Gość: Grzesiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.09, 10:33 Kupiłem wyjazd wakacyjny w Tui i będę leciał na urlop liniami Tuifly z niemieckiego lotniska.Czy lecieliście samolotami Tuifly?Jak się leciało,jaka obsługa czym latają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pampati Re: Tuifly. 27.03.09, 15:15 Rok temu leciałem Tuifly do Izraela a 2 miesiące temu ich brytyjskim odpowiednikiem Thomson Flights do Meksyku. Za każdym razem jednak korzystając tylko z samych lotów a nie całych wycieczek. Świetna obsługa, pełna kultura i zupełnie nie było się do czego przyczepić. Nie mam pojęcia jakimi samolotami leciałem bo mnie to nie interesowało. To zupełnie inna bajka niż zwykłe wycieczkowe loty czarterowe z Polski (np. do Egiptu) dlatego, że widać na plus różnicę w poziomie obsługi, wygodę lotu, ewentualne opóźnienia itp. Jakbyś miał pytania - dawaj znać. pampati Gość portalu: Grzesiek napisał(a): > Kupiłem wyjazd wakacyjny w Tui i będę leciał na urlop liniami Tuifly > z niemieckiego lotniska.Czy lecieliście samolotami Tuifly?Jak się > leciało,jaka obsługa czym latają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Tuifly. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.09, 16:24 Dzięki za info,będę leciał w sierpniu na Rodos właśnie z Lipska tymi liniami. Odpowiedz Link Zgłoś
matzk Re: Tuifly. 27.03.09, 20:05 witam leciałem dwa razy z Tuifly i na serio nie ma sie do czego przyczepic obsługa bardzo miła , samolot tez ok ( B 737-800). Leciałem raz na Kanary i raz do Egiptu. Steward nawet z nami rozmawiał o Polsce bo był ciekawy ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Tuifly. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 21:40 Ile kosztuje u nich przelot do Izraela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calta Re: Tuifly. IP: 83.16.114.* 28.03.09, 07:02 www.tuifly.com/en/destinations/tel_aviv.php Odpowiedz Link Zgłoś