123j456 17.10.14, 18:17 Witam, czy oprócz bagażu podręcznego mogę zabrać na pokład samolotu plecak w którym będe mieć dwa laptopy? Lub torbę na laptopa z taką zawartoscią? Prosze o pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saldek Re: Bagaż podręczny Ryanair 17.10.14, 18:19 jeśli zmieścisz się w limicie wymiarów to tak Odpowiedz Link Zgłoś
123j456 Re: Bagaż podręczny Ryanair 17.10.14, 18:33 właśnie problem w tym że się nie zmieszczę w limicie ale po co w takim razie piszą że mozna wziąć torbą z laptopem chyba że chodzi o jakieś "minilaptopy" ja mam 15,6" i nie spełnia wymogów ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kemot97 Re: Bagaż podręczny Ryanair 18.10.14, 01:32 w regulaminie jest napisane jakie wymiary mozna zabrac na poklad. Skoro sie nie miescisz w limicie to o czym jeszcze chcesz dyskutowac? O definicji laptopa wg Ryanair'a? Odpowiedz Link Zgłoś
123j456 Re: Bagaż podręczny Ryanair 18.10.14, 10:44 liczyłam na Waszą pomoc z własnego doświadczenia ale widze że tylko wymądrzać się potraficie. Koleżanka mi mówiła że leciała z torba podróżną i torebką która przekraczała wymiary i przeszło to na kontroli bezpieczeństwa. i widziała ludzi z plecakami które też przeszły. Chciałam zapytać czy to norma to po prostu tacy pracownicy akurat byli że puszczali to. a komentarz minerallna że jest ciekawa co wożę to chyba powinnaś sobie darować.. Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Bagaż podręczny Ryanair 18.10.14, 02:07 Lapki do dużego podręcznego, dołożyć co się da. Reszta do plecaka. Swoja drogą jestem ciekawa co Ty wozisz jeśli w sumie w dwóch podręcznych bagażach nie potrafisz się zmieścić? Odpowiedz Link Zgłoś
kemot97 Re: Bagaż podręczny Ryanair 18.10.14, 12:28 do 123j456 to nie o to chodzi ze my sie wymadrzamy. Jest regulamin do ktorego nalezy sie dostsowac. Ja rozumiem Polak nie bedzie soba jesli nie bedzie cwaniakowal. Wiec zawsze znajdzie sie tam % podroznych ktorzy chca to obejsc. A przy bramce albo cie zlapia na tym albo nie. Loteria. Obserwuje tez inne for a podroznicze np w UK I wierz mi ludzie takich pytan tam nie zadaja... Odpowiedz Link Zgłoś
123j456 Re: Bagaż podręczny Ryanair 18.10.14, 13:24 dzięki i przepraszam że nie zadają pytań jak podróżnicy w UK. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gelati Wizyta u lekarza 18.10.14, 14:34 Lekarz do ktorego chce sie zarejestrowac przyjmuje we wtorki i czwartki od 12:00 do 16:00. Czy sadzicie, ze przyjmie mnie gdy przyjde w sobote o 19:15? Prosze o porady. Odpowiedz Link Zgłoś
123j456 Re: Wizyta u lekarza 18.10.14, 14:54 koleżanka weszła z torbą o większych wymiarach to i Ty sprobuj z tym lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
dabecja Re: Bagaż podręczny Ryanair 18.10.14, 17:09 kup sobie lekka walizkę po 60 -70 zł chodza na allegro.Włóz tam laptopy i po sprawie.Torba Ci nie przejdzie .Bardziej patrza na wymiary niz na wagę Odpowiedz Link Zgłoś