Gość: edward IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.02.05, 22:11 ale o co chodzi? co autor miał na myśli pisząc taką pierdołę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zażenowany Re: Już po feriach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:14 Ja też nic z tego nie rozumiem... Niestety, czytając te lokalne wiadomości odnoszę wrażenie, że autorzy naprawdę nie mają o czym pisać... Totalna beznadzieja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Już po feriach IP: *.wroclaw.mm.pl 26.02.05, 14:47 Jesli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Jest to ukryty tekst reklamowy, reklamujący szkołę językową Yes.Na stronie drugiej jest jeszcze reklama Idei ( "07, zgłos się"),na szóstej nowej restauracji i gabinetu kosmetycznego, na siodmej reklamuje się nową płytę Janerki i koncert jakiegoś chóru.Następne strony to już same reklamy. Gazeta robi się biuletynem reklamowym. Tylko dlaczego taki biuletyn kosztuje mnie 2.40? Wszędzie są bezpłatne, bo zapłacili już reklamodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
artykul.sponsorowany Re: Już po feriach 26.02.05, 15:54 To ja - artykuł sponsorowany. Jestem jak rak. Będzie mnie coraz więcej. Niedługo zmienimy nazwę na Gazeta Reklamowa. I będziemy kosztować 5 zł! Pocałujcie mnie wszyscy w d...! Opanowałem Wyborczą i już nie popuszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Już po feriach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 16:48 Gazeta Wyborcza ma pelne prawo do tego aby zamieszac na swoich lamach co tylko podoba sie jej kierownictwu. Cene tez ustala kierownictwo. Jesli sie przestaje podobac to nie kupujcie jej i juz. Ja jej juz nie kupie. Szkoda pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Już po feriach IP: *.wroclaw.mm.pl 26.02.05, 20:14 Od poniedziałku tylko Słowo Polskie!Trzeba nauczyć rozumu tych, którzy nas chcą zrobić w konia wciskając nam kit za grube pieniadze. Z łamów Gazety Wyborczej Wrocław nasze miasto wygląda na prowincjonalny grajdoł, w którym nic sie nie dzieje. Opisują tylko to, co przypełznie na plac Solny samo i zapłaci.Z tej perspektywy to stolica Dolnego Ślaska jest małą wioską, mniejszą niż Kobierzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Już po feriach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.05, 11:42 Jak to po feriach? MENiS zmienił terminy? Te SLD zawsze musi coś spieprzyć. Odpowiedz Link Zgłoś