Gość: k0m0r IP: *.acn.waw.pl 22.08.06, 15:23 Desery?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agis68 Krem z brokułów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 10:44 Dosc dobra, szybko sie robi. Nie bardzo mi smakowala z migdalami i szczypiorkiem, ale to pewnie kwestia indywidualna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loveee Krem z brokułów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 15:14 fajny..ale trudny pomosł.. ja robie mniej kaloryczny i prostszy sposob.. znalazłam go na czrnej oliwce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Krem z brokułów IP: *.gprs.plus.pl 02.03.08, 12:01 świetny przepis, dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcia_rulez Krem z brokułów 23.02.09, 09:53 Troche latwiejszy i mniej kaloryczny przepis mojej mamy: 1 brokul wywar z 2 kostek bulionu(jesli brokul jest b. duzy mozna zrobic z 3 kostek) 3 marchewki moze byc maly kawalek kurczaka (ja daje mala piers) pokrojona pietruszka, bazylia i inne swieze/mrozone ziola do przyprawienia Ugotowac bulion, dodac marchewki pokrojone na mniejsze kawalki, chwile pozniej dodac kurczaka. Jak marchewka troche zmieknie dodac brokul pokrojony w rozyczki. Gotowac az brokul zmieknie - na malym ogniu bez przykrywki (inaczej brokul zrobi sie szary). Kied brokul jest miekki zmiksowac, jeszcze raz zagotowac i dodac ziola. Ja lubie dodac przyprazone platki migdalow - kilka kropli oliwy rozgrzac na patelni i przyprazyc na zloto platki migdalow (jak sie zabrazowia, tez sie nic nie stanie). Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Zupa-krem z brokułów IP: *.toya.net.pl 22.09.09, 12:25 skoro jest to przepis wegetariański to dlaczego bulion z kury????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caro Zupa-krem z brokułów IP: 193.28.178.* 01.10.09, 11:42 wegetarianskie na rosole z kury?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostek Zupa-krem z brokułów IP: *.ckp.pl 04.03.10, 14:18 Proponowanie dodatku kostek rosołowych do, jakby nie było, szlachetnej potrawy, to tak, jakby zaprząc świnie do karety królowskiej. Obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Zupa-krem z brokułów IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 19.04.10, 20:21 Goraco polecam! Dodalam od siebie jeszcze jedna srednia cebule i czosnek - wszystkim smakowalo! Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Krem z brokułów 19.10.12, 22:30 Bardzo dobry bez kostki rosołowej (dla wegetarian). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jahoo Zupa-krem z brokułów IP: *.lewandow.net.pl 06.01.13, 14:12 Ludzie !! jak można robić coś na podstawie kostek bulionowych?? Jaki problem zrobić wywar z mięsa a nie z chemikaliów?? Zdrowo Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś