Gość: wazk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.12.05, 10:43 jak najlepiej dojechać (dolecieć) do Hanoweru? pociągiem czy może samolotem? które linie lot. latają tam najtaniej?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowa14 Re: podróż do Hanoweru 15.12.05, 13:30 Bardzo sie cieszę, że zadałeś/aś takie pytanie na forum bo ja właśnie też mam problem z dojazdem do Hanoveru.Ja chcialabym polecieć w przyszłym roku w maju z Pyrzowic ale niestety linie lotnicze centralwing podały na swojej stronie internetowej taką informację: "Linia lotnicza Centralwings kończy obsługę połączeń do Hanoweru w Niemczech. Samoloty z Katowic przestaną latać w tym kierunku od 14 grudnia br., natomiast z Warszawy 8 stycznia 2006. Pomimo dość dużego obłożenia, przewoźnik nie widzi dalszych możliwości rozwoju w/w połączeń." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wazk Re: podróż do Hanoweru IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.12.05, 18:43 to nieźle.Ja teź sprawdzałam centralwings i nie mogłam się dostać do rozkładu (myslałam że to chwilowy problem)!Jest bezposredni pociąg "Jan Kiepura" o 18:35 z Warszawy Centr. Może ma ktoś inny pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
nowa14 Re: podróż do Hanoweru 16.12.05, 08:13 Możesz podać mi link odnośnie pociągu "Jan Kiepura" z Warszawy? Szukam i nie mogę znaleść rozkładu jazdy tego pociągu! Odpowiedz Link Zgłoś
oda_nobunaga Re: podróż do Hanoweru 16.12.05, 13:23 Nie wiem czy jan Kiepura jeszcze jeżdzi na swojej trasie, mówieono cos o likwidacji tego połączenia:( Odpowiedz Link Zgłoś
anuskasz Re: podróż do Hanoweru 18.12.05, 13:22 szukaj promocji w Centralwings :) Odpowiedz Link Zgłoś