muskel 08.12.05, 18:51 Bardzo smaczne!!!Polecam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Smakosz Zupa rybna wigilijna IP: *.chello.pl 21.12.07, 00:42 Staropolska ,niezwykle smaczna i dietetyczna zupka. Polecam i ...? SMACZNEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Zupa rybna wigilijna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.07, 16:52 zupę taką przyrządzam na stół wigilijny od wielu lat i również gorąco polecam ten przepis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuta Zupa rybna wigilijna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 12:35 Ja również mam w menu zupę z resztek karpia, ale robię trochę inaczej , a mianowicie ugotowany wywar przecedzam -pozostaje czysty wywar, następnie robię suchy karmel na brązowo , wlewam do wywaru ,dorzucam łuskane migdały , zabielam mąką ze śmietana , dodaję ugotowany makaron, no oczywiście musi się doprawić do smaku solą .Polecam i proszę o uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nel Zupa rybna wigilijna IP: *.range81-158.btcentralplus.com 18.12.08, 16:03 Ja warzywa trę na tarce o grubych oczkach. I zabielam słodką śmietaną. Zupę taką jemy tylko raz w roku i już nie mogę się doczekać Wigilii. Wesołych Świąt wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś