Dodaj do ulubionych

Premier Leszek Miller umiera

IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 11.12.03, 08:27
Kraj przestanie rozkwitać gdy zabraknie Leszka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Borys Re: Premier Leszek Miller umiera IP: *.szpital-bielany.torun.pl 11.12.03, 09:16
      Proponuję temu panu nowoczesną (tak jak cała słóżba zdrowia - no chyba że w
      polsce są dwie) metodę leczenia -szokowa tarapia kriogeniczna....Wystawia się
      delikwenta tak na 30 minut przed szpital (np obok Izby Przyjęc) i każe mu się
      udawać chorego....Lekarz tradycyjnie dociera do pacjenta z opóźnieniem i
      okazuje sę ze nie może go przyjąć (bo np nie ma takiej usługi w
      kontrakcie)....Pacjent zostaje na mrozie postawiony przed faktem dokonanym -
      albo jest zdrowy i idzie do domu, albo jest chory (w tym przypadku nic mu nie
      pomoże więc musi umrzeć)....leszku - powodzenia - uda się!!
    • Gość: Torontoman Lechu! jestem z Toba - trzymam kciuki! IP: 193.158.51.* 11.12.03, 10:27
      mow jaka wiazanke chcesz ode mnie. Po twoim pogrzebie wypijem drinka ,ktory
      nazwiemy Lodowy Leszek! - gin silo nieczysta!
      • Gość: x Re: Lechu! jestem z Toba - trzymam kciuki! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 10:56
        Wiecie co-ja sam nie cierpię komuchów-ale proszę-nie korzystajcie z choroby i
        nie róbcie sobie jaj ze śmierci.Proszę bardzo-śmiejcie się z nieudolności ,
        głupoty, kolesiostwa,braku wykształcenia-ale na litość nie z choroby i nie ze
        śmierci.Chcecie mu "przywalić" to zanieście dziewiarzowi z Lodzi druty i
        włóczkę do cerowania skarpet,w których kiedyś będą musieli uciekać aferzyści z
        SLD,a "barnejowi" kupcie Dinusia,żeby mu otwierał drzwi do Freda,itp-itd.
    • Gość: Rysio Re: Premier Leszek Miller umiera IP: 80.48.189.* 26.12.03, 20:05
      Nie martwcie się. Złego szlag nie trafi!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka