, nuz podszywanie sie. O widze, że ulububiony temat lekarzy sie pojawia:) no to teraz kilka fachowych nazw fobii z twojej karty choroby zacytuj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwa turystka Re: nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 14:53 > chyba wywłoko chciałas napisac ZACZNIESZ płakac. może być - ZACZNIESZ płakać 30 letni kidzie cowboyu z Torunia :))) tak mnie znowu skompromitowałeś toruński internetowy ekstraligowcu trollingu że chyba zapadnę się pod ziemię ze wstydu, idę się więc zapadać, ciao! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedyna prawdziwa Re: nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 15:05 o w koncu sie zdemaskowałas franco:) widzisz, jaka słaba jestes. Tylko znów te twoje schizy na kida :(( biedactwo. faktycznie, zapasc sie pod ziemie to dobre rozwiązane. Tylko pamietaj, by nigdy wiecej dzioba stamtąd nie wytykac. pozdrowionka od jedynej prawdziwej turystki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy tak, popierdoliło cię całkowicie!!!!! 03.03.10, 12:41 oooooooooooooooo tam nawijasz do siebie jako forumowicz piszacy do backstge a to jako turystka do prawdziwej turystki!!!! :DDDDDDDDDD Tak śmieciku, doskonałe dialogi, jestem zachwycony, minitor popluty ze smiechu. Tylko debilku tu zapomniałes, że musisz się przelogowac i w swoim schiizolskim zwidzie nawet sie nie starałeś i jechałes dialogi z jednego adresu. ZAL MI CIEBIE SCHOROWANY CZŁOWIEKU. ale przyznaję, że debilizmem bijesz wszystkich na głowę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś