Dodaj do ulubionych

Gdziez to Kanuczek sie podzial?

16.07.03, 19:37
Chyba nie wstapil do abstynentow?
Obserwuj wątek
    • Gość: aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? IP: *.acn.waw.pl 16.07.03, 20:09
      aha raczej do baru wstąpił i na widok pań w same tylko kwietne naszyjniki
      odzianych zapomnial się. i nas.
      • miltonia Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 16.07.03, 20:21
        Ech, plochy ten Kanuczek, plochy.
        • Gość: aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? IP: *.acn.waw.pl 16.07.03, 21:59
          plochy i plowy. płowy od słońca :)
          • miltonia Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 16.07.03, 22:05
            To tez sie zapoznalas z portretem pamieciowym?
            • aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 16.07.03, 22:06
              aha widzialam jakies listy goncze porozwieszane. symbol dolara (chociaz
              kanadyjskiego, trudno) przykul moj wzrok na chwile
              • miltonia Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 16.07.03, 22:12
                Splowiale te listy goncze byly czy jeszcze nie? Bo liczba przed tym symbolem
                dolara tak mnie jakos zaciekawila. Moze pamietasz ile cyferek miala?
                • aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 16.07.03, 22:14
                  yhyh znaczy nie wiem czy nie rosniesz mi u boku jak konkurencja a nie
                  chcialabym Cie hodować na wlasnym łonie zebyś mi żmiją sie nie stała ;))
                  • miltonia Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 16.07.03, 22:19
                    Oj nie badz taka. W koncu i tak sie wszystko utopi w szardoneju i rozowych
                    drinkach. No moze nie wszystko, bo czesc zrecznie schowam na czarna godzine.
                    • aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 16.07.03, 22:21
                      czarna godzina to godzina zapadniecia zmroku jest rozumiem? to dlugo tego nie
                      pochowasz :))
                      • miltonia Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 16.07.03, 22:31
                        To wszysko zalezy od ilosci tych cyferek, ktorej nie chcialas mi ujawnic. No i
                        od przepustowosci spozywcow szardoneja i drinkow.
    • buggi Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 16.07.03, 23:02
      kanuczek sie urlopuje, donosze
      • buggi Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 16.07.03, 23:02
        dodac zapomnialam, ze slusznie sie wczasuje, bo mu sie nalezy, a co!
        • aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 16.07.03, 23:24
          aha do tego doszlysmy z Miltonia kilka postow wyzej. a co! ;))
          • buggi Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 16.07.03, 23:28
            trudne to zgadywanie nie bylo. Wszyscy sie teraz wczasuja. Taka pora roku. To
            i Kanuka wywialo. Wczasy w barze. Dobre i to
            • Gość: aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? IP: *.acn.waw.pl 16.07.03, 23:38
              mnie plaga urlopow ominela. Stety.
    • Gość: olo Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? IP: *.consolidated.net 17.07.03, 06:37
      Ale mu zazdroszcze
      • Gość: BUGGI Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? IP: *.ipt.aol.com 17.07.03, 18:44
        ta, na smsa od Kanuczka to i ja czekam :(
      • aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 18.07.03, 09:20
        aha a ja mu tych wczasow nie ukrywam zazdroszcze. uznałabym nawet nizszosc smsa
        pod mmsem z widokiem na ocean (choc na codzien unikam nieuniknionego. postepu
        techniki)
        • miltonia Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 18.07.03, 12:53
          Kanuczek mms-ow nie przysyla niestety, a w sms-ach do niego tez sie trzeba
          streszczac, bo ma jakiejs wyjatkowo starej daty telefon.
          • aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 18.07.03, 13:07
            kolekcjonuje antyki?
            • miltonia Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 18.07.03, 13:19
              Albo sie przywiazuje do rzeczy. Mam znajoma, ktora jezdzi 12-letnim samochodem,
              bo nie potrafi sie z nim rozstac, mimo ze stac ja na kazdy.
              • aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 18.07.03, 13:22
                aha rozumiem. mnie przywiazaly do siebie kalendarze z ostatnich 5 lat. a
                wlasciwie ich zawartosc. mają u mnie swój kawalek podlogi :)
                • miltonia Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 18.07.03, 13:25
                  Kalendarze po trzech, czterech latach wyrzucam, czego czasami zaluje.
    • aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 21.07.03, 13:05
      yhyh wygląda na to że na każdym forum kogos za Kanukiem suszy :)

www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=277&w=7065016&a=7065016
      • buggi Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 21.07.03, 13:11
        tja tja, K. jak Kanuk, K. jak Kasa-Nowa. Jak sie ma tyle wielbicielek, to nie
        dziwne, ze mu na znaczki pocztowe i widokówki nie wystarczylo, hehe
        • aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 21.07.03, 13:16
          yhy jak marynarz. co port to dziewczyna :)
          • buggi Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 21.07.03, 13:27
            trafilas w samo sedno. Jak widac Kanuk wszedzie gdzie moze swoje sieci zarzuca
            kutrem swoim w morze wyplynawszy. A zeby go sztorm przykryl!
            • aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 21.07.03, 13:33
              hyyh bedziesz teraz cygara od swieczek odpalac? ;)
              • miltonia Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 21.07.03, 14:10
                Pewnie gdzies spotkal piekniejsze, madrzejsze i milsze niz my. Ech ta meska
                niestalosc.
                • aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 21.07.03, 14:25
                  niż Wy? wątpię :) wróci. tacy jak on zawsze wracają ;)
                • buggi Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 21.07.03, 14:45
                  miltonia napisała:

> Pewnie gdzies spotkal piekniejsze, madrzejsze i milsze niz my. Ech ta meska
                  > niestalosc.

phi, my tez mozemy spotkac piekniejszego, madrzejszego i milszego, no ja w
                  kazdym razie ide szukac, w razie Kanuk by sie nie odnalazl. Ech, ta kobieca
                  niestalosc.
                  • miltonia Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 21.07.03, 15:04
                    To idz, idz Buggi, a ja poczekam. Ufff, przynajmniej jedna konkurentka z glowy.
                    Tylko pewnie nikogo nie znajdzie i wroci.
                    • miltonia Donosze, 21.07.03, 16:44
                      ze Kanuk sie odnalazl. Z wojazy powrocil i czekamy na smakowite opisy
                      karaibskich napitkow.
                      • buggi Re: Donosze, 21.07.03, 18:14
                        Kanuk seryjnie wysyla maile o powrocie, bo to samo doniesc moge. Wszystko sie
                        wiec zgadza .)
                        • Gość: aniela Re: Donosze, IP: *.acn.waw.pl 21.07.03, 20:47
                          yhy i ja dostalam pisanąprzez kalkę info ;)))
                          • buggi Re: Donosze, 21.07.03, 22:45
                            ja to chociaz na ksero odbita dostalam
                    • buggi Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 21.07.03, 18:20
                      miltonia napisała:

> To idz, idz Buggi, a ja poczekam. Ufff, przynajmniej jedna konkurentka z
                      glowy.
                      >
                      > Tylko pewnie nikogo nie znajdzie i wroci.

Myslisz Miltoniu, ze tylko my dwie w konkury do Kanuczka uderzamy? Nic
                      bardziej mylnego. Na plazy az roi sie od milych chetnych. Cóz Milton, ja Ci po
                      kolezensku Kanuka odstepuje,dla przyjazni, ale z innymi to juz sama sie
                      kochana moja uporac musisz.
                      • Gość: kanuk potracajac temat IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.07.03, 05:26
                        MMS -ow. a ktos by chcial wyslac animacje jakas ? zamiast zwyklego slowa
                        smsowego ? mozna sie posluzyc emalia zamiast na rabek spodnicy nadeptywac.
                        • miltonia Re: potracajac temat 22.07.03, 11:09
                          Gość portalu: kanuk napisał(a):

> MMS -ow. a ktos by chcial wyslac animacje jakas ?

A tam animacje. Foteczki Karaibow z Toba w tle albo na odwrot bysmy chetnie
                          poogladaly.
                          Podobno Kanuku na Na Plazy Twoj kocyk mocno oblegany przez plazowe nimfy. Nie
                          jestem tym zachwycona.

• Gość: kanuk Re: potracajac temat IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.07.03, 13:15
                            oj , byly muczacze , nie zaprzecze :)
                            • Gość: kanuk Re: potracajac temat IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.07.03, 13:19
                              kocyk , Miltonio? w moim Shangri -La byly wszedzie komfortowe lezaki. z niczym
                              sie nie musialem obnosic.
                              • miltonia Re: potracajac temat 22.07.03, 16:57
                                Nie te plaze mialam na mysli, tylko owa, na ktorej Aniela jest zasiedziala, a
                                Buggol i ja czasami zagladamy. I na ktorej ponoc piers i bicepsy prezysz, by
                                panie pomdlaly z wrazenia.
                                • Gość: kanuk Re: potracajac temat IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.07.03, 17:09
                                  na moj widok to raczej z nudow, nie z wrazenia.
                                  • miltonia Re: potracajac temat 22.07.03, 17:23
                                    Ejze, nie badz taki skromny, a raczej wobec siebie niesprawiedliwy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka