bakino 08.08.05, 10:07 Może się nie znam, ale oliwki do sushi to mi jakoś kompletnie nie pasuje. pozdrawiam Bakino Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dark King Re: Serduszka - sushi IP: 83.168.121.* 22.01.06, 18:46 no ja niewiem co do tej oliwki - ale :D powiem jedno - landie wyglada a to jak sie dana potrawe przyzadzi - to juz sprawa :d szefa kuchni - wszyscy maja wyobraznie (lepsza lub gorsza ) i tylko ona ogranicza kucharza , wiec jezeli komus pasuja oliwki , to jego sprawa - :D jezeli ktos bedzie mial wiecej przepisow i swoich pomyslow :D to mi tez wyslijcie - trza testowac prawie wszystko ;d - pomysl ciekawy :d ale tez czasochlonny ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna To jest tak, jak pizza z bryndza.... IP: *.gtconnect.net 15.03.06, 21:48 Buraczki to tez taki polski dodatek do sushi. Bardziej by sie tu przydal przepis na wasabi, albo na marynowany imbir niz te inowacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moi Serduszka - sushi IP: *.ima.pl 14.03.07, 12:20 Oliwki odsushi to rzeczywiście bezguście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Serduszka - sushi IP: *.eonet.ne.jp 01.02.08, 20:37 Faktycznie niezmiernie ciekawe; trzeba mieć doprawdy niezłą wyobraźnię, no ale co kto lubi - choć wygląda ładnie. Jedna tylko uwaga do autora (o ile w ogóle to przeczyta): koNbu to, broń boże, nie morszczyn (zupełnie różne królestwa). Ale jak komuś nie przeszkadzają buraczki, to i na morszczyn nie zwróci uwagi. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avepatrix Serduszka - sushi IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.09, 22:29 z burakami sie nie je sushi. to nie jest polskie danie. najlepiej jeszcze podawac ze schabowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusi Serduszka - sushi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.11.09, 19:12 Buraczki tez raczej nie pasuja do sushi, lepiej polozyc ryz na glonach, i zapomniec o oliwkach. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś