Gość: zUzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 15:29 proste i pyszne! mniam! polecam zwlaszcza na letnie popoludnia dla gości;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sylwia Re: Crumble z owocami jagodowymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 15:33 Bardzo dobre :) znika w moment.. niestety użyłam jedynie truskawek i połowa się rozpusciła i musiałam jeść łyżeczką ;) polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Crumble z owocami jagodowymi IP: *.nordeabank.pl 03.08.07, 14:35 a ty idiotko myślałaś, że powinno ci się ciasto z tego zrobi (takie, które można wyjąć z formy, kroić nożem itd.)??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: in the see Re: Crumble z owocami jagodowymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 10:21 Uwaga: to nie jest jadalne! Wczoraj zmarnowałam na to danie koszyczek malin, ilość cukru rozwala na łopatki nawet łasuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Crumble z owocami jagodowymi IP: *.fbx.proxad.net 29.11.07, 13:52 Masakrycznie slodkie, choc dodalam tylko pol szklanki cukru. Nie zmienia to natomiast faktu, ze super deser a przy tym latwy i szybki do zrobienia. Robilam go z dzemem domowej roboty (morele i porzeczki czarne), wiec nastepnym razem nie bede wcala dodawala cukru do "ciasta". Samo ciasto latwo uciera sie recznie tylko przy uzyciu lyzki. Nie trzeba do teg blendera. Odpowiedz Link Zgłoś