Dodaj do ulubionych

Wrocławskie lotnisko śrubuje rekord pasażerów

16.07.12, 07:38
o ile zakład że OLT Express nie dociągnie do końca roku? Właściciel ma wyrok za oszustwa finansowe i OLT Express straty obecnie 120 mln zł. Myślicie ze to możliwe zeby latać Wro-War za 99zł?
Obserwuj wątek
    • Gość: the Mancunian Re: Wrocławskie lotnisko śrubuje rekord pasażerów IP: *.smith.man.ac.uk 16.07.12, 08:38
      Tak wlasnie myslimy, ze to mozliwe. I to jest bardzo sluszna koncepcja. Tak, tak... ona jest sluszna... ta koncepcja!
    • Gość: ms Re: Wrocławskie lotnisko śrubuje rekord pasażerów IP: *.internetunion.pl 16.07.12, 08:45
      Bankructwo jest normalnym elementem dzisiejszego biznesu. Jest to część ryzyka, które większe, bardziej dynamiczne przedsiębiorstwa biorą na siebie. Nie jest to zresztą dla nich jakaś straszna tragedia. I faktycznie, tylko dzięki temu mogą oferować niskie stawki. Nie oznacza to wcale że zakładają - za rok bankructwo. Co najwyżej - bankructwo jak się rypnie rynek. W tym biznesie samolot musi być ciągle w powietrzu. Przykłada ryan aira pokazuje że da sie.
    • Gość: qwerty Re: Wrocławskie lotnisko śrubuje rekord pasażerów IP: 194.246.16.* 16.07.12, 09:23
      to wspaniale, ale będziemy wdzięczni, jesli przy tak dynamicznym rozwoju lotnisko zadba o cisze nad miastem. Na pewno przyczyniają się do zwiększonego hałasu od Ołtaszyna, przez Krzyki i Oporów.
      Czekamy na działania. Dziękuję.
      • Gość: maruder samoloty wcale nie sa tak dokuczliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 10:52
        nie przesadzaj, chyba ze mieszkasz tuz obok lotniska ale to sam chciales. Mieszkam nie daleko sciezki podejscia, daje rade i nie lataja jak do londynu (co pol minuty albo czesciej) . Ruch kolowy jest gorszy
        • Gość: ja Re: samoloty wcale nie sa tak dokuczliwe IP: *.iel.wroc.pl 17.07.12, 15:50
          Jeśli ktoś pisze, że mu wzmożony ruch lotniczy przeszkadza to znaczy, że mu przeszkadza. Mi też przeszkadza i jestem przekonany, że normy hałasu są przekraczane (zwłaszcza po 22-giej). Czy jeszcze dla kogoś we Wrocławiu hałas samolotów stanowi problem?
          • Gość: 45 Re: samoloty wcale nie sa tak dokuczliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.12, 22:19
            Hałas samolotów stanowi problem dla przyziemnych siepsiaków którym zawadza wszystko. Ptaki pewnie też takim przeszkadzają, bo ćwierkają, łajdaki, kiedy człowiek chciałby sobie w skupieniu obejrzeć Kiepskich.
    • Gość: efffe Re: Wrocławskie lotnisko śrubuje rekord pasażerów IP: *.internetia.net.pl 17.07.12, 06:24
      leciałem OLT i było OK, dobrze że zrobił konkurencję LOTowi, bo ten monopolista jak się chciało kupic bilet Wro-War chciał zwykle po 600-700 zł. A czy dociągnie - to nie moje zmartwienie. Kupując bilet za 99 zł nie ma się co martwić. Byli tacy co pisali że w ogóle nie wystartują, potem że po 3 miesiącach zamkną. A OLT lata.
      • Gość: OLT-fan Re: Wrocławskie lotnisko śrubuje rekord pasażerów IP: *.casus.com.pl 02.08.12, 19:01
        zdaje się jednak, że OLT już nie lata... :-)
    • map4 Re: Wrocławskie lotnisko śrubuje rekord pasażerów 03.08.12, 10:38
      wojtas71 napisał:

> Myślicie ze to moż
      > liwe zeby latać Wro-War za 99zł?

tak. własną motolotnią, startując i lądując na łące. Lotniska w Polsce a konkretnie korzystanie z nich jest bardzo drogie.
    • nazimno Halas nisko lecacych samolotow. 03.08.12, 11:03
      O ten halas toczy sie ostra walka we wszystkich rejonach przyleglych do lotnisk np. w
      Niemczech.

We Wroclawiu problem ten wystepuje coraz ostrzej.
      Ciekawe jak ludzie beda sie bronic.
      Ciekawe jak zareaguja wladze.
      Ciekawe, co tez takiego beda wygadywac.

• nazimno Przykladowa sytuacja, Balice: 03.08.12, 11:05

lotnictwo.net.pl/5-poszczegolne_lotniska/22-krakow_balice_epkk_krk/15129-obszar_ograniczonego_uzytkowania_wokol_lotniska.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka