sickgore Re: Letnie Igrzyska Polonijne w Toruniu 02.08.09, 22:35 Czy ktoś widział to-to w telewizorze? Jaka paniczna tandeta! Odpowiedz Link Zgłoś
kuj-pom Re: Letnie Igrzyska Polonijne w Toruniu 02.08.09, 22:48 Fajnie to wypadło ; nie wiem jak pokazała to TV Polonia ale na zywo było super. Odpowiedz Link Zgłoś
sickgore Re: Letnie Igrzyska Polonijne w Toruniu 02.08.09, 23:00 Widziałem to tylko w telewizji. Żenujące widowisko. Możliwe, że na żywo było znacznie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kuj-pom Re: Letnie Igrzyska Polonijne w Toruniu 02.08.09, 23:05 Trzeba było być a nie głupio krytykować.Zenujace to było ostatnie widowisko polsatu. Odpowiedz Link Zgłoś
sickgore Re: Letnie Igrzyska Polonijne w Toruniu 02.08.09, 23:48 Kuj-pomie, czytaj ze zrozumieniem. Widowisko telewizyjne było żenujące, możliwe, że impreza na żywo miała swój urok. Jeszcze raz powtórzę to wszystko, bo widzę, że ciężko zrozumieć. A tak w ogóle najbardziej żenujący na widowisku Polsatu byli torunianie. Komendant straży miejskiej silący się na poczucie humoru i kilku nawalonych jak świnie kolesi, którzy pojeździli sobie po Bydgoszczy. Wstyd. Czytaj: sickgore.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
nionio41 Re: Letnie Igrzyska Polonijne w Toruniu 03.08.09, 08:26 Super impreza, z dość dużym rozmachem. Mam nadzieję, że same igrzyska też okażą się sukcesem organizacyjnym, no i sportowym. A przy okazji mamy wspaniałą promocje miasta na cały świat. Odpowiedz Link Zgłoś
olibats Letnie Igrzyska Polonijne w Toruniu 03.08.09, 09:54 no z tym sukcesem sportowym to lekka przesada, Igrzyska Polonijna to marna impra na którą może zglosić się każdy kto NIE mieszka w Polsce, nie trzeba być sportowcem a tym bardziej polakiem. To taki festyn organizowany przez Stowarzyszenie Wspólnota Polska. http://www.wspolnota-polska.org.pl/index.php?id=sw_ip09 Polska Nie ma nic wspólnego z Igrzyskami olimpijskimi ;) wyciąg z regulaminu: 1) Do udziału w XIV Światowych Letnich Igrzyskach Polonijnych (dalej XIV ŚIP) dopuszczona może być każda pełnoletnia osoba pochodzenia polskiego (nie jest wymagane polskie obywatelstwo), mieszkająca stale za granicą. 2) Do udziału w jednej indywidualnej dyscyplinie sportowej rozgrywanej podczas XIV ŚIP Toruń 2009 dopuszczona może być każda pełnoletnia osoba, nie posiadająca korzeni polskich, mieszkająca na stałe za granicą – współmałżonek Odpowiedz Link Zgłoś