miltonia 16.07.03, 19:37 Chyba nie wstapil do abstynentow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? IP: *.acn.waw.pl 16.07.03, 20:09 aha raczej do baru wstąpił i na widok pań w same tylko kwietne naszyjniki odzianych zapomnial się. i nas. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 16.07.03, 20:21 Ech, plochy ten Kanuczek, plochy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? IP: *.acn.waw.pl 16.07.03, 21:59 plochy i plowy. płowy od słońca :) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 16.07.03, 22:05 To tez sie zapoznalas z portretem pamieciowym? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 16.07.03, 22:06 aha widzialam jakies listy goncze porozwieszane. symbol dolara (chociaz kanadyjskiego, trudno) przykul moj wzrok na chwile Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 16.07.03, 22:12 Splowiale te listy goncze byly czy jeszcze nie? Bo liczba przed tym symbolem dolara tak mnie jakos zaciekawila. Moze pamietasz ile cyferek miala? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 16.07.03, 22:14 yhyh znaczy nie wiem czy nie rosniesz mi u boku jak konkurencja a nie chcialabym Cie hodować na wlasnym łonie zebyś mi żmiją sie nie stała ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 16.07.03, 22:19 Oj nie badz taka. W koncu i tak sie wszystko utopi w szardoneju i rozowych drinkach. No moze nie wszystko, bo czesc zrecznie schowam na czarna godzine. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 16.07.03, 22:21 czarna godzina to godzina zapadniecia zmroku jest rozumiem? to dlugo tego nie pochowasz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 16.07.03, 22:31 To wszysko zalezy od ilosci tych cyferek, ktorej nie chcialas mi ujawnic. No i od przepustowosci spozywcow szardoneja i drinkow. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 16.07.03, 23:02 kanuczek sie urlopuje, donosze Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 16.07.03, 23:02 dodac zapomnialam, ze slusznie sie wczasuje, bo mu sie nalezy, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 16.07.03, 23:24 aha do tego doszlysmy z Miltonia kilka postow wyzej. a co! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 16.07.03, 23:28 trudne to zgadywanie nie bylo. Wszyscy sie teraz wczasuja. Taka pora roku. To i Kanuka wywialo. Wczasy w barze. Dobre i to Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? IP: *.acn.waw.pl 16.07.03, 23:38 mnie plaga urlopow ominela. Stety. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olo Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? IP: *.consolidated.net 17.07.03, 06:37 Ale mu zazdroszcze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: BUGGI Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? IP: *.ipt.aol.com 17.07.03, 18:44 ta, na smsa od Kanuczka to i ja czekam :( Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 18.07.03, 09:20 aha a ja mu tych wczasow nie ukrywam zazdroszcze. uznałabym nawet nizszosc smsa pod mmsem z widokiem na ocean (choc na codzien unikam nieuniknionego. postepu techniki) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 18.07.03, 12:53 Kanuczek mms-ow nie przysyla niestety, a w sms-ach do niego tez sie trzeba streszczac, bo ma jakiejs wyjatkowo starej daty telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 18.07.03, 13:19 Albo sie przywiazuje do rzeczy. Mam znajoma, ktora jezdzi 12-letnim samochodem, bo nie potrafi sie z nim rozstac, mimo ze stac ja na kazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 18.07.03, 13:22 aha rozumiem. mnie przywiazaly do siebie kalendarze z ostatnich 5 lat. a wlasciwie ich zawartosc. mają u mnie swój kawalek podlogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 18.07.03, 13:25 Kalendarze po trzech, czterech latach wyrzucam, czego czasami zaluje. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 21.07.03, 13:05 yhyh wygląda na to że na każdym forum kogos za Kanukiem suszy :) www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=277&w=7065016&a=7065016 Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 21.07.03, 13:11 tja tja, K. jak Kanuk, K. jak Kasa-Nowa. Jak sie ma tyle wielbicielek, to nie dziwne, ze mu na znaczki pocztowe i widokówki nie wystarczylo, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 21.07.03, 13:16 yhy jak marynarz. co port to dziewczyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 21.07.03, 13:27 trafilas w samo sedno. Jak widac Kanuk wszedzie gdzie moze swoje sieci zarzuca kutrem swoim w morze wyplynawszy. A zeby go sztorm przykryl! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 21.07.03, 13:33 hyyh bedziesz teraz cygara od swieczek odpalac? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 21.07.03, 14:10 Pewnie gdzies spotkal piekniejsze, madrzejsze i milsze niz my. Ech ta meska niestalosc. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 21.07.03, 14:25 niż Wy? wątpię :) wróci. tacy jak on zawsze wracają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 21.07.03, 14:45 miltonia napisała: > Pewnie gdzies spotkal piekniejsze, madrzejsze i milsze niz my. Ech ta meska > niestalosc. phi, my tez mozemy spotkac piekniejszego, madrzejszego i milszego, no ja w kazdym razie ide szukac, w razie Kanuk by sie nie odnalazl. Ech, ta kobieca niestalosc. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 21.07.03, 15:04 To idz, idz Buggi, a ja poczekam. Ufff, przynajmniej jedna konkurentka z glowy. Tylko pewnie nikogo nie znajdzie i wroci. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Donosze, 21.07.03, 16:44 ze Kanuk sie odnalazl. Z wojazy powrocil i czekamy na smakowite opisy karaibskich napitkow. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Donosze, 21.07.03, 18:14 Kanuk seryjnie wysyla maile o powrocie, bo to samo doniesc moge. Wszystko sie wiec zgadza .) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Donosze, IP: *.acn.waw.pl 21.07.03, 20:47 yhy i ja dostalam pisanąprzez kalkę info ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Gdziez to Kanuczek sie podzial? 21.07.03, 18:20 miltonia napisała: > To idz, idz Buggi, a ja poczekam. Ufff, przynajmniej jedna konkurentka z glowy. > > Tylko pewnie nikogo nie znajdzie i wroci. Myslisz Miltoniu, ze tylko my dwie w konkury do Kanuczka uderzamy? Nic bardziej mylnego. Na plazy az roi sie od milych chetnych. Cóz Milton, ja Ci po kolezensku Kanuka odstepuje,dla przyjazni, ale z innymi to juz sama sie kochana moja uporac musisz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk potracajac temat IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.07.03, 05:26 MMS -ow. a ktos by chcial wyslac animacje jakas ? zamiast zwyklego slowa smsowego ? mozna sie posluzyc emalia zamiast na rabek spodnicy nadeptywac. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: potracajac temat 22.07.03, 11:09 Gość portalu: kanuk napisał(a): > MMS -ow. a ktos by chcial wyslac animacje jakas ? A tam animacje. Foteczki Karaibow z Toba w tle albo na odwrot bysmy chetnie poogladaly. Podobno Kanuku na Na Plazy Twoj kocyk mocno oblegany przez plazowe nimfy. Nie jestem tym zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: potracajac temat IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.07.03, 13:15 oj , byly muczacze , nie zaprzecze :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: potracajac temat IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.07.03, 13:19 kocyk , Miltonio? w moim Shangri -La byly wszedzie komfortowe lezaki. z niczym sie nie musialem obnosic. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: potracajac temat 22.07.03, 16:57 Nie te plaze mialam na mysli, tylko owa, na ktorej Aniela jest zasiedziala, a Buggol i ja czasami zagladamy. I na ktorej ponoc piers i bicepsy prezysz, by panie pomdlaly z wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: potracajac temat IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.07.03, 17:09 na moj widok to raczej z nudow, nie z wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: potracajac temat 22.07.03, 17:23 Ejze, nie badz taki skromny, a raczej wobec siebie niesprawiedliwy. Odpowiedz Link Zgłoś