Gość: aga IP: 212.182.58.* 15.07.10, 08:52 mieszanka curry to porostu przyprawa curry tak?? wystarczy taka jedna torebka 30g??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiapoparda73 Sos curry do kanapek konkurs 16.08.10, 17:17 Sos baaardzo dobry tylko chyba z tym chili-płaska łyżka-to przesada, bo bardzo ostre. Robiłam 1,5 porcji i pali. Następnym razem dodam znacznie mniej. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
migdalowa_pralinka Sos curry do kanapek 24.07.11, 16:36 Cudo!! Właśnie zapakowałam do słoików i będę zagotowywać (nie chcę ryzykować, że jednak zimy nie przetrwają). Dałam mniej żel-fixu, bo mam zamiar używać tego jako bazy do szybkiego kurczaka curry. Dzięki za ten przepis :) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalowa_pralinka Sos curry do kanapek 24.07.11, 16:37 Cudo!! Właśnie zapakowałam do słoików i będę zagotowywać (nie chcę ryzykować, że jednak zimy nie przetrwają). Dałam mniej żel-fixu, bo mam zamiar używać tego jako bazy do szybkiego kurczaka curry. Jeśli chodzi o ostrość to mi odpowiada, ale ja lubię takie mega ostre potrawy. Dzięki za ten przepis :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karotka Sos curry do kanapek IP: *.swidnica.mm.pl 02.11.13, 13:46 Szkoda tylko, że rzekoma autorka nie dopisała, że skopiowała mój autorki przepis (zapewne z forum cincin.cc - nick: Karotka ... wszystko można łatwo sprawdzić!) - wobec czego jest to w tym wypadku zwyczajny pagiat! A wystarczyło zrobić małą notkę do przepisu - skąd i czyj przepis się podaje/cytuje i wszystko byłoby OK! Odpowiedz Link Zgłoś