IP: *.range86-146.btcentralplus.com 29.08.07, 00:00
Wizyta w Wagamamie zainspirowała mnie do gotowania w woku i z uporem
maniaka zaczęłam do wszystkiego dodawać papryczki chilli. Ale
przyznaje miejsce ma klimat. Warto spróbować.
PS. W Wagamamie serwują desery.
Obserwuj wątek
    • Gość: Karol Wagamama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 19:50
      Pracuje na Wigmore jako kucharz. Yaki soba jest z cienkim jasnym makaronem.
      ps. sa tez desery;)) i swietne swieze soki (ten z artykulu to raw ;;)
      • Gość: ojciecpio Re: Wagamama IP: *.pikonet.pl 12.12.07, 17:48
        Czy ktos moze pracuje w wagamamie jako line chef?? jak wyglda ta praca i wogole
        czy jest ktos w stanie powiedziec??
        • Gość: Maxx Re: Wagamama IP: *.cable.ubr07.smal.blueyonder.co.uk 30.12.07, 01:39
          ja pracuje w wagamamie w Birmingham 5 m-cy z poczatku na zmywaku 1 miesiac a
          dalej jako line chef. Ogólnie cały czas jestes na pełnych obrotach jak nie ma
          zbytnio ruchu tniesz warzywa na następny dzień a jak jest to modlisz sie kiedy
          bedzie koniec dnia, każdy z kucharzy krzyczy "podaj to podaj tamto" kelnerzy
          "jak długo" ale jest team work i jest fajnie, a na to jedzenie juz nie mogę
          patrzeć koledzy co pracują dłużej biorą kanapki z domu. Ale jest miłe uczucie
          gdy klient wychodząc dziękuje ci za przygotowane danie
          • Gość: ojciecpio Re: Wagamama IP: *.pikonet.pl 17.01.08, 09:54
            MAxx, napisales ze pracujesz w wagamamie jako line chef, ja wlasnie bede
            pracoawał w UK na heathrow w tym kierunku.Mam zapytanie do ciebie czy jestes w
            stanie napisac tak mniejiecej ile wyciagasz na mc na tym stanowisku i ile masz
            placone za godzine?? Bo ja mam 6.5Ł brutto i sie pasnie zastanwiam czy warto
            jechac za takie pieniadze.pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka