Gość: Kijana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 15:36 Polecam dla amatorek słodkich i orzeźwiających drinków wymysł mojego męża(barmana): 25ml likieru bananowego 25ml Finlandii cranberry sok ananasowy lód kruszony P Y C H A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ellla Edyta Ice IP: *.cable.ubr06.edin.blueyonder.co.uk 05.07.08, 19:24 a co z tym sokiem z limonki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srutururu Edyta Ice IP: 87.205.145.* 19.05.09, 00:09 Ten drink to po prostu Strawberry Daiquiri i Banana Daiquiri w jednej szklance. Ale trzeba przyznać, ze wygląda niczego sobie. Zastanawiam sie tylko z czego zrobić ta przegródkę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopula Re: Edyta Ice 04.07.09, 13:11 Na początku byłam sceptyczna co do tego drinka, po prostu dziwna nazwa i tyle. Ale jak tylko spojrzałam na przepis. Przyznam że niczego sobie i dodatkowo ładnie wygląda. A przegródkę można zrobić z plastykowej osłonki na teczkę, ale nie tej papierowej ,jakby co ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mietowka_lol Re: Edyta Ice 20.07.09, 13:00 No rzeczywiście ładnie wygląda ten drink i chyba jest całkiem prosty, chociaż sama bym nie porywała się na ten wyczyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merkury Re: Edyta Ice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.09, 16:53 rzeczywiście instrukcja zrobienia drinku jest banalna, podchodziłem sceptycznie ale po efekcie jestem zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puli Re: Edyta Ice IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.07.09, 18:10 ale swietnie to wyglada, i nawet mam taka sama szklanke, wiec pierwszy krok juz poczyniony;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..l Re: Edyta Ice IP: *.wroclaw.vectranet.pl 21.07.09, 00:00 Oj...szkoda, że taka sztuka robienia drinków to nie dla mnie. za trudne to i tego, za dużo czasu pochłania. :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puli Re: Edyta Ice IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.09, 17:09 a tam, to wcale nie jest takie trudne:) zacznij od czegos prostego, jak bacardi daiquiri, potem mojito, a potem ten ktory jest tu podany:> na pwno ci sie uda;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek-Jaco Re: Edyta Ice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 02:00 zajebioza ;))) dziś zrobiłem mojito z tego przepisu ...bombastki fantastki....w sumie wiedziałem że coś wyjdzie, ale nie aż tak. Mojej dziewczynę bardzo smakowało, bo to specjalnie dla niej zrobiłem. Chciała niezwykły wieczór to zrobiłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puli Re: Edyta Ice IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.09, 17:21 prze zoladek do serca:> no w taka pogode to chyba jedyny sposob, musze podpowiedziec to mojemu chlopakowi bo sam sie narazie nie domysla;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodówka_na_maxa Re: Edyta Ice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 00:36 mi to się wogóle nie wydaje aby te trunki miały jaką kolwiek trudność mojito i bacardi coke to do 10 min, a jak masz wprawę i pas produkcyjny dość dobry to zejdziesz do 7 min ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puli Re: Edyta Ice IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.07.09, 09:09 bacardi&coke to w ogole mozna w minute zrobic;) oby tylko nie zabraklo swiezych limonek, mniam;p Odpowiedz Link Zgłoś
mietowka_lol Re: Edyta Ice 23.07.09, 11:13 Bacardi & Coke, czy jak wolicie Cuba Libre można zrobić w 2 minuty. To tylko wlanie do szklani soku z cytryny, rumu i coli. To na pewno nie jest 7 min roboty, tym bardziej 10 :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnista Re: Edyta Ice IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.07.09, 13:48 Tak, nie ma to jak cuba libre, i raczej dużo czasu nie zajmuje zrobienie tego drinka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megafon Re: Edyta Ice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 13:57 cuba libre a o tym to nie słyszałem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puli Re: Edyta Ice IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.09, 23:49 no to koniecznie musisz sie napic, jesli nie chcesz wszystkiego kupowac do domu, bo przeciez moze nie smakowac, to na bank w kazdym barze ci to przygotuja;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwardoooo Re: Edyta Ice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.09, 02:02 też tak myślę może najpierw sam po-eksperymentuj :) może Ci coś z drinków zasmakuje Odpowiedz Link Zgłoś