Dodaj do ulubionych

Zabajone dziennikarzy

03.03.06, 20:23
Nie przypuszczalem ze gazeta upadla juz tak nisko. Jej poziom wiele nie
odbiega od poziomu brukowcow. Ciekawe co pan Jan Maria R. na to i Donald T.
Dzieki nim dziennikarze gazety w. niedlugo stana przed komisja sledcza. Szkoba
mi was nieudacznicy.
Obserwuj wątek
    • aglo11 Re: Zabajone dziennikarzy 04.03.06, 08:35
      Zgadzam sie z panem "łukaszkiem23"ta gazeta to po "nie"największy brukowiec RP,
      od czasu zakazu używania loga "Solidarność". Jest to wydawnictwo polskojęzyczne
      liberalno - sierpowskie mające w sobie ojca młota.
    • Gość: marqr Re: Zabajone dziennikarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 08:35
      lukaszek23, ty to chyba z gorzowa jestes. Wszystko ci sie kojarzy. Znaczy-
      nastepny atak GW na rzad tysiaclecia? A przepis na cherbate bez cukru zniszczyl
      rzad Buzka hahaha
      • lukaszek23 Re: Zabajone dziennikarzy 04.03.06, 20:36
        A Ty chyba z Krakowa jestes. A rzad Buzka padl bo byli w nim politycy ktorz
        teraz twarza PO. Czyli politycy od poczatku do konca skazani na porazke. Wiec to
        nie od przepisu na gorzka herbate AWS przestala istniec.
        • Gość: norris jack norris Re: Zabajone dziennikarzy IP: *.paiz.gov.pl 11.10.06, 11:54
          lukaszek23 - jestes brakujacym ogniwem w teorii ewolucji darwina a udajesz ze
          pozjadales wszystkie rozumki - śmieszny i żałosny ludziku myślisz pewnie ze
          mieszkasz w ubekistanie i chetnie dasz buzi Macierewiczowi tulacemu sie do ojca
          Rydzyka trzymajacego za raczkę Giertycha. To ze dałeś sobie pusta demagogią
          wyprać muzg jest tylko twoją zasługa i nie wymagaj od innych zeby podzielali
          twoje płytkie jak kałuza przed blokiem zdanie. Jak Bóg chce kogoś pokarac to
          odbiera mu rozum, albo daje mózg tylko że niepomarszczony. Amen.
      • lukaszek23 Re: Zabajone dziennikarzy 04.03.06, 20:44
        PS: Pewnie jestem przedstawicielem moherowych bereciarzy ale herbata to chyba
        przez samo h sie pisze. Bardzo przepraszam za poprawienie.
    • lze_elita A mnie zal ciebie - od dawna to masz? 02.07.06, 08:27
      No, te obsesje. Biedaczek:(
      • Gość: remas Re: A mnie zal ciebie - od dawna to masz? IP: *.143-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 23.02.07, 21:06
        hej ciecie malinowe, a wy co z sekty ojca rydzyka? Tutaj sie wypowiada na temat
        smaku tego drina a nie dupolizanie!!!
        A ja spijam browka i mam wszystko w d... (w domu sieroty)
        • Gość: kjkkgkgkkkk Re: A mnie zal ciebie - od dawna to masz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 14:22
          Hej Łukaszek zmień psychiatrę twój jest nieskuteczny.
          Żal mi Was dupolizowcy.
    • Gość: boję się... Zabajone dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 19:21
      naprawde na temat,prosze wylewaj swoje żale gdzie indziej, moze zrob sobie zabajone
    • Gość: enubSNUHdUuq Zabajone dziennikarzy IP: 122.100.7.* 03.11.08, 10:55
      Zl74z5 qdcrogdkcbnj, gfrldbeqpcck, [link=http://nkmefnuldafb.com/]nkmefnuldafb[/link], hgvtllveavml.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka