Gość: kristina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.06, 11:11 ale kuchareczki się narobiły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaba Re: Katarzyna Figura gotuje dla gości swojej rest IP: *.eranet.pl 08.10.06, 09:36 No właśnie...wszystkie nagle i lubią (a zwłaszcza lubią) gotować, karmić i "tęsknią" do tego. Bzdura. Czysty koniunkturalizm. To trzeba było nie pchać się na ekrany, tylko otworzyć stołówę. Odpowiedz Link Zgłoś
cx3200 Jaki camembert 08.10.06, 10:08 A od kiedy to robi sie fondue na bazie camemberta. Najpierw sprawdzcie, a potem piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaj ajajaj Katarzyna Figura gotuje dla gości swojej restau.. IP: *.eranet.pl 08.10.06, 10:38 słabizna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Katarzyna Figura gotuje dla gości swojej rest IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.10.06, 10:43 ''Serek milczy jednak jak grób, zdradzając jedynie, ile kosztuje u niego tiszert '' czytając wyraz ''tiszert'' miałam wrażenie ,że czytam jakieś pisemko dla nastolatek , a nie poważną gazetę. poza tym ten artykuł chyba bardziej miał wymowę komercyjną ,aniżeli estyteczną i mająca być wskazówką dla kobiet jak przyrządzić danie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mleko bardzo chude Re: Katarzyna Figura gotuje dla - dziennikarzy? IP: 132.170.7.* 08.10.06, 16:02 "Tiszert" (rozumiem, ze chodzi o bawelniana koszulke...) za 700 zl? Jak wielu bogatych snobow kupi cos takiego w Warszawie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joop mam rozumieć że daje sosy uncle bens? IP: *.eranet.pl 08.10.06, 10:39 bo tak wynikałoby z kontekstu wizualnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogin Re: darmowa wyzerka niaaam :) IP: 194.146.219.* 08.10.06, 11:10 mialem okazje tam byc - bardzo fajny wystroj, odjechane pomysly kulinarne.. do tego wlascicielka i jej maz robia naprawde pozytywne wrazenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaracz Katarzyna Figura gotuje dla gości swojej restau.. IP: *.ipt.aol.com 08.10.06, 12:08 to już wybiurcza nie ma o czym pisac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twister Katarzyna Figura gotuje dla gości swojej restau.. IP: *.server.ntli.net 08.10.06, 12:16 reklama, reklama aaaaa pranie mozgu juz od rana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulipanna Re: Katarzyna Figura gotuje dla gości swojej rest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.06, 12:34 A mnie już drażni to skoncentrowanie się bogatych społeczeństw na finezyjnym żarciu i oporządzaniu go na miliony skomplikowanych sposobów. najpierw żrą, potem tyją, potem sie odchudzają. Do licha: połowa ludzkości nie ma co jeśc, a my sie mamy roztkliwiać nad serem mieszanym w osemkę! Dokąd zmierza ten obłęd? Odpowiedz Link Zgłoś
turms.niesmiertelny Re: Katarzyna Figura gotuje dla gości swojej rest 08.10.06, 15:37 właśnie, właśnie! a w Ameryce biją Murzynów! Odpowiedz Link Zgłoś
leon_bystry Zjadłem dziś biedronkę w groszku firmy Bonduelle 08.10.06, 16:17 jadłem sobie obiadek, a tu w ustach coś dziwnego. Wyciągam, a tu biedronka. Poszedłem zwymiotować i spojrzałem do puszki, w której została resztka groszku. Spojrzałem, a tam... druga biedronka. Nie kupię już nigdy nic firmy Bonduelle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola KOMm zu mir IP: *.sympatico.ca 08.10.06, 17:50 w nastepnym odcinku "Kryminalni" - Zakoscielny po wizycie w znanej restauracji,trafia do szpitala...i kontempluje:wolej-nio, return-nio,cicho-pyk; nie lubie sliniacych sie i sepleniacych facetow,ktorych coraz wiecej wystepuje w mediach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KOMm zu mir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 19:54 Pałaszuje gadatliwie- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackk3 Re: Katarzyna Figura gotuje dla gości swojej rest IP: *.ptr.terago.ca 08.10.06, 20:41 Ciekaw jestem czy jakas szkole kucharska (chociaz kurs moze) skonczyla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Katarzyna Figura gotuje dla gości swojej restau.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 06:36 a dupcia rośnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observer Katarzyna Figura gotuje dla gości swojej restau.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 10:49 Why do so many people who respond to these forums have such a negative critical approach to new initiatives in Poland. Surley initiatives like KOM should be applauded. It's great for business and social networking. It brings people together. There is an element of humour in Katarzyna doing some cooking. Of course it's PR...but so what ? All businesses need to advertise their goods and services.They have to do business to survive in order to offer their services which provide the satisfaction for clients.It's normal. You people who just criticize others for being creative and entrepreneurial, slow down the whole process of Poland being part of an international scene that people want to be part of. Why don't you critical folk show the world that you can be a part of the solution and not be the problem for Poland. Be creative and contribute positive energy!! Any idiot can destroy. It takes brains and skills to create. Odpowiedz Link Zgłoś