Gość: Gosia IP: *.cable.casema.nl 20.10.05, 19:05 to powinno byc DOBRE i latwe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcioszka Jajecznica z kalafiorem IP: *.centertel.pl 27.07.07, 15:03 Od tej jajecznicy z kalafiorem zaczynam swoją kulinarną przygodę, zobaczymy, co z tego wyjdzie, ale trzeba spróbować :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
em_es ta margaryna to jakieś nieporozumienie 27.07.07, 18:47 nie tknę jajecznicy na margarynie choćby była z Bóg wie jakimi dodatkami - psuje nawet najlepszy smak ale pomysł sympatyczny, w sam raz na szybki obiad - tylko kalafiora bym jednak na parze, ew. w mikrofali gotowała, nie w wodzie bo traci wiele smaku na tym, a tę nieszczęsną margarynę zastąpiła masłem, ew. dobrą oliwą nie od rzeczy byłoby produkt finalny posypać koperkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rysia_ryszarda Re: Jajecznica z ...(magda gessler) 28.07.07, 19:23 oglądała niedawno jakiś program z magda gessler. w tymze programie ww.pani gotowala jajecznice, ale jaka... ostrygi przesmażala na maśle, dodała jajka, kieliszek szampana i czapę bitej śmietany..... ciekawostka takie danie... ja tam najbardziej lubię na boczku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcioszka Jajecznica z kalafiorem IP: *.centertel.pl 09.08.07, 10:12 Za pierwszym razem się udało, spróbujemy to powtórzyć i dodać trochę śmietany ;] pychoootka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idet Jajecznica z kalafiorem IP: *.dyn.orange.at 23.05.10, 15:59 Pani Magdo moze i pani dobrze gotuje,ale te rozpuszczone wlosy wpadajace do zup i innych potraw sa naprawde super.A jezeli pani chce tak gotowac jak na zachodzie,to niech pani pamieta ze tam kucharz gdy probuje potrawy to sobie naklada na talerzyk,a nie lyzka nabiera z garnka i po probie znowu ja tam wklada zeby dac innemu sprobowac.Zycze zdrowego jedzenia wszystkim co maja odwage jesc u Pani. Odpowiedz Link Zgłoś