IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 17.12.04, 15:59
UWAGA!!!!!Skradziono samochód CINQECENTO,kolor czerwony o nr. rej.0075K z ul.
Powstańców Śląskich.
może ktoś wie.......???????
Obserwuj wątek
    • Gość: jekdok Czy to jest kompletny numer??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:06
      Tylko 0075K???
      • Gość: rozpacz Re: Czy to jest kompletny numer??? IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 17.12.04, 16:16
        DW0075K nr.nadwozia ZFA17000000334599 nr.silnika 3525759 poj.704cm
        • Gość: pietiagoraz Re: Czy to jest kompletny numer??? IP: *.cheznoo.net 17.12.04, 16:54
          Kiedy wreszcie wprowadzimy kare obcinania rąk za kradziez.??
          • Gość: kklement PiSs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:02
            jak bracia k. wypiją swój mocz
    • Gość: rozpacz Re: samochód IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 18.12.04, 21:39
      ostrzegam przed kupnem kradzionego samochodu CINQUECENTO nr.rej.DW0075K!!!!!!
      • Gość: jekdok Opisz go dokładniej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 22:03
        Jakieś cechy charakterystyczne. Stary/nowy, kolor ewent. wzór tapicerki i te
        rzeczy. Numery silnika, ani rejestracyjny to w tej chwili prawdopodobnie żadna
        wskazówka.
        • Gość: rozpacz Re: Opisz go dokładniej. IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 19.12.04, 18:16
          kolor czerwony,na siedzeniach pokrowce czerwono-popielate.Charakterystycze
          kołpaki czerwono-srebrne(pomalowane-kolor czerwony naprzeciw-legle)Chociaż 10-
          letni,ale zadbany.Kupiony na kredyt z banku-są ogromne kłopoty z wycofaniem
          kredytu.Może ktoś wie.......??????
          Posiadał zabezpieczenie elektroniczne.
          • Gość: Zygmunt Re: Opisz go dokładniej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:23
            Hmmm, obawiam się, że większość z działających podzespołów tego auta została
            sprzedana na giełdzie przy ul.Gnieźnieńskiej :(

Niektórzy uczestnicy tego Forum się właśnie cieszą, jak to tanio zamienne części
            kupili ... :(
            • Gość: t Re: Opisz go dokładniej. IP: *.wroclaw.mm.pl 20.12.04, 10:08
              dokladnie tak jak mowi zygmunt. od kilku dni lub godzin twoje auto jezdzi w
              jakis 30 samochodach .80% samochodu poszla pod mlotek w raju paserskim na
              gnieznienskiej, a reszta lezy na jakims szrocie.
              raczej zapomnij o tym ze go znajdziesz , bo na policje w tych sprawach liczyc
              nie mozna.
              • Gość: rozpacz Re: Opisz go dokładniej. IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 26.12.04, 13:23
                to prawda,po miesiącu czasu policja umorzy sprawę-oto właśnie chodzi
                złodziejom.Bezkarność jest zachętą do następnej kradzieży samochodu.
                • Gość: rozpacz Re: Opisz go dokładniej. IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 07.01.05, 22:58
                  Czy złodziej,który ukradł mi samochód może żyć spokojnie z takim obciążeniem-
                  jak długo?????
                  • Gość: Ktoś Re: Opisz go dokładniej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 23:11
                    Niestety , złodziej nie myśli takimi kategoriami i raczej nie ma szans że
                    odezwie się w nim głos moralności:(((
                    • Gość: rozpacz Re: Opisz go dokładniej. IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 08.01.05, 08:52
                      na każdego przyjdzie czas wyrzutów sumienia!!!-zwłaszcza na złodzieja!!!!!
                      • Gość: rozpacz Re: Opisz go dokładniej. IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 12.01.05, 16:19
                        szkoda,że nasza policja nie bierze przykładu z jeleniogórskiej.Opracowali
                        program zmniejszający a nawet likwidujący kradzieże samochodów.Chyba czekają na
                        cud,gdzie złodziej odda samochód z prezentem opon zimowych??????
                      • Gość: pietiagoraz Re: Opisz go dokładniej. IP: *.vdl2.ca 12.01.05, 16:34
                        Gość portalu: rozpacz napisał(a):

>" na każdego przyjdzie czas wyrzutów sumienia!!!-zwłaszcza na złodzieja!!!!!"

I tu sie mylisz-rozpacz, zlodziej to zawod.Wyuczony i wykonywany.Stad recydywy
                        tyle siedzi.Wielu zlodzieji, oprocz w miare "taniego chleba" znajduje
                        przyjemnosc.Adrenalina uderza i jest fajnie.
                        Nie ma miejsca na wyrzuty sumienia, bo nie ma sumienia.
                        Wspolczuje Ci.pozdr.p.
    • Gość: eeetam Re: samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:10
      Kiedyś ukradli mi starego mercedesa. Policja umorzyła szybko. Po jakimś czasie zdawało mi się, że zobaczyłem go na ulicy na innych numerach. Gdybym mógł zaglądnąć pod maskę rozpoznałbym na pewno. Poszedłem na policję, podałem numery, do prokuratury napisałem prośbę o wznowienie postępowania. I co? Nawet nie odpisali, żebym się cmoknął. Tyle, że mercedesa już nie spotkałem.
      • Gość: pietiagoraz Re: samochód IP: *.vdl2.ca 12.01.05, 17:25
        Nawet nie odpisal
        > i, żebym się cmoknął. Tyle, że mercedesa już nie spotkałem.

Umiesz liczyc?-Licz na siebie.
        Mialem to samo, poki nie wzialem "sprawy" w swoje rece (
        przepraszam za slowo-rece).Auto odzyskalem, ale wyrzuty sumienia-
        pozostaly.Bowiem brzydze sie gwaltem i przemoca.:(pozdr.p.
        • Gość: rozpacz Re: samochód IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 13.01.05, 16:27
          że odzyskałeś auto-to wspaniale, a wyrzuty sumienia to będzie miał złodziej do
          końca życia.Tak stanie się napewno, choćby to było na łożu śmierci-przed tym
          nie ucieknie!!!!
          • Gość: pietiagoraz Re: samochód IP: *.ujf.cas.cz 13.01.05, 18:13
            "wyrzuty sumienia to będzie miał złodziej"
            Rozpacz, ale Ty uparta jestes.Zadnych wyrzutow nie bedzie.
            Zlodziej to zawod.
            Spytaj chirurga, czy ma wyrzuty sumienia jak pozbawi kogos reki, czy slepego
            wyrostka.Albo dentysty, kiedy Ci wyrwie zab ( tego Ci nie zycze-strasznie
            przykre doswiadczenie).Pozdr.p.
    • hml Re: samochód 13.01.05, 17:27
      Proszę tak nie rozpaczać p. Stasiu!! Może policja go znajdzie ale jak znam
      życie to pewnie już umorzyła sprawę!! powinna pani podać więcej
      szczegułów.......jakieś znaki charakterystyczne , zarysowania itp....
      pozdrawiam!!!
      • Gość: rozpacz Re: samochód IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 17.01.05, 16:45
        wLaśnie policja umorzyła sprawę-mała szkodliwość społeczna.Zwykły obywatel nie
        liczy się,zaś złodziej ma następne pole do popisu.Ale......zdarza się,że do
        czasu-a potem to bardzo boli.Narazie cierpliwosci......
        • Gość: rozpacz Re: samochód IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 19.01.05, 16:01
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka