Gość: alex IP: *.kalisz.mm.pl 04.06.05, 11:31 To może być fajne . Taki wegetarianizm mi odpowiada :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agi Re: Hamburgery domowej roboty IP: *.selrsv01.pa.comcast.net 02.10.05, 15:08 10 lat temu, gdy jeszcze bylam w Polsce, cala moja rodzina i moi znajomi nazywalismy to KOTLETY. Moj maz nie jest Polakiem, moj syn urodzil sie tutaj, gdy przygotowuje KOTLETY, moi panowie nazywaja je - KOTLETY. Dzisiaj jestem pierwszy raz na polskiej stronie internet. Ludzie "prawdziwa" americana!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee Re: Hamburgery domowej roboty IP: *.chello.pl 04.03.06, 19:10 ..też jestem VEGATA..rrrianinem...!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelinka Re: Hamburgery domowej roboty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 23:05 Kurcze jak mówicie ze te hamburgery są takie pyszne to napewno je zrobie POZDRAWIAM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Hamburgery domowej roboty IP: *.blt.pl 16.05.06, 14:47 Polecam autorce(owi) podanego przepisu na „danie wegetariańskie” zapoznać się ze słownikiem encyklopedia.pwn.pl/79514_1.html Bez złosliwości;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majeczka_ Hamburgery domowej roboty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 11:53 przepis zywcem sciagniety od pascala o ile dobrze sie orientuje (www.poprostugotuj.pl)... i jeszcze jedno...czy to aby napewno danie wegetarianskie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Hamburgery domowej roboty IP: *.debacom.pl 21.09.06, 12:45 przepis sciagniety, autor mogl to przynajmniej zaznaczyc, ale danie wychodzi wysmienite. Ja tych kotletow nie smaze na patelni- najlepsze sa z grila, ewentualnie z piekarnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Hamburgery domowej roboty IP: *.milczanska.net 15.11.06, 13:57 to jest ściągnięte ze strony pascala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Hamburgery domowej roboty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 14:49 super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Hamburgery domowej roboty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:42 bleeeeeeeeeeeeeeee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRYTYK Hamburgery domowej roboty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:47 TEN HAMBURGER JEST: -OCHYDNY -DEBILSKI -ZJECHANY -najgorszy na świecie TAKI JEST TEN HAMBURGER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jul Re: Hamburgery domowej roboty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 12:35 danie nie jest oznaczone jako wegetarianskie! tylko brak oznaczenia, wiec sie nie wyżywajcie. a hambuksy dużo lepsze wychodzą gdy sie do środka włoży świeże warzywa np. ogórek, pomidor, sałata koniecznie. bez warzyw to tak jak kotlet w bułce, niedobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bertolek Hamburgery domowej roboty IP: 83.168.106.* 20.02.08, 20:30 A to dobre bo zamierzam na obiad to zrobić?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Hamburgery domowej roboty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 14:07 gó.. najwyższej próby , takie przepisy to dobre dla debili wychowanych na Mc Donalds Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulka Hamburgery domowej roboty IP: *.acn.waw.pl 01.10.09, 14:33 To przecież przepis Pascala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Hamburgery domowej roboty to hamburgery Pascala IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.09, 10:19 Ten przepis jest żywcem ściągnięty ze strony pascal po prostu gotuj, jedyne co zmieniłaś to wyrzuciłaś oliwki z przepisu. Mogłaś chociaż pozmieniać trochę tekst w przepisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jok Hamburgery domowej roboty IP: 178.73.26.* 25.05.11, 18:48 PLAGIAT - Hamburgery Pascala. Wnoszę o likwidację przepisu. Odpowiedz Link Zgłoś