Gość: tom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 21:22 nie próbowałem ale co tam zawsze można Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: superraf Kawa affogato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 22:38 A ja próbowałem, w kawiarence w Krynicy Morskiej... Baaaaardzo smaczne - polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...immortal... Kawa affogato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 17:52 hhmmmmm.....affogato....poezja smaku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Kawa affogato IP: *.aster.pl 27.04.07, 15:58 podrzućcie przepis..choc by tak na oko.. czym ona sie chrakteryzuje? jakis aromta? bita smietana? lody? co????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharek Kawa affogato IP: *.limes.com.pl 07.02.08, 11:21 próbowałem mieszkając we Włoszech, najpierw w mieście, potem w domu z różnymi lodami (śmietankowe, waniliowe...). Niestety najlepiej smakuje pod włoskim niebem, na tarasie, o zachodzie słońca.Marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Kawa affogato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 18:21 ale marzyciel, Ja też piłam we Florencji -PYCHOTKA!!! W domu w Warszawie też wypróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
burczy01 Re: Kawa affogato 30.08.10, 14:00 Faktycznie ciekawie brzmi nazwa tej kawy - no i ciekawe, jak się ją przygotowuje:) Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś