Dodaj do ulubionych

turysci jada tylko do torunia nie do bydgoszczy !!

IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.09, 17:17
W TORUNIU POWINIEN BYC OTWARTY PORT LOTNICZY !!!
TORUNCZYCY Z RFN BEDA LATAC TYLKO DO TORUNIA NIE DO BYDGOSZCZY ; BO
NIE PODRODZE !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: chlachcic Re: turysci jada tylko do torunia nie do bydgoszc IP: *.chello.pl 07.09.09, 22:29
      JO,bo bydgoszczanie to kretyńscy
      kretyni, debile,oszołomy ,nie doceniający potęgi naszego pręznego
      potęznego miasta.Najgorsze jest to ,że ci kretyni nie godzą się
      żebyśmy ich okradali na każdym kroku ,opluwali, margenalizowali i
      dokopywali .To bydgoskie kretyństo kretyńskie jeszcze śmie się
      buntować i wypowiadać w jakimś tam towarzystwie.W dodatku coraz to
      bardziej się buntuje ,przeciwko takiej potędze jak nasze rydzykowo i
      nie chce tworzyc z nami matropolii. To skandal na skalę światową!!
      Trzeba poprosić naszych parlamentarzystów ,żeby ta sprawę poruszyli
      w UE ,nadali odpowiedni jej bieg w ONZ i Watykanie.Musimy być
      potęzni jak nasze cudo na skalę światową ,nasza ukochana motoarena i
      wielcy jak nasz ukochany prezydent Zaleski.
      • Gość: kustosz muzeum Re: turysci jada tylko do torunia nie do bydgoszc IP: 67.159.44.* 03.02.10, 18:05
        Pala po grzbiecie chyba nie dostales bo mozg pracowalby ci inaczej.
        Wiadomo nie od dzisiaj ,ze ten kundel ktory glosno
        szczeka boi sie najbardziej i ta krowa ktora duzo ryczy mleka malo
        daje. Wydaje sie ,ze te dwie metafory sklonia twoja pusta
        glowke do myslenia. ach przepraszam tam nie ma nic.

• wieslaw_grzybinski Re: turysci jada tylko do torunia nie do bydgoszc 08.02.10, 13:53
          ty akurat jesteś najlepszym przykładem na to że ten kundel który
          najgłosniej szczeka boi się najbardziej, wiocha która najmniej
          znaczy najbardziej kreuje się na stolicę wszystkiego i potęge a
          fornal siłą odciagnięty od obornika kreuje się na "twojego pana"
          hehe. Bardziej uderzające dla mózgu byłoby jednak nie uderzenie pałą
          lecz widok jak zjadasz w swoim kurniku te kozy z nosa swoim brakiem
          w uzębieniu - taki szok byłby na pewno większym bodźcem dla mózgu
          niż jakiekolwiek uderzenie :D w kuj-pom bez zmiany, toruński
          wieśniak zawsze wyśmiany :D
          • Gość: :) Re: turysci ryją z ciebie tłumoku IP: 67.159.44.* 09.02.10, 10:57
            wzruszyła mnie twoja historia
          • kid_cassidy Re: turysci jada tylko do torunia nie do bydgoszc 09.02.10, 12:20
            ale skoro smieciu tak bardzo przemawiaja do ciebie wyraziste obrazy,
            to co powiesz na swoj obraz jako zwykłej ludzkiej szmaty, która
            swoje szmaciarskie istnienie musi spotegowac poprzez setke wcielen,
            by w ogóle ta przecietność mogła zostac zauwazona, której jedyną
            szmaciarska metodą jest popluwac i spie...c tchórzliwie pod inny
            nick, by znów móc splunąć?
            Co powiesz na ludzką szmatę z wiochy, która w swej potędze dostaje
            biegunki na każde pierdniecie tej niby mieściny i jest przez nia
            wywijana, jak lasso w ręku kał- boja.
            Co powiesz na swój szaro-bury szmaciarski los, którego sensem
            intnienia jest gnicie na forum i wypisywanie schematycznych bzdur
            jak dla autystycznego ssanie kciuka?
            A w kuj- pom faktycznie bez zmiany- zawsze i wszędzie szmaciarzu
            dymany bedziesz:)
            • wieslaw_grzybinski Re: turysci jada tylko do torunia nie do bydgoszc 10.02.10, 10:06
              rozumiem że w pierwszej części wypowiedzi przedstawiasz się :)
              przecież sam sobie możesz odpowiedzieć jak to jest być szmatą która
              > swoje szmaciarskie istnienie musi spotegowac poprzez setke
              wcielen,
              > by w ogóle ta przecietność mogła zostac zauwazona, której jedyną
              > szmaciarska metodą jest popluwac i spie...c tchórzliwie pod inny
              > nick, by znów móc splunąć?

chwila szczerości zabolała i toruńska szmata tutaj podwinęła ogon by
              przenieść się na SF i z kilkunastu ze swoich wcieleń odreagować? :)
              jakie kompleksy trzeba mieć by wymyślać teksty że porównywalne
              toruńskie cinema city jest dwa razy większe od bydgoskiego? wiem że
              zaraz będziesz wył jak pies że to nie ty ale twoje gdakanie o
              kurnikach od razu cię zdradziło :D potem zaraz wpis
              jako "pomorzanin" nie mający nic wspólnego z Toruniem, jeszcze kilka
              wpisów spod innych nicków a potem znów płacz na GW że inni też piszą
              spod wielu nicków :D ale żałosny jesteś, wyśmiewać twoją marnośc to
              łatwizna, pozostają ci wieśniaku teksty o jedzeniu koz z nosa,
              obornikach i kurnikach co zdradza twoje fornalskie pochodzenie i
              zainteresowania to pożerania ludzkich odchodów, ja nigdy wcześniej
              nie słyszałem o jedzeniu baboli ale ty widać masz już w tym spore
              doświadczenie :D szmacisz się od lat na forach i udajesz święte
              oburzenie że inni robia podobnie? hehe żal.pl, na razie to ja dymam
              ciebie z twoimi kurnikami i kozami z nosa jak chcę :D

Toruń rzeczywiście piękne miasto i okolica, gdyby nie wieśniak
              cassidy byłaby stolica
              :D
              • wieslaw_grzybinski Re: turysci jada tylko do torunia nie do bydgoszc 10.02.10, 10:12
                ja jednak nie jestem zacietrzewionych psycholem i do samego Torunia
                nie czuję jakiejś większej odrazy, raczej skupiam się na wyśmiewaniu
                kilku wieśniaków w tym ciebie, przestaniesz się szmacić to i ja nie
                będę miał co robić, dopóki jednak będziesz dalej się bawił w
                szmacenie to i ja pobawię się z tobą :) na razie wesoło jest :)
                • Gość: do essesmanma kazdy chello to szmata IP: 67.159.44.* 10.02.10, 12:50
                  >to i ja nie będę miał co robić

buhahahah naprawdę? zdechniesz nie mogac warować cały dzien przed
                  forum, do pisanie pod setka ników, od podszywania się, od
                  prowokowania torunczyków i bydgoszczan, od napuszczania jednych na
                  drugich jestes uzależniony.
                  Karmisz sie tym sciero, jak sęp padlina i nie zrezygnujesz ze
                  swojego codziennego koryta

i nie pisz mi załośnie, że ty tylko za kims chodzisz.
                  To ja mam zabawę w ukrócaniu twojego szmaciarstwa na forach.

tłumaczysz się gniojku, jak essesman w Norynberdze.
                  A z faszystami nie gadam.
              • Gość: el_tyfussiakko Re: turysci jada tylko do torunia nie do bydgoszc IP: 67.159.44.* 10.02.10, 12:26
                tak bydgoskiego mózgu słoma, w ciepły gnój zmienic sie moze.
                Mi jest ciepło w moim domu, a jak tobie w twej oborze?

czy naprawdę musisz z takim smakiem żreć każde gó..., które ci pod
                nos podetknę?
                tak cie przypiliło fąflu? :D

twój cienki nos ratlerka prowadzi cie po intelektualnych
                wysypiskach, ale jestem swiadom tego, że po prostu wiecej z siebie
                nie wycisniesz.
                Nie jestes moją liga malutki.
                Poszukaj godnego sobie pinczerka :D

I nic się nie zmienia- wciaż jestes do pie...nia:)
                • patrzyrealnie Re: turysci jada tylko do torunia nie do bydgoszc 10.02.10, 13:12
                  podnosi się ciśnienie toruńskiej szmaty - znów dostała po piździe
                  baty :D

kreuje się fornal na wielkie panisko a tu mu wszyscy z wysokości
                  sikają po pysku :D

im bardziej pogrążasz się w wizjach bycia internetowym supermanem
                  tym większą mam zwałę z tego jak kilka głupich bluzgów potrafi
                  wyciagnąć z ciebie prawdziwą fornalską naturę, kreuj się dalej
                  na "ekstraligowca" któremu nigdy nie dorównam a ja dalej będę się
                  śmiał z przerośniętego dzieciaka któremu chory umysł każe szmacić
                  się jak najgorsza dziwka w internecie żeby pokazać innym kim to on
                  nie jest. Rzeczywiście, w tym względzie nigdy ci nie dorównam :D nie
                  zamierzam jednak, baw się dalej po swojemu a ja będę się bawił po
                  swojemu :)

• Gość: pussy_kujol powąchaj mi nogi, tak jak lubisz IP: 67.159.44.* 10.02.10, 13:52
                    rżyj prostaku, ciesz się w swoim ulubionym zidiociałym stylu, dołóz
                    sobie druga setke ników, bedziesz jeszcze bardziej zajebisy, wąchaj
                    dalej moje smrody odnajdujac w tym dobra zabawę. nie będe przerywał
                    nieszczesliwemu w tej godnej politowania zyciowej radości

Dalej będziesz dostwał celne strzały z płaskiej w swój tepy dziób i
                    dopiero odpowiedz spod kilku ników pozwoli ci wyjsc z resztka
                    zeszmaconej gęby, tryiumfujac w pustym łbie. Dobrze wiesz sciero, że
                    jako jednostka nie istniejesz. Twoja tchórzliwa ku...ka natura może
                    przezyc tylko gdy rozmienia się na dziesiątki epizodycznych ników.
                    Zawsze swinio będe miał nad toba tę przewagę, bo mnie stac na jedno
                    wcielenie.
                    Chocbys łachu wił sie i wmawiał swoje czary, to nie przeskoczysz
                    tego poziom.

a teraz podtrzymaj tradycje szmaty i popisz cos o kulturze:)

Alfonsów ma wielu, ta stara dziwka spod chello :DDDDDDD

• patrzyrealnie Re: powąchaj mi nogi, tak jak lubisz 10.02.10, 14:11
                      jak kassidy, nionio41, obruchany, jędrek95, maximus100, janka561 tu,
                      kujawiak, twój pan na sf, mnóstwo niezalogowanych, Gdynian,
                      Gdańszczań, Poznaniaków to jest jedno konto to ja też cały czas jadę
                      na jednym i nie wiem kto to jest chello, to jakaś kłamliwa
                      manipulacja :)
                      • Gość: idz w pizdu powąchaj mi nogi, tak jak lubisz IP: 67.159.44.* 10.02.10, 14:50
                        nie rozumiem, co do mnie piszesz.
                        SF sa dla infantylnych dzieciaków, co tłumaczy tam moją nieobecność.
                        Szanujacy sie męzczyzna tam nie zajrzy, no ale chłopcy twojego
                        pokroju widocznie maja tam pole do popisu:)
                        wiec nie trac czasu i biegnij tam błysnąć całym swoim intelektem
                        spod 100 ników.

Czyzbyś zrozumiał swój błąd, swoją głupotę i przyłaził się przymilać?
                        Nic z tego chello baranie:)

Gdzie twoje zwyciestwo?
                        Gdzie twoja korona?
                        Gdzie twa dominacja?
                        Szmato pie...na :DDDD
                        • patrzyrealnie Re: powąchaj mi nogi, tak jak lubisz 10.02.10, 16:14
                          to że wypierasz się tego że na Sf też zmuszasz wszystkich
                          do "wąchania twoich cuchnących nóg" leczenia twoich kompleksów i
                          frustracji, czytania wynurzeń o oborach i kurnikach to uważasz za
                          jakiś sukces, "internetowy ekstraligowcu"? :D coraz bardziej żałosny
                          jesteś, w pewnych momentach to nawet przestaje być śmieszne więc
                          trzymaj chociaż poziom :D

jakie zwycięstwo? :D
                          jaka korona? :D
                          jaka dominacja? :D

przecież internetowy superman jest tylko jeden, kid "koza z nosa nie
                          mam nic wspólnego z Toruniem" kassidy :D
                          • patrzyrealnie załatwiłem sobie maskę gazową :) 10.02.10, 16:22
                            kid "koza z nosa śmierdząca stopa pan obornika" cassidy -jeszcze
                            ładniej, dominator internetu, pan wpisów których potem sam się
                            wstydzi, władca kurnika, jedyny niepowtarzalny niedościgniony
                            buehehehe
                            • wieslaw_grzybinski Re: załatwiłem sobie maskę gazową :) 10.02.10, 16:33
                              jako unizony sługa władcy kurnika ośmieliłem się spisać najzłotsze
                              ze złotych myśli kida "śmierdzącej stopy" cassidy, oto pierwsza
                              część:

1. wydłubać kozę z nosa a potem zjeść
                              2. wąchaj moje stopy
                              3. ja to nie ja
                              4. moje 100 ników to jeden nik
                              5. nie pisuję nawet tam gdzie pisuję regularnie
                              6. żreć każde g... ze smakiem które pod nos podtykam
                              7. 13-salowe bydgoskie cinema city wygląda jak kurnik przy 12-
                              salowym toruńskim
                              8. kurnik kurnik kurnik i obora

doprawdy genialne, na pewno wszystkie wydawnictwa bić się będą o
                              publikację jak już dzieło dokończę panie jedyny niedościgniony :)
                              • Gość: do nudnego smroda załatw jeszcze młotek i strzel swoj pusty łeb IP: 67.159.44.* 10.02.10, 17:24
                                zaczałeś drugoligowy pisarzyno przunudzac, na co litosciwie ziewam,
                                ale widocznie nie jestes stworzony do czegos więcej niz tylko
                                całodzienne pisanie sam do siebie.
                                wiec wróc do ulubionego zajęcia i np napisz kilka postów o
                                zawiszowcach, na które odpowiesz do siebie, ze napisał je gulczynski.

nalezy mieć nadzieję, że wkrótce ci zacni panowie w granatowo-
                                czarnych dresikach przytula cie widuchu za twoj parszywy
                                calokształt, czego serdecznie zyczę:)

zaiste jestes 100% bydgoski. musisz wybitnie kochac to miasto i jego
                                mieszkanców, skoro z przyjemnoscia smarujesz je i ich, dzien w dzien
                                swoim gównem by zaspokoic swoje prostackie pobudki.

pozdrów swą babę, która szlachcic ci obrabia :DDDDDDDD

• Gość: do pustej łepetyny kury macacć IP: 67.159.44.* 11.02.10, 11:08
                                spojrzmy na twoje pierwsze z brzegu niki- kuromiot, kuroslip, jan
                                kura..
                                i ty mi smiesz wyliniały koguciku cokolwiek w temacie pisać?
                                buhahahaha
                                dawne wsppomnienia z dziecinstwa, gdy jajeczka podbierałes daja
                                teraz efekt :DDDDDDDDD fascynat kur i kurników

cda analizy ników nastapi.
                                zajrzymy w schorowana głowę, jakie jeszcze tam kwiatki
                                kwitna:)))))))))
                                • Gość: analizator tyfusa macać IP: 67.159.44.* 11.02.10, 17:12
                                  w drugim odcinku analizy setki ników spranego łba spod chello,
                                  najlepszego kumpla widucha i kassidiego, przyjrzymy sie blizej nikom
                                  tzw "bydgoskim", czyli nawiazujacym do 8 miasta w Polsce, które ow
                                  cieć spod chello sobie niby umiłował i którego jest obroncą:)
                                  Zatem: bydgosta, bydgostanin, byd3, wielka_bydgoszcz, (ty)fus1,
                                  bydziaaga, bydzi, bydsk, zbydzio

prawda, że całkie sporo tego, jak na jednego przygłupa?
                                  O, nie byłoby nic dziwwnego, gdyby w swoim pomyleniu, nie zapominał,
                                  że to niki niby-bydgoszczan, a często zdarza sie kretynowi zapominac
                                  i lzyc bydgoszczan spod nich, tak jak to robi spod "torunskich"
                                  ników, o których w następnej części:))))

• Gość: analizator kopernika macać IP: 67.159.44.* 11.02.10, 17:30
                                    trzecią częśc poświęcimy na analizę tzw "torunskich ników" spranego
                                    łba spod chello.
                                    Mamy wiec do czynienia z tor_nistrem, thornwaldem, bolkiem_thorn,
                                    thorn1492, tortor5, torunienziz. Nieco mniej niz bydgoskich, no ale
                                    przeciez to tyfus, jak sam twierdzi:)
                                    i znów jełop sie gubi, bo często spod torunskich nikow bluzga i
                                    torununian i bydgoszczan. Typowe dla ciasnego łba.

następną częśc poswięcę nikom nie nawiązujacym do nazw miast, ale
                                    bardzo charakterystycznym, spod których jełop dośc konsekwentnie
                                    bluzga torunian i bydgoszczan.

jeszcze kolejny odcinek poświęcimy numerkom w nikach, które jełop
                                    bardzo lubi uzywac np 21,22,47,12 i 80, oraz nikom związanym z
                                    imionami:)
                                    ale szczegółów na razie nie zdradzam ;DDDDDDDDDDD
                                    • Gość: turystka Re: kopernika macać IP: *.anonymouse.org 19.02.10, 19:16
                                      ten kid cassidy to chyba jakiś wariat, wszyscy toruńczycy są tacy?
                                      jeśli tak to współczuję...
                                      • Gość: pytajnik Re:? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 08:58
                                        Gdzie reszta tej listy multikonciarzy bom strasznie ciekaw :)
                                        • wujcio_dobra_rada Re:? 20.02.10, 09:26
                                          najlepsza lista jest babbika vel kida_cassidiego - to jest dopiero
                                          oszołom - podszywa się pod bydgoszczan i wali z dupy na torunian a
                                          potem pisze jako torunianin i uderza w bydgoszczan, pisze też jako
                                          gdańszczanin, gdynianin, poznaniak, amerykanin nawet, dowala się też
                                          do zielonogórzan, całe życie to trollowanie na forum gazety a więc
                                          od początku:

babbik,kuroslip,kid_cassidy - to podstawowe z których nie
                                          tylko daje upust frustracjom ale i próbował się przymilać myśląc że
                                          ktoś go polubi, totalny oszołom a skoro już jesteśmy przy oszołomie
                                          to oszołom3, obruchany, vojnik, buckshot, patrzerealnie,
                                          patrzyrelanie, poczujroznice, poczuj_rocznice, blue_city, city_blue
                                          bardzo lubi się też przebierać w damskie ciuszki więc nadaje
                                          też jako fitness.bydgoszcz janka516 janka561 i aniania22
                                          więcej nie znam bo mam ciekawsze rzeczy do roboty niż spamiętywanie
                                          jego miliona wcieleń, ciekawe jest to że podczas ataku szału potrafi
                                          napisać jakąś głupią rzecz a potem jak weźmie leki to tego nie
                                          pamięta i pisze że to ktoś inny napisał ^^ ale świr ^^. Jak go ktoś
                                          wkurzy w Toruniu np. Jazon kiedyś mu napisał "nie wiem czy słyszałes
                                          o seksie, ale może spróbuj, jest fajny i wzrasta poziom
                                          endorfin- człowiek wtedy mniej sfrustrowany jest, może uznasz że są
                                          ciekawsze zajęcia niż szczekanie na forum" to potem zakłada jakieś
                                          nicki w których podszywa się pod Bydgoszczan i jedzie po Toruniu!
                                          np. jakaś krowaknubin, tapry, byd3, alf78, marcio30, el kujawiako i
                                          wiele innych, też ciężko już spamiętać ale lubi swoje wcielenia też
                                          przypisywać innym, co za gość? Jeden z bydgoskich psychologów na
                                          życzenie forumowiczów opracował jego portret pscyhologiczny i
                                          okazało się że chłopak nie potrafi ukryć swoich zaburzeń i choroby
                                          dwubiegunowej, mieszka z kotem i od weterynarza wyłudza recepty! co
                                          za gośc! ^^ a największe schizy ma z jakimś chello, nikt nie wie kto
                                          to ten chello ale pewnie zaraz cassidy zaloguje się jako 67.159.44.*
                                          i będzie gadał wciąż o tym chello - zobaczysz :D

--
                                          na wszystko znajdzie się dobra rada
                                          • Gość: pytajnik Re:? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 13:10
                                            Czy sugerujesz że kid wyżera swojemu kotu lekarstwa :)
                                      • Gość: turystka sory, musze zmienić zdanie IP: *.anonymouse.org 24.02.10, 10:43
                                        Poczytałam trochę wiecej na forum i zdębiałam.
                                        Oskarżałam tego kasidy, ale to ten debil o stu nikach jest
                                        kompletnym wariatem. To jakis socjopata. Pisze pod setka ników,
                                        idiota udaje ze to nie on i jeszcze wmawia innym, że oni to on.
                                        Przeciez to kompletny debil. Zwykły kretyn. I jeszcze te jego
                                        wysublimowanie opisy o wydzielinie z nosa, o której wciąc pisze.
                                        Zwykły cham i idiota.
                                        Jesli jeszcze inni sa tacy w Bydgoszczy, to miasto skazane jest na
                                        zagłade.

• Gość: turystka nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 09:05
                                          o, widzę że ten toruński psychopata cassidy teraz podszywa się pode
                                          mnie, na pewno znów nie wziął leków. Ja nie użyłabym tylu inwektyw w
                                          jednej wypowiedzi, przeczytajcie jego historię wpisów w wyszukiwarce
                                          a dopiero poczujecie odrazę, to naprawdę parszywy człowiek. Aż wstyd
                                          cytować ale samo "pożeranie kóz z nosa" i "walenie konia" poza tym
                                          słowa których nie mogę tutaj powtórzyć. Pewnie zaraz znowu podszyje
                                          się pode mnie i napisze że to nie on ale nie dajcie się zwieść,
                                          patrząc na jego historię na forum to karmi się on jedynie
                                          kłamstwami, pomówieniami i atakami na innych, poczytajcie jego styl
                                          pisania, bardzo ograniczony zasób słów i prostacki sposób bycia i
                                          porównajcie z wieloma wpisami na tym forum a okaże się że większość
                                          trollowania na tym forum to jego zasługa, biedny chory człowiek
                                          • Gość: forumowicz Re: nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.10, 09:16
                                            Rzeczywiście zgroza co się na forach bydgoskim, toruńskim i
                                            pobocznych dzieje przez jednego toruńskiego trolla, najlepiej nie
                                            zawracać sobie nim głowy, ile to już lat się z nim męczymy? Myślę że
                                            niepotrzebnie. Ignorować jego zaczepki a w końcu nie będzie miał się
                                            czym żywić i znajdzie sobie inne zajęcie, dobrze też wpisać sobie w
                                            ustawieniach forum nicki babbik, kid_cassidy, patrzerealnie,
                                            obruchany, poczuj_roznice, vojnik, nionio41 jako nieprzyjaciół a
                                            jego przesiąknięte chorą nienawiścią wpisy nie będą nam się po
                                            prostu pokazywać :)

pozdrawiam
                                            • Gość: forumowy backstage jestes w błędzie!!! IP: *.pl 25.02.10, 10:29
                                              Ależ skad, myslisz sie strasznie!! Wiesz, bo jest taki jeden wariat
                                              z Bydgoszczy, który od rana do nocy i nawet w niedziele i swięta
                                              siedzi i forum i wciaz atakuje i prowokuje. Ma wiele ników, wciąz
                                              wymysla sobie nowe- np dzis pisał jako "nizinny" czepiajac sie
                                              polskiej katolickiej tradycji.
                                              Kompletny wariat. A łatwo go poznac, bo wszystkim dookoła wmawia, że
                                              jego pseudonimy to są czyjeś. Takie ma schorzenie.
                                              Myślę, ze jak posiedzisz na forum troche dłużej, to tez zrozumiesz.
                                              I jedna dobra rada (tylko nie od wujcia dobra rada, bo to tez ten
                                              wariat)- nie tykaj tego gówna, bo strasznmie smierdzi:))
                                              • Gość: forumowicz Re: jestes w błędzie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.10, 11:05
                                                Jestem tu wystarczająco długo żeby wiedzieć które ataki i prowokacje
                                                są trolla z Bydgoszczy a które twoje więc oszczędź sobie i wszystkim
                                                niepotrzebnych tłumaczeń. Ciekaw jestem tylko czy zaraz pojawi się
                                                kolejny "mój" wpis mówiący o tym że jednak się myliłem i czy pojawi
                                                się informacja że "forumowy backstage" najeżdżający na trolla z
                                                Bydgoszczy to także dzieło trolla z Bydgoszczy :)

Adminowi jeśli w ogóle jakiś tu zagląda też radziłbym zastanowić się
                                                nad wprowadzeniem obowiązkowego logowania na tym forum bo inaczej
                                                niczym już oprócz miejscem rozgrywania prywatnej wojenki
                                                pomiędzy "dżentelmenami" z Bydgoszczy i Torunia wyraźnie cierpiącymi
                                                na nadmiar wolnego czasu nie będzie.
                                                • Gość: forumowy backstage Re: jestes w błędzie!!! IP: *.pl 25.02.10, 12:19
                                                  Najwidoczniej mnie forumowiczu mylisz z kimś, no ale masz prawo w
                                                  swym zacietrzewieniu.
                                                  Nie wiem, jak długo tu jesteś, ale widocznie nie dość, by zyskać
                                                  jasne rozeznanie:) I smuci mnie, że uważasz, że któras z prowokacji
                                                  jest moje. To dowodzi jednak twojego krótkiego stażu, a ja
                                                  reprezentuje głos rozsadku.
                                                  Kolejny twój wpis? A ile ich jest tu twoich hihihi?
                                                  Widzisz, sam się zdemaskowałeś! :D

W jedym jesteśmy zgodni. Tu nalezy zacząć sie logować. Wówczas rózne
                                                  wielonikowce nie będą tu zagladały. Choć znając upór tego
                                                  bydgoskiego trola, to kto wie...
                                                  Ah, i nazywanie "dzentelmenem" tego bydgoszczaka i setkę jego
                                                  wcielen (równiez tych torunskich) to kompletne nieporozumienie.
                                                  Przeciez to stworzenie samo o sobie piszę per "bydgoskie chamidło".

z pozdrowieniami dla twej goracej głowy:)
                                                  • Gość: turystka Re: jestes w błędzie!!! IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 12:26
                                                    Co tu się w ogóle dzieje?
                                                    Czy ktos zechce mi wyjasnić tę farsę?
                                                    Tylko jeśli ma to robic ta "druga" turystka, to bardzo dziekuję za
                                                    takie wyjaśnienia od podszywaczki!!
                                                    Mam dziwne wrazenie, ze wszystkie posty pisze tu kedna i ta sama
                                                    osoba. Ta sama, która wciąz przynudza o tym kid_cassidy, by po
                                                    chwili pisać jako ktos inny, sugerujac, ze jest sie cassidym.

Zgłaszam sprawę do admina. To juz przekracza wszystkie granoce!
                                                  • Gość: turystka Re: jestes w błędzie!!! IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 12:51
                                                    ups, znowu się pomyliłam chodziło mi oczywiście o tego psychola
                                                    cassidy który raz zapomniał się przelogować, zaczął brudzić w tym
                                                    wątku wyżej a jak zaczął tak nie skończył, nie wiem czemu ciągle
                                                    bredzi o jakimś chello skoro nikt taki nie wypowiada się w tym
                                                    wątku, to rzeczywiście wyjątkowo smutny przypadek psychiatryczny -
                                                    tracić kontrolę nad sobą, wyzywać samego siebie a potem oskarżać o
                                                    to innych, niestety tacy ludzie w ogóle nie wiedzą co się z nimi
                                                    dzieje i myślą że naprawdę ktoś robi im krzywdę. Nie wiem jednak
                                                    czemu pode mnie też się podszywa ( bardzo łatwo sprawdzić który wpis
                                                    był pierwszy i o czym mówi :), czy we mnie też widzi tego chello?
                                                    nie wiem czy oprócz zawiadomienia administracji nie powinnam też
                                                    zawiadomić policji, na forum piszą że to totalny psychol, jeszcze
                                                    będzie dzwonił do mnie po nocach i groził mi?
                                                  • Gość: jedyna prawdziwa Re: jestes w błędzie!!! IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 13:04
                                                    ta turystka powyżej to podszywaczka. To nie ja pisałam.
                                                    Nie mam z tym związku.
                                                    Ale pewnie zaraz znów podszywaczka przyjdzie i napisze, ze ona to ja.
                                                    Co za wstrętna suka. Pewnie jakas głupia brzydka stara feministka,
                                                    hihihi
                                                  • Gość: forumowicz Re: jestes w błędzie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.10, 23:00
                                                    Nie, na pewno z nikim cię nie mylę, wystarczy wspomnieć o wyraźnie
                                                    chwiejnym emocjonalnie cassidy z Torunia by zaraz cała banda
                                                    niezalogowanych, pobocznych kont i fałszywych turystek zjawiła się
                                                    żeby zaprzeczać i wymyślać bajeczki o bydgoskich trollach którzy
                                                    sami siebie oskarżają i częstują inwektywami. Mam w pełni jasne
                                                    rozeznanie i twoje mataczenie nie robi na mnie najmniejszego
                                                    wrażenia, sam się demaskujesz nerwowym zaprzeczaniem i wmawianiem mi
                                                    krótkiego stażu, niedocenianiem inteligencji rozmówców możesz sam
                                                    siebie oszukiwać, rozmówcę oszukać jest już niestety trochę
                                                    trudniej :)

Nazywanie dżentelmenem bydgoskiego trolla oraz jego wcielenia jak i
                                                    ciebie oraz twoje wcielenia oczywiście jest nieporozumieniem lecz
                                                    myślałem że znaczenie cudzysłowia rozumiesz jak i wyczuwasz ironię,
                                                    widać jednak za dużo od ciebie wymagałem :)

• Gość: forumowy backstage Re: jestes w błędzie!!! IP: *.pl 26.02.10, 10:38
                                                    Oj mylisz kochanieńki, jak bum cyk cyk.
                                                    To ten bydgoski wariat jest tak diabelnie przebiegły, że na każdą
                                                    wzmiankę o cassidym natychmiast sie denerwuje i zaprzecza spod kilku
                                                    ników. Normalnie furii dostaje.
                                                    Momentami mam odczucie, jakby nawet ten cały cassidy byl kolejnym
                                                    nikiem tego bydgoskiego trola, co w sumie jest bardzo mozliwe.
                                                    To dopero byłoby socjopatyczne!!!
                                                    Skoro bydgoski trol okazuje sie być takimi wykopaliskami na forum
                                                    jak ethanak, a-werido, jątrzący leszek, michutor, tyciarek to i moze
                                                    być cassidym, no nie?:)
                                                  • Gość: forumowicz Re: jestes w błędzie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.10, 14:27
                                                    Na pewno się nie mylę, jestem pewny na 100%. Twój ośli upór w
                                                    zaprzeczaniu że czarne jest czarne tylko bardziej mnie w tym
                                                    utwierdza :)
                                                  • Gość: forumowy backstage Re: jestes w błędzie!!! IP: *.pl 26.02.10, 18:13
                                                    przestan proszę i mnie nie rań, bo to ty jesteś uparty jak osioł w
                                                    udawaniu, że nie ma czegos, co jest.
                                                    Mam tylko nadzieje, że po prostu jestes tak slepy, ale nie jestes
                                                    takim ignorantem, który nie czuje pisma nosem.
                                                    Bo jesli tak, to trwoga.
                                                    Nadciąga era połączony żywiołów babbika i jatrzacego leszka:(((((
                                                  • Gość: forumowicz Re: jestes w błędzie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.10, 21:16
                                                    > Nadciąga era połączony żywiołów babbika i jatrzacego leszka:(((((

Zamierzasz ostro wziąć się znów do roboty? :) Jak twój bydgoski
                                                    przeciwnik będzie starał się dotrzymywać ci kroku jak w tym wątku to
                                                    rzeczywiście raczej dla normalnych userów nic ciekawego z tego nie
                                                    będzie. Chyba że cały ten bydgoski troll to kolejny pomysł
                                                    toruńskiego mistrza internetowej propagandy, taka możliwość też
                                                    istnieje, nie ma przecież lepszego i łatwiejszego sposobu na czarny
                                                    pr niż stary jak świat numer z ośmieszeniem bydgoskiego wroga
                                                    poprzez napisanie w jego imieniu kilku słów które go skompromitują
                                                    czego pewnie nie trzeba ci specjalnie tłumaczyć :)
                                                    Tą wersję jednak też zdecydowanie wykluczyłbym patrząc po szczerych
                                                    emocjach towarzyszących obu stronom w "pierwszym starciu" na
                                                    początku wątku niczym w prawdziwym pojedynku tyle że nie na szpady a
                                                    na chamstwo.
                                                  • Gość: forumowy backstage Re: jestes w błędzie!!! IP: *.pl 27.02.10, 10:46
                                                    Szanowny adwersarzu, mam bardzo anlityczny umysł, w lot oddzielam
                                                    ziarno od plew, wiec nie racz mnie prosze tak nisko puszczanymi
                                                    piłkami, jak stwierdzenie, ze zamierzam ostro się brac do
                                                    roboty.Bedę wdzięczy, jesli powstrzymasz w przyszłości swoje mało
                                                    przemyślane wypowiedzi:)
                                                    Chyba nadal uwazasz, że jestem jedym z dwójki: cassidy lub bydgoski
                                                    socjopata, co tylko dowodzi tezy o oślim uporze postawionej w moim
                                                    poprzednim poscie:)
                                                    W istocie obawiam sie o eskalację socjopatycznych zapedów owego
                                                    bydgoskiego osobnika, który ewidentnie kilka lat temu urządzał tu
                                                    corridę piszac jako jatrzacy leszek, babbik, michutor i wielu wielu
                                                    innych, wiec jest doswiadczony zarówno w blitzkiergu spod kilku
                                                    kont, jak równiez w okopowej pozycyjnej walce nastawionej na
                                                    zmęczenie przeciwnika.
                                                    Właściwie to chyba chodzi bydgoskiemu socjopacie, by dla normalnych
                                                    forumowiczów nic ciekawego tu nie było, by był tylko on, w swoich
                                                    stu wcieleniach, wiec będzie spełniony gdy osiagnie cel:)

Szczere emocje, które sa widoczne w poczatkowych postach tego watku,
                                                    to nic innego jak efekt agresywnej walki o pole swoich wpływów
                                                    miedzy socjopata a cassidym. Jeden przywykł do dominacji i monopolu
                                                    na prowokowanie, które latami uskuteczniał bez problemów na obu
                                                    forach, a drugi ewidentnie wszedł mu w drogę i nie zamierza zejść.
                                                    Starcie twój typów, których interesy zwajemnie się nachodza. Wiesz,
                                                    taka forumowa wojna gangów:)
                                                    Tyle, że antygydgoski interes cassidiego łatwy jest do
                                                    zdefiniowania, tak interes antytorunski i antybydgoski jednocześnie
                                                    u socjopaty trudno juz logicznie uzasadnic.
                                                    Tu kłania się sfera medyczna, w której ten szaleniec czuje się
                                                    bardzo swobodnie (rzuca chorobami, jak z rekawa). Może to wynik
                                                    cześtego obcowania z dr. Szczepanem M. z pewnej poradni zdrowia
                                                    psychicznego:)
                                                    No bo przeciez nie sposób uwierzyć, że to szaleństwo to wynik
                                                    przesmiewania forumowiczów po jednej i drugiej stronie barykady:)

• Gość: forumowicz Re: jestes w błędzie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.10, 15:07
                                                    Pozwolisz że zacznę od ustosunkowania się najpierw do drugiej części
                                                    twojej wypowiedzi?

> Szczere emocje, które sa widoczne w poczatkowych postach tego
                                                    watku,
                                                    > to nic innego jak efekt agresywnej walki o pole swoich wpływów
                                                    > miedzy socjopata a cassidym. Jeden przywykł do dominacji i
                                                    monopolu
                                                    > na prowokowanie, które latami uskuteczniał bez problemów na obu
                                                    > forach, a drugi ewidentnie wszedł mu w drogę i nie zamierza zejść.
                                                    > Starcie twój typów, których interesy zwajemnie się nachodza.
                                                    Wiesz,
                                                    > taka forumowa wojna gangów:)

Dokładnie, zauważ jednak że na forum bydgoskim drugi z wymienionych
                                                    zdecydowanie się od tego odciął stwierdzając że to bydgoski
                                                    socjopata sam do siebie pisał choć wszystkie znaki na niebie, ziemi
                                                    i forum mówią inaczej. Bliźniaczo wręcz, nawet jednojajowo
                                                    bliźniaczo podobnie jak ty teraz odcinasz się od osoby za którą cię
                                                    uważam :) Co jeszcze bardziej ( bardziej już naprawdę nie można )
                                                    utwierdza mnie w moim przekonaniu i o tym że tej osobie ( dla
                                                    podtrzymania wysokiego poziomu dyskusji jaki reprezentujesz nie będę
                                                    nachalnie narzucał się ze swoim zdaniem co do tego kim jesteś i o
                                                    panie cassidy będę pisał w osobie trzeciej :) chyba jednak nie do
                                                    końca niestety można ufać w kwestii autorstwa poszczególnych
                                                    wpisów :)

Co do pierwszej części twojej wypowiedzi to chyba mogę zdradzić po
                                                    cichu że wiedząc iż toruńscy internauci utworzyli nieformalną grupę
                                                    mającą na celu różnymi działaniami powodować przedstawienie Torunia
                                                    w sieci w jak najlepszym świetle i przy okazji Bydgoszczy w jak
                                                    najgorszym także w Bydgoszczy dzięki forum gazety jeden z
                                                    internautów utworzył podobną grupę mającą na celu analogiczne
                                                    działanie tylko że oczywiście w odwrotnym kierunku :) Przez jakiś
                                                    czas miałem okazję też się trochę pobawić w tego internetowego berka
                                                    i na pewno nie wmówisz mi że całe działanie waszej "stajni" na
                                                    różnych płaszczyznach to wybryki bydgoskiego psychopaty :) To tylko
                                                    raczej wzbudza podejrzenia co do chęci wybielenia się za babbika,
                                                    michutora i innych oraz oczywiście próby działania mającego na celu
                                                    zdyskredytowanie także różnych innych niewygodnych "pewnej
                                                    osobie/pewnym osobom" bydgoskich internautów podpinając ich pod
                                                    bydgoskiego psychopatę, przecież jak ktoś jest tym samym typem co
                                                    babbik, i michutor to raczej nie powinno mu się ufać, nie? :) Moje
                                                    konto także znalazło się na liście tych posiadanych przez "jednego
                                                    trolla" :) W pełni próby twoich działań rozumiem, zdecydowanie
                                                    pozostanę jednak przy swoim trzeźwym osądzie sytuacji :) Nie wiem
                                                    czy w sprawie tego "naszego socjopaty" twój analityczny umysł jednak
                                                    srogo zawodzi czy postanowiłeś zdecydowanie i ostro brnąć w
                                                    tworzenie etosu jednego człowieka odpowiedzialnego za całe zło tego
                                                    forum bo nie zauważasz że jest u nas kilku ludzików lubiących też
                                                    się zabawić w multikonto, w niektórych przypadkach nawet nie za
                                                    bardzo przepadających za sobą, i innymi bydgoskimi forowiczami
                                                    mających jednak z pewnością wspólną cechę jaką jest zdecydowana
                                                    wrogośc wobec toruńskiego wielbiciela podobnych zabaw :) Wyłapanie
                                                    tego nie jest wcale trudne tak jak trudne nie jest szybkie wyłapanie
                                                    waszej działalności na różnych forach. Jedyną zagwostkę teraz mam w
                                                    kwestii tego czy cassidy rzeczywiście bawił się w obruchanego i
                                                    innych przyszywanych bydgoszczan czy jednak nie bo wczoraj w nocy
                                                    nadrabiając zaległości lekturowe natknąłem się na dawniejszy wpis w
                                                    którym pytał innego Torunianina kiedy ten ma czas na zabawy w
                                                    obruchanych więc do końca pewny nie mogę być czy podpinając ich
                                                    także pod "socjopatę" chce się w ten sposób wybielić czy nie wiedząc
                                                    kto to myśli że to ta sama osoba co spod grzybinskiego,
                                                    patrzyrealnie, pussidy tak jak w przypadku takiego yogibaboo czy
                                                    ethanaka.
                                                  • Gość: forumowy backstage Re: jestes w błędzie!!! IP: *.pl 01.03.10, 11:26
                                                    Coz, widzę, że wzmianka o okopowej walce nastawionej na wymeczenie
                                                    przeciwnika bardzo zadziałała w sferze czyjejś ambicji:)

Ale rzeczowo i w jakims porządku:
                                                    Wydaje mi się, ze kluczowuym błędem w twoim rozumowaniu jest
                                                    doszukowanie się jakiejkolwiek analogi, bazujac wyłącznie na fakcie
                                                    odcinania się kogos od czegoś. Zauwaz, że generalnie i nagminnie
                                                    ludzie odcinają sie od pewnych spraw np niejaki rządowy Mirro odcina
                                                    sie od swojego kolegi Sobiesiaka:) Ale czy to powód, by uwazać, że
                                                    Mirro to socjopata lub cassidy? :)
                                                    Pragnę zauwazyć, że ty równiez odcinasz sie pd pewnych rzeczy, ale
                                                    ja nie wyciagam z tego powodu daleko idących wniosków.
                                                    Nie, taka logika prowadzi do nikąd:)

Sprawa budowanego zaufania to zupełnie inna płaszczyzna, ale wydaje
                                                    mi się, ze tak jak ty zbudowałeś sobie u mnie pewien kredyt
                                                    zaufania, jak i mnie powinienes w elementarnym stopniu nim obdarzyć:)

Dla zamknięcia tego ustepu chciałbym jeszcze nadmienić, że bydgoski
                                                    socjopata w zasadzie tylko wyjatkowo zaprzeczał, że pisze sam ze
                                                    sobą (to słynne chello:) ), najczęściej tego nie negował, a wrecz
                                                    potwierdzał!!! a zaprzeczanie miało miejsce zwykle przy szerszym
                                                    forumowym gremium, wobec którego po prostu wypadało zaprzeczać:)

Traktując druga częśc twojej wypowiedzi, to (sic!!!!) zaskakujesz
                                                    mnie bardzo, pisząc o jakis nieformalnych grupach, bo jedyną którą
                                                    znamm, jest grupa bydgoskiego ratusza, ostatnio jakby nieco słabsza,
                                                    ale majacab w przeszłości swoje piękne chwile:)
                                                    Natomiast brak mi jakiejkolwiek wiedzy na temat istnienia takiej
                                                    grupy w torunskim wydanu! Wiecej, struktura wpisów dowodzi, ze nie
                                                    ma zadnej grupy, są tylko jednostki, do tego marnie ze soba
                                                    współpracujace i o jakiejkolwiej zorganizowanej pracy nie moze być
                                                    mowy.

Jestem zatem skłonny sądzić, że owa wyimaginowana grupa jest jedynie
                                                    pretekstem, zwykła wymówką, uzasadniajaca działalność rzeczonego
                                                    socjopaty!
                                                    Swiadomie sprowadzam to do liczby pojedynczej, bo szereg cech po
                                                    których mozna rozpoznac piszacego (takie swoiste forumowe linie
                                                    papilarne, może nawet takie forumowe DNA, jeśli mogę tak
                                                    plastycznego porówania uzyć:)) niezbicie dowodzą, ze jest to jedna i
                                                    ta sama osoba.
                                                    Słownictwo, gramatyka, interpunkcja, styl budowy wypowiedzi- można
                                                    sie maskowac, ale bystre oko:) bo tak skromnie mogę o sobie napisac,
                                                    pozna to bezbłędnie:)

Argument o obronie bydgoskości obala się sam, bo obrona bydgoskosci
                                                    jest tak samo pielęgnowana i uskuteczniana jak upodlanie bydgoszczy
                                                    + to samo w wydaniu torunskim. Dlatego można bez przekłamania uzywać
                                                    epitetu socjopata, bowiem nie da się wytłumaczyć jednoczesnego
                                                    plucia i bronienia dobrego imienia Bydgoszczy połaczonego z pluciem
                                                    i obroną dobrego imienia Torunia. Kuriozum curiosalis:)

uporczywe nawiązywanie do obruchanego nie ma sensu, bowiem to tylko
                                                    epizodyczna postac, obliczona na zaakcentowanie pojawienia
                                                    sie "niby" nowego typa, dorobienie mu zyciorysu i nachalna próba
                                                    uwiarygodnienia go, poprzez prezentacje IP. A demaskacja obruchanego
                                                    na forum bysgoskim, jakoby przypomniał sobie, że jest z Torunia, w
                                                    czasie zbiegła sie z publikacja pewnej listy ników. Mało ciekawy
                                                    watek, nie stanowi od wielkiego udziału w całościowym dorobku
                                                    socjopaty.

A wracając do cassidiego, mam takies kojarzenia- jak to ktos
                                                    napisał- kowbojski nik, może generalnie odnosci się do takiej
                                                    postawy- samotny kowboj przeciw bydgoskiej bandzie, może
                                                    symbolizować jednostkę (etos westernowego szeryfa?) stawiającą czoło
                                                    zorganizowanemu złu.
                                                    Ale to tylko takie moje filmowe skojarzenia:) Chyba kazdy jako
                                                    dziecko z chęcią oglądał westerny, no a kid to dziecko przeciez:)

Przyznaję, że jestem bardzo rad z toczacej sie tu konwersacji, która
                                                    w bardzo kulturalny sposób (nie tak jak cassidy z socjopatą :))
                                                    pozwala na przedstawienie 2 różnych ujęć, w gruncie rzeczy tego
                                                    samego tematu, i pozwala mi spojrzeć na pewne sprawy w inny sposób i
                                                    wierzę, równiez dla ciebie równiez odsłania nowe horyzonty:)
                                                    Byłoby jeszcze łatwiej, gdybyś tylko zechcuiał bardziej otworzyć
                                                    swój umysł i rozszerzył swoje horyzonty, bez tego oślego uporu w
                                                    próbach dowodzenia, ze jest coś, czego nie ma ma, lub jest ktoś, kto
                                                    jest kims innym.
                                                    Uwierz, bez podobnych obciążeń łatwiej jest zrozumiec pewne sprawy:)

Ach, a gdybyś jednak posiadal niezbite (ale prosze darowac sobie
                                                    spiskowe przypuszczenia, konfabulacje, forumowe mity, opowiastki
                                                    rodem z archiwum X i zwykłe plotkarskie domysły) dowody na istnienie
                                                    zorganozowanej torunskiej grupy, to bardzo prosze o ich
                                                    przedstawienie. Ja w swojej analityczności ich nie widze, ale może
                                                    masz w rekawie swego kimona jakies asy vel haki:), o których chetnie
                                                    i rzeczowo podyskutuje.
                                                    To samo dotyczy grupy bydgoskiej, która jest jak ufo- istnieje w
                                                    popkulturze i swiadomosci ludzkiej, ale faktycznie nikt nie widział,
                                                    a jesli widział to w rzeczywistości podswietlony samolot w górze lub
                                                    miał zwykłe zwidy po skosztowaniu sporej dawki alkoholu:)

łaczę pozdrowienia
                                                  • Gość: forumowicz Re: jestes w błędzie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.10, 14:09
                                                    Pisząc o zorganizowaniu nie miałem absolutnie na myśli takiej skali
                                                    jak chińscy hakerzy atakujący amerykańskie strony czy internetowy
                                                    atak Rosjan na Estonię :) W moim przypadku po udziale w kilku
                                                    gorących dyskusjach tor-byd na forum odezwał się do mnie na maila
                                                    jeden z forumowiczów i spytał się czy nie chciałbym dołączyć do
                                                    grona internautów wspierających się w takich dyskusjach oraz
                                                    biorących czynny udział w internetowych sondach, zapewne po
                                                    toruńskiej stronie wyglądało to podobnie, dzięki kontaktom meilowym
                                                    i wspólnym działaniom myslę że można to jednak nazwać jakimś tam
                                                    zorganizowanym postępowaniem :)

W pełni się zgadzam co do tego że swoiste forumowe DNA jest bardzo
                                                    łatwe do wykrycia przez wprawne oko i moja dość długo już prowadzona
                                                    dogłębna analiza stylu wypowiedzi a najbardziej charakterystycznych
                                                    słów używanych przez autora danych wpisów w pełni wskazuje
                                                    zdecydowanie na pana cassidy jako autora rozmaitych kont które tak
                                                    uparcie próbujesz przypisać bydgoskiemu "socjopacie". Co ciekawe jak
                                                    się przyjrzy temu bliżej rzeczywiście jak w rzekomym przypadku tego
                                                    bydgoskiego "socjopaty" okazuje się że pan cassidy lubi nie tylko
                                                    najeżdżać na bydgoszczan ale także na torunian! Dużą ciekawostką
                                                    jest próba dopasowania stylu pisania torunskichpodpasek do stylu
                                                    wujcio_dobra_rada choć wcześniej przed pojawieniem się wujcia i jego
                                                    emotikonek był on zupełnie inny :) To konto od razu wydawało mi się
                                                    podejrzane gdyż ataki na Toruń tegoż autorstwa na pierwszy rzut oka
                                                    przynosiły więcej szkód rzekomemu atakującemu niż atakowanemu, teraz
                                                    sprawa się rozwiązała i muszę przyznać że nie jestem zaskoczony.
                                                    Cała ta spychologia wcześniejszej działalności toruńskiego
                                                    propagandzisty na bydgoskiego "socjopatę" jest tak grubymi nićmi
                                                    szyta jak obarczenie go wszystkimi wpisami w tym wątku choć jak
                                                    każdy zauważa nie wyłączając Ciebie połowa tych wpisów jest
                                                    zdecydowanie autorstwa pana cassidy :) Z jakiej strony nie patrzeć
                                                    zawsze dogłębna analiza wychodzi tak samo. A skoro pan cassidy nie
                                                    ma najmniejszych oporów na atakowanie swojego miasta przez konto
                                                    torunskiepodpaski może cały ten bydgoski socjopata jest tylko jedną
                                                    z kolejnych zabaw babbika? Pretekstem do dalszego działania i próbą
                                                    wybielenia się z poprzednich? Zapewne tak, sam zauważasz jak łatwo
                                                    bystry umysł i wprawne oko wyłapują takie rzeczy, moje jeszcze nigdy
                                                    mnie nie zawiodły :) Skoro temat tego z kim moje wprawne oczy i
                                                    bystry umysł Cię jednoznacznie kojarzą jest dla Ciebie tak
                                                    niewygodny nie będę się upierał przy wracaniu do niego :)

Sprawdziłem też ten wpis obruchanego, z historii wynika że nic nie
                                                    pisał w czasie opublikowania tej listy, pojawił się jedynie wpis
                                                    obruchonego który to stwierdza że jest z Torunia co skłania
                                                    jednoznacznie do wniosku że była to jedynie kolejna próba
                                                    kompromitacji pana cassidy/obruchanego prowadzona spod kont
                                                    kid_cossidy i obruchony, zapewne element tej swoistej wojenki gangów
                                                    na forum o której wspominałeś wcześniej :) Pojawił się też kilka
                                                    dobrych dni wcześniej od publikacji tej listy więc zdecydowanie
                                                    błądzisz tak jak obarczaniem autorstwa wpisów spod obruchanego
                                                    bydgoskiego trolla, zdecydowanie należały one do pana cassidy,
                                                    jeszcze raz swoim wprawnym okiem przeanalizuj gramatykę,
                                                    interpunkcję, styl budowania wypowiedzi i wątki w których się
                                                    pojawiał, to także dużo daje :) Niestety przy takich gafach jakie
                                                    popełniasz ja nie bardzo wierzę w bystrość tych Twoich oczu i
                                                    zdecydowanie pozostanę przy swojej trzeźwej ocenie sytuacji a z niej
                                                    wynika jednoznacznie że większość kont prowokujących na obu forach
                                                    są autorstwa jednego człowieka z Torunia - babbika/cassidy, całej
                                                    listy kont pobocznych nie wymienie żeby znowu Cię nie zmęczyć za
                                                    bardzo :) Wrócę jeszcze tylko do tego etosu samotnego szeryfa -
                                                    niestety według wszelkich dostepnych żródeł Mike Cassidy był
                                                    koniokradem a Butch Cassidy mordercą i złodziejem więc jakby nie
                                                    patrzeć pewne cechy charakteru pierwowzorów i naśladowcy widoczne są
                                                    aż nadto ale na pewno nie byli to bohaterzy ( braku fanów i
                                                    naśladowców nie można obu odmówić ;) którzy samotnie walczyli ze
                                                    złem, raczej inni musieli samotnie walczyć z nimi i ich bandami :)

Również pozdrawiam :)
                                                  • Gość: forumowy backstage Re: jestes w błędzie!!! IP: *.pl 01.03.10, 15:21
                                                    Hm, tak się zastanawiam nad jedną sprawą- co w wypadku, jesli ten
                                                    odzywajacy sie do ciebie na meila i zachęcajacy do wspolnego
                                                    działania typ, to był cassidy i nie ma żadnej grupy broniącej
                                                    Bydgoszczy, bo i reszta owych obrońców to wcielenia cassidiego?
                                                    Jak byś się poczuł będąc marionetka w rekach cassidiego?

Niestety, tkwisz w błędzie. Styl cassidiego jest całkowicie inny od
                                                    stylu socjopaty!! To zupełnie inna bajka i nawet taki laik, jak ty,
                                                    musiałby się w tym połapać!
                                                    Chyba, że tkwienie w tym błędzie jest wygodne dla ciebie, bo
                                                    tłumaczy wszelkie twoje pomysły, na które brakuje innego
                                                    uzasadnienia:)?
                                                    Może pewnym fałszowaniem sladów jest używanie przez socjopatę stylu
                                                    nawiazujacego do stylu cassidiego- taką osobowośc bez trudu stac na
                                                    podsywanie się, byzatrzec na soba ślady i skierować je w inna
                                                    strone? Wprawny forumowicz, a za takiego sam się uważasz, znajdzie
                                                    ewidentne szczególy.

Zresztą, sam socjopta nachalnie kierunkuje wpisy torunskich.podpasek
                                                    w stronę forumowicza zonca, wiec zaprzecza to związek z wciąż
                                                    nurtujacym cie cassidym. No chyba, że uznasz w swej konfabujacji, że
                                                    i zonc jest cassidym, ale twierdzenie to tak isiotyczne, że wybacz,
                                                    że w ogóle podejrzewam cie o taka mozliwość:)

Generalnie, mało wyrafinowana jest twoja maniera, na stawianie tezy,
                                                    do której dopasowujesz fakty, ale uzasadniajac je argumentami ze
                                                    sfery przypuszczen i domniemywań.

Jesli połowa wpisów tego watku jest cassidiego (choć ja widzę
                                                    jeden:)) a cassidy podszywa się pod socjopatę to zapewne zaraz mi
                                                    oznajmisz, że wszystkie wspisy są jego autorstwa:)

Jesli cassidy miałby być socjopatą. to jaki cel miałoby
                                                    dyskredytowanie samego siebie, poprzez obwieszczanie listy ników,
                                                    spod których pisuje socjopata powiazany z bydgoska grupa
                                                    zorganizowaną? Nie można jednoczesnie być sobą, udawać bycia soba,
                                                    nie byc sobą i udawac nie bycia soba:)

A jesli, jak piszesz, istnieje grupa obronców Bydgoszczy to jasne
                                                    jest, że ona walczy z cassidym próbujac kompromitować go spod swoich
                                                    wcieleń, a nie robi tego on sam przeciw sobie, tak jak nie robi się
                                                    czegoś dla efektu, który po chwili samemu sie niszczy, wiec znów
                                                    twoja teoria lezy:)
                                                    Ach, i cassidy nie może być z Bydgoszczy, a jedynie udawac
                                                    torunianina kompromitujacego Bydgoszcz, by za chwilę kompromitowac
                                                    Torun, bo firma UPC nie dostarcza internetu w Toruniu, tym samym
                                                    socjopata piszący spod chello jest z Bydgoszczy.

Szukając materiałów o Cassidym nie dotarłes do ważnej informacji, że
                                                    syn Butcha Cassidiego- Jack William Gregory Cassidy (bo takowy sie
                                                    zrodził w wyniku nocy spedzonej przez Butcha z Dolores OHarra- córką
                                                    właściciela sklepu w miasteczku kolonistów Independence) odciął się
                                                    całkowicie (bo wychowywała go matka i miejscowy pastor) od dokonań
                                                    ojca i został w wieku 29 lat, jednogłośnie wybrany przez mieszkanców
                                                    na szeryfa. Stało się to za sprawą bohaterskiego udaremninia ataku
                                                    grupy out-lawsów na miejscową stację kolejowa i stacjonujacy tam
                                                    pociag wagonu pocztowego wiozacego pieniądze. Zyskał tym czynem
                                                    estymę i stal się obrońcą Independence.
                                                  • Gość: forumowicz Re: jestes w błędzie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.10, 14:46
                                                    > Hm, tak się zastanawiam nad jedną sprawą- co w wypadku, jesli ten
                                                    > odzywajacy sie do ciebie na meila i zachęcajacy do wspolnego
                                                    > działania typ, to był cassidy i nie ma żadnej grupy broniącej
                                                    > Bydgoszczy, bo i reszta owych obrońców to wcielenia cassidiego?
                                                    > Jak byś się poczuł będąc marionetka w rekach cassidiego

Sugerujesz więc że cassidy rzeczywiście jest socjopatą znajdującym
                                                    przyjemność w atakowaniu nie tylko Bydgoszczan ale także Torunian?
                                                    Ten forumowicz ewidentnie podsyłał mi linki do sondaży w których
                                                    głosowałem na korzyść Bydgoszcz i niekorzyść Torunia. Nie
                                                    zastanawiałem się nad tym lecz po zapoznaniu się z tym co wyrabia
                                                    spod innych kont ( chociażby takie suger.suger - zgodność
                                                    gramatyczna i słowna z cassidym w 100% ) na forum krajowym to
                                                    rzeczywiście wszystko jest możliwe. Coraz bardziej utwierdzasz mnie
                                                    w przekonaniu że to co dzieje się obecnie na forach to dalsza zabawa
                                                    babbika obecnie najbardziej znanego jako cassidy.

> Niestety, tkwisz w błędzie. Styl cassidiego jest całkowicie inny
                                                    od
                                                    > stylu socjopaty!! To zupełnie inna bajka i nawet taki laik, jak
                                                    ty,
                                                    > musiałby się w tym połapać!

W pełni się zgadzam, w pełni odróżniam styl cassidy, szlachcica,
                                                    bydgoskich "atakerów" i pozostałych toruńskich co pozwala mi z całą
                                                    stanowczością stwierdzić że obruchany, suger.suger, janka516 i inne
                                                    konta to z całą pewnością robota cassidy. Ty mylisz obruchanego z
                                                    obruchonym, mylisz kolejność faktów, nie odróżniłbyś niestety
                                                    chomika od świński morskiej co w pełni ugruntowuje mnie w
                                                    stwierdzeniu że nie wiesz o czym piszesz cały czas uparcie wpisy
                                                    pana cassidy podpinając pod jakiegoś bydgoskiego "socjopatę" który
                                                    nie wiadomo czy w ogóle istnieje, to Ty jesteś niestety laikiem i
                                                    rzeczywiście przydałoby Ci się trochę skromności :)

> Zresztą, sam socjopta nachalnie kierunkuje wpisy
                                                    torunskich.podpasek
                                                    > w stronę forumowicza zonca, wiec zaprzecza to związek z wciąż
                                                    > nurtujacym cie cassidym. No chyba, że uznasz w swej konfabujacji,
                                                    że
                                                    > i zonc jest cassidym, ale twierdzenie to tak isiotyczne, że
                                                    wybacz,
                                                    > że w ogóle podejrzewam cie o taka mozliwość:)

Nie żartuj, zbytnią inteligencją chyba rzeczywiście nie grzeszysz,
                                                    tu ktoś zdecydowanie próbuje pisać tak żeby większość forumowiczów
                                                    myślała iż pisze to zonc, po opublikowaniu tej listy ( prawie jak
                                                    czarna teczka Tymińskiego i tyleż warta :) styl pisania się zmienił
                                                    tak aby zainteresowani pomyśleli że ten wyimaginowany "socjopata"
                                                    atakujący i torunian i bydgoszczan teraz chciał "dorobić gębę" jak
                                                    to się pięknie mówi zoncowi, często wymieniany osobnik piszący spod
                                                    chello którego posądza się o bycie tymże "socjopatą" nie ma jednak
                                                    najmniejszego interesu w szkodzeniu zoncowi - ma go ktoś inny,
                                                    zgadnij kto? :) Działanie trochę inteligentniejszej osoby w którym
                                                    trochę mniej inteligentni się gubią, równie inteligentnich znających
                                                    sposoby i cele tej osoby oszukać już trudniej :) Identyczna sytuacja
                                                    jak w czasach działania toruńskiego babbika na bydgoskim forum -
                                                    wszystko jest w archiwum - cel - zrobienie burdelu z bydgoskiego
                                                    forum i wmawianie że to sami Bydgoszczanie napisali oraz robienie
                                                    takiego samego burdelu na forum toruńskim i obarczanie tego robotą
                                                    Bydgoszczan. Wniosek może być jeden - babbik nie zamilkł lecz jako
                                                    cassidy i całe setki pobocznych bawi się dalej :)

> Może pewnym fałszowaniem sladów jest używanie przez socjopatę
                                                    stylu
                                                    > nawiazujacego do stylu cassidiego- taką osobowośc bez trudu stac
                                                    na
                                                    > podsywanie się, byzatrzec na soba ślady i skierować je w inna
                                                    > strone? Wprawny forumowicz, a za takiego sam się uważasz, znajdzie
                                                    > ewidentne szczególy.

Rzeczywiście, zauważyłem, jeszcze w zeszłym roku działając głównie
                                                    spod obruchanego cassidy nie maskował się zbytnio co spowodowało
                                                    szybkie zorientowanie się co bystrzejszych bydgoszczan nawet pomimo
                                                    przedstawienia tego amerykańskiego ip, obecnie próbuje bardziej się
                                                    maskować przez pisanie innymi stylami oraz nawet próbę naśladowania
                                                    stylu niewygodnych mu rozmówców w swoich pobocznych nickach. Jeśli
                                                    dokładniej przeanalizować jedynie ostatnie wpisy to mogłoby wyjśc że
                                                    jego poboczne konta rzeczywiście bardziej przypominają wpisy
                                                    bydgoszczan niż jego, wystarczy pokopać jednak w archiwum głębiej by
                                                    przekonać się iż gromo prowokujących kont występujących w
                                                    dawniejszym czasie ma 100% zgodność z wpisami spod podstawowego
                                                    konta :) Czasem też traci nerwy i nawet z pielęgnowanych, uważanych
                                                    przez ogół za kulturalne nicków potrafi rzucić mięchem typowo po
                                                    swojemu, tak jak w ostatim czasie spod nionia41 który to wcześniej
                                                    był na pewno jednym z kulturalniejszych jego kont, od czasu
                                                    kompromitacji nie pojawia się już jednak w ogóle :) Teraz mamy do
                                                    czynienia z vojnikiem, kanib i bardzo wesołym nickiem coś jakby
                                                    ee_hehehehehe czy jakoś podobnie, ten ostatni to raczej konto do
                                                    pisania na forum kraj ale i w Bydgoszczy się pojawiło żeby
                                                    stwierdzić że 200 osób na sali opery nova to nie było 200 osób :)
                                                    Ogólnie cassidy jest znany i lubiany z takich stwierdzeń jak to
                                                    wyżej, to że bydgoskie kina są mniejsze od toruńskich choć są
                                                    większe, pisaniem że w Toruniu nie ma paraliżu choć jest,
                                                    stwierdzeniem że Bydgoszcz z zachodu na wschód ma 14 kilometrów choć
                                                    z samego centrum Fordonu do Ronda Jagiellonów jest już 12 :) i tak
                                                    dalej :) Jakby kulturalnie nie pisał to i tak w końcu się demaskuje
                                                    jakimś takim kłamstewkiem wskazującym na wyraźne kompleksy :) Jego
                                                    cechą charakterystyczną jest także to iż myśli że nikt się nie łapie
                                                    że ma do czynienia z ciągle tym samym wielonickowcem jeśli
                                                    zaprzeczy - wypisz wymaluj babbik - 100% :) Ty jednak bardzo
                                                    przeceniasz zdolności swojego oka oraz umysłu, mylisz ludzi oraz
                                                    daty, popełniasz szkolne błędy lecz masz bardzo wysokie mniemanie o
                                                    sobie więc rozumiem że i tak nie zdołam Cię przekonać tym bardziej
                                                    że masz konkretny cel w ciągłym zaprzeczaniu oczywistości więc nie
                                                    będę nalegał :)

> A jesli, jak piszesz, istnieje grupa obronców Bydgoszczy to jasne
                                                    > jest, że ona walczy z cassidym próbujac kompromitować go spod
                                                    swoich
                                                    > wcieleń, a nie robi tego on sam przeciw sobie, tak jak nie robi
                                                    się
                                                    > czegoś dla efektu, który po chwili samemu sie niszczy, wiec znów
                                                    > twoja teoria lezy:)

A widzisz, czemu więc ciągle próbujesz wymyślać teorie o
                                                    bydgoskim "socjopacie" który cały czas atakuje i kompromituje sam
                                                    siebie i robi coś dla efektu który sam sobie po chwili niszczy? :)
                                                    Sam widzisz że ta teoria ewidentnie kupy się nie trzyma :)

> Szukając materiałów o Cassidym nie dotarłes do ważnej informacji,
                                                    że
                                                    > syn Butcha Cassidiego- Jack William Gregory Cassidy (bo takowy sie
                                                    > zrodził w wyniku nocy spedzonej przez Butcha z Dolores OHarra-
                                                    córką
                                                    > właściciela sklepu w miasteczku kolonistów Independence) odciął
                                                    się
                                                    > całkowicie (bo wychowywała go matka i miejscowy pastor) od dokonań
                                                    > ojca i został w wieku 29 lat, jednogłośnie wybrany przez
                                                    mieszkanców
                                                    > na szeryfa. Stało się to za sprawą bohaterskiego udaremninia ataku
                                                    > grupy out-lawsów na miejscową stację kolejowa i stacjonujacy tam
                                                    > pociag wagonu pocztowego wiozacego pieniądze. Zyskał tym czynem
                                                    > estymę i stal się obrońcą Independence.

Rzeczywiście, nie dotarłem, szacunek jeśli to jest pierwowzór
                                                    naszego internetowego pana cassidy to nic tylko trzymać kciuki żeby
                                                    zaczął postępować tak jak ten człowiek :)
                                                  • Gość: forumowy backstage Re: jestes w błędzie!!! IP: *.pl 02.03.10, 15:49
                                                    Tym razem z wielkim zazenowaniem czytam twoja wypowiedz!
                                                    Byc moze ta nachalna retoryka wg najlepszych PISowskich wzorców i
                                                    fałszywy sposób argumentacji sprawdzaja sie w twojej zorganizowanej
                                                    bydgoskiej grupie forumowych przeciwników Torunia, ale dla mnie,
                                                    zwykłego uzytkownika forum sa nie do przyjecia.
                                                    To dla mnie jakas abstrakcja. Ja nie rozumuję w tak fałszywy sposób,
                                                    moje zycie nie jest związane z ciagłym udawaniem innych i
                                                    prowadzeniem niewybrednego antytoruńskiego public relation.
                                                    Wiecej, brzydza mnie takie metody, bo uragaja ludzkiej godnosci.
                                                    Poczatkowo sadziłem, ze umiesz stanąc nieco z boku, obok głównego
                                                    nurtu dokonań swoich i twoich grupowych kolegów, ale widze, że
                                                    bardzo sie pomyliłem- swoje nawyki akcentujesz w kazdej wypowiedzi,
                                                    niczym natrętny pijaczek. Nagminnie stosowane emotikony oznaczajace
                                                    usmieszek tez w zaden sposób nie pasuja to zawartosci twoich
                                                    wypowiedzi, a juz twoje zarozumialstwo i przekonianie o swojej racji
                                                    ocieraja sie o zwykła pychę.
                                                    Zastanów sie prosze głeboko nad swoim postepowaniem, czy faktycznie
                                                    potrafisz prowadzic logiczna i rzeczową dyskusje, czy moze twoje
                                                    wypaczone nawyki nabyte w grupie bydgoskich atakerów zabiły w tobie
                                                    maniery i rozsadne myslenie, pozbawione akcentów pijarowskij czarnej
                                                    roboty.
                                                  • kid_cassidy popierdoliło cie zupelnie przygłupie 03.03.10, 12:35
                                                    o ja pier...
                                                    nie moge oczom uwierzyć!!!
                                                    bydgoski stunickowy debilu znalazłeś sobie ustronne miejsce, by
                                                    dyskutować o mnie sam ze soba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rece mi opadły. Poziom debilizmu, ktory ci przypisywałem byl niczym
                                                    w stosunku do czego jestes zdolny!!
                                                    MASZ W GŁOWIE TAKI BUREDL, ŻE TAM TRZEBA ALFONSA ZATRUDNIĆ TY
                                                    STRASZLIWIE CHORY CZŁOWIEKU!!!

bydgoska zorganizowana grupa internetowa buhahahaha.

Śmieciu pospolity, masz jakieś ostateczne stadioum schizofrenii
                                                    skoro potrafisz sam do siebie prowadzić dialogi na mój temat.
                                                    DNO dno dno
                                          • Gość: turystka Re: nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 10:40
                                            Sobie wypraszam takie uwagi.
                                            Podszywajac sie pode mnie pokazujesz jaką jestes gnida i kanalią.
                                            Pewnie masz wszy łonowe, które bardzo ci dokuczaja.
                                            Brzydze sie takimi osobami.
                                            Co teraz? Napiszesz, że ty to nie ty, czy tez, że ja to nie ty, czy
                                            też że ja to nie ja?
                                            • Gość: prawdziwa turystka Re: nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 12:55
                                              co bym nie napisała to i tak będziesz twierdził biedaku że to
                                              wszystko chello napisał, po co więc zaprzątać sobie chorą cowboyską
                                              główkę takimi problemami? :)
                                              • Gość: jedyna prawdziwa Re: nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 13:01
                                                Przciez to ja tu pisze, ty zdziro jedna z wszami łonowymi tylko sie
                                                pode mnie podszywasz!!
                                                Ja nie znam zadnego chello. Przestan bredzić. Nachlałas sie czegoś
                                                czy jak?
                                                Jestes wstretna i nidna. Przyłazisz tu i udajesz turystkę a pewnie w
                                                dupie byłas i gó... widziałas. Idz stąd i mnie nie denerwuj!!

Admin nie reaguje, wiec wyslę jeszcze raz. Przystopuje te twoje
                                                chore zabawy.
                                                • Gość: jedyna prawdziwa Re: nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 14:01
                                                  i juz wszystko wiadomo!!!!
                                                  Admin napisał mi kilka słów o praktykach tego wariata.
                                                  Powiem tylko tyle- nieuleczalny i beznadziejny przypadek.
                                                  Opisał mi kilka jego numerów, które lubi robic na forsch.
                                                  Szczegolnie warty odnotowania jest przykład debilnego udawania na
                                                  forum Olsztyna, pisząc np jako "swiatowy". Tam ten wariat znany jest
                                                  jako "ab" z Elblaga.
                                                  Sami widzicie, kompletny kretyn.

Az smiac mi sie chce na to hihihi.
                                                  • Gość: prawdziwa turystka Re: nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 14:16
                                                    niestety admini na forum gazety nie mają prawa podawać żadnych
                                                    informacji o wielonickowości oraz IP więc to tylko twoje kolejne
                                                    kowbojskie urojenie, nie pierwsze i nie ostatnie :)

Od początku jednak czułam że troll na forum bydgoskim i olsztyńskim
                                                    jest jeden i ten sam -
                                                    babbik/kuroslip/cassidy/obruchany/światowy/ab/patrzerealnie -
                                                    spójrzcie na styl pisania tego psychola i treści jakie przekazuje
                                                    wszędzie te same, ciągle też próbuje zwalić to na innych - a to
                                                    widuch, a to el_kujawiako a to chello, teraz ja - kompletny
                                                    psychopata. Potem będzie pisał że to ten chello sam napisał że
                                                    trolluje na forum olsztyńskim - schizofrenia w najpóźniejszym
                                                    stadium. Nie wiem czy rzeczywiście nie powinnam zgłosić się na
                                                    policję, może być groźny dla otoczenia
                                                  • Gość: jedyna prawdziwa Re: nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 14:41
                                                    nic nie wiesz o zyciu wszo łonowa. Admin okazal sie moim znajomym,
                                                    wiec mam takie nieoficjalne informacje i jasno z nich wynika, z
                                                    jakich ników piszesz i pod kogo sie podszywasz.
                                                    Te informacje nieoficjalnie podam adminowi z Olsztyna i bedzie miał
                                                    na ciebie uwagę!!
                                                    chceszsie wybielac niczym po Arielu, ale fermentu i twojego smrodu
                                                    nic nie zmyje. Nawet szybka zmiana nika na thomas-3, sinclair100,
                                                    anez22, nowybydgoszcz, sztympleta i kdjestnajlepszy.
                                                    w tym ostatnim przypadku chciałeś pewnie miec nik KIDjestnajlepszy,
                                                    ale zgubiłeś literkę I ::DDDD
                                                    Masz jakąs obsesję na tego gościa? :))
                                                    A umiesz ją nazwac fachowo?
                                                    No, marny lekarzyno z CM, który wyleciał na ryj po aneksie z UMK.
                                                    dawaj, dawaj
                                                  • Gość: prawdziwa turystka Re: nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 15:15
                                                    a widzisz wiem więcej o życiu niż ci się może biedaku wydawać bo
                                                    admin jest moim bardzo dobrym znajomym i raczej nie "okazuje się"
                                                    nagle że jest znajomym kogoś takiego jak ty i na pewno nie udziela
                                                    takich informacji , nie wymyślaj więc bajeczek, pozostaw swoje
                                                    urojenia dla siebie :)

i nie musisz mi się ciągle spowiadać z kolejnych nicków które sobie
                                                    zakładasz, dobrze wiem które to twoje :) ja na pewno nie założyłabym
                                                    sobie nicka KID jest najlepszy, to ty masz jakaś dziwną obsesję
                                                    szukania sobie przyjaciół, rozumiem że jesteś bardzo samotny ale bez
                                                    przesady :) kup sobie psa :) może on połapie się w twoich
                                                    rozszczepieniach jaźni, bo ty sam masz problemy :) twoja fobia
                                                    związana z tym że uważasz iż większość nicków na forum jest
                                                    autorstwa kogoś piszącego spod chello, w tym także twoje ( :D ) jest
                                                    bardzo zabawna i widzę że rozwija się w najlepsze, nawet nie wiesz
                                                    jak zabawnie to wygląda jak ni z tego ni z owego atakujesz np.
                                                    takiego kazę :D chyba nikt już nie uważa cię za kogoś normalnego no
                                                    i chyba dobrze, lepsza najgorsza prawda niż kłamstwo nie? :) ale
                                                    skoro tak lubisz podpinać swoje nicki pod gościa z chello to myślę
                                                    że on też powinien podpinać swoje nicki pod ciebie żeby było
                                                    naprawdę wesoło :) leć na obiadzik, szczupak stygnie :)
                                                  • Gość: prawdziwa turystka Re: nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 14:20
                                                    > Az smiac mi sie chce na to hihihi

z gniewu, fałszywych oskarżeń i rzucania kretynami przechodzi w
                                                    chichot, zaraz zacznie płakać, totalna huśtawka nastrojów, biedak
                                                    nie zdaje sobie powagi z sytuacji. Przecież w Toruniu jest tylu
                                                    specjalistów, na pewno ktoś może mu pomóc.
                                                  • Gość: jedyna prawdziwa Re: nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 14:34
                                                    >> zaraz zacznie płakać, totalna huśtawka nastrojów

chyba wywłoko chciałas napisac ZACZNIESZ płakac. Kompromituj sie
                                                    jeszcze bardziej- to robisz lepiej, nuz podszywanie sie.
                                                    O widze, że ulububiony temat lekarzy sie pojawia:) no to teraz kilka
                                                    fachowych nazw fobii z twojej karty choroby zacytuj:)))

• Gość: prawdziwa turystka Re: nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 14:53
                                                    > chyba wywłoko chciałas napisac ZACZNIESZ płakac.

może być - ZACZNIESZ płakać 30 letni kidzie cowboyu z Torunia :)))

tak mnie znowu skompromitowałeś toruński internetowy ekstraligowcu
                                                    trollingu że chyba zapadnę się pod ziemię ze wstydu, idę się więc
                                                    zapadać, ciao! :)

• Gość: jedyna prawdziwa Re: nie, zdecydowanie zdanie podtrzymuję IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 15:05
                                                    o w koncu sie zdemaskowałas franco:)
                                                    widzisz, jaka słaba jestes.
                                                    Tylko znów te twoje schizy na kida :(( biedactwo. faktycznie, zapasc
                                                    sie pod ziemie to dobre rozwiązane. Tylko pamietaj, by nigdy wiecej
                                                    dzioba stamtąd nie wytykac.

pozdrowionka od jedynej prawdziwej turystki:)
                                                  • kid_cassidy tak, popierdoliło cię całkowicie!!!!! 03.03.10, 12:41
                                                    oooooooooooooooo
                                                    tam nawijasz do siebie jako forumowicz piszacy do backstge a to jako
                                                    turystka do prawdziwej turystki!!!! :DDDDDDDDDD

Tak śmieciku, doskonałe dialogi, jestem zachwycony, minitor popluty
                                                    ze smiechu. Tylko debilku tu zapomniałes, że musisz się przelogowac
                                                    i w swoim schiizolskim zwidzie nawet sie nie starałeś i jechałes
                                                    dialogi z jednego adresu.
                                                    ZAL MI CIEBIE SCHOROWANY CZŁOWIEKU.

ale przyznaję, że debilizmem bijesz wszystkich na głowę!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka