Gość: JA IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 11.12.03, 08:27 Kraj przestanie rozkwitać gdy zabraknie Leszka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Borys Re: Premier Leszek Miller umiera IP: *.szpital-bielany.torun.pl 11.12.03, 09:16 Proponuję temu panu nowoczesną (tak jak cała słóżba zdrowia - no chyba że w polsce są dwie) metodę leczenia -szokowa tarapia kriogeniczna....Wystawia się delikwenta tak na 30 minut przed szpital (np obok Izby Przyjęc) i każe mu się udawać chorego....Lekarz tradycyjnie dociera do pacjenta z opóźnieniem i okazuje sę ze nie może go przyjąć (bo np nie ma takiej usługi w kontrakcie)....Pacjent zostaje na mrozie postawiony przed faktem dokonanym - albo jest zdrowy i idzie do domu, albo jest chory (w tym przypadku nic mu nie pomoże więc musi umrzeć)....leszku - powodzenia - uda się!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torontoman Lechu! jestem z Toba - trzymam kciuki! IP: 193.158.51.* 11.12.03, 10:27 mow jaka wiazanke chcesz ode mnie. Po twoim pogrzebie wypijem drinka ,ktory nazwiemy Lodowy Leszek! - gin silo nieczysta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Lechu! jestem z Toba - trzymam kciuki! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 10:56 Wiecie co-ja sam nie cierpię komuchów-ale proszę-nie korzystajcie z choroby i nie róbcie sobie jaj ze śmierci.Proszę bardzo-śmiejcie się z nieudolności , głupoty, kolesiostwa,braku wykształcenia-ale na litość nie z choroby i nie ze śmierci.Chcecie mu "przywalić" to zanieście dziewiarzowi z Lodzi druty i włóczkę do cerowania skarpet,w których kiedyś będą musieli uciekać aferzyści z SLD,a "barnejowi" kupcie Dinusia,żeby mu otwierał drzwi do Freda,itp-itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio Re: Premier Leszek Miller umiera IP: 80.48.189.* 26.12.03, 20:05 Nie martwcie się. Złego szlag nie trafi! Odpowiedz Link Zgłoś