Dodaj do ulubionych

Już po feriach

IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.02.05, 22:11
ale o co chodzi? co autor miał na myśli pisząc taką pierdołę?
Obserwuj wątek
    • Gość: zażenowany Re: Już po feriach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:14
      Ja też nic z tego nie rozumiem... Niestety, czytając te lokalne wiadomości
      odnoszę wrażenie, że autorzy naprawdę nie mają o czym pisać... Totalna
      beznadzieja...
      • Gość: Zocha Re: Już po feriach IP: *.wroclaw.mm.pl 26.02.05, 14:47
        Jesli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Jest to ukryty tekst
        reklamowy, reklamujący szkołę językową Yes.Na stronie drugiej jest jeszcze
        reklama Idei ( "07, zgłos się"),na szóstej nowej restauracji i gabinetu
        kosmetycznego, na siodmej reklamuje się nową płytę Janerki i koncert jakiegoś
        chóru.Następne strony to już same reklamy. Gazeta robi się biuletynem
        reklamowym. Tylko dlaczego taki biuletyn kosztuje mnie 2.40? Wszędzie są
        bezpłatne, bo zapłacili już reklamodawcy.
    • artykul.sponsorowany Re: Już po feriach 26.02.05, 15:54
      To ja - artykuł sponsorowany.
      Jestem jak rak.
      Będzie mnie coraz więcej.
      Niedługo zmienimy nazwę na Gazeta Reklamowa.
      I będziemy kosztować 5 zł!

Pocałujcie mnie wszyscy w d...!
      Opanowałem Wyborczą i już nie popuszczę.
      • Gość: ceglar Re: Już po feriach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 16:48
        Gazeta Wyborcza ma pelne prawo do tego aby zamieszac na swoich lamach co tylko podoba sie jej kierownictwu. Cene tez ustala kierownictwo. Jesli sie przestaje podobac to nie kupujcie jej i juz. Ja jej juz nie kupie. Szkoda pieniedzy.
        • Gość: ula Re: Już po feriach IP: *.wroclaw.mm.pl 26.02.05, 20:14
          Od poniedziałku tylko Słowo Polskie!Trzeba nauczyć rozumu tych, którzy nas chcą
          zrobić w konia wciskając nam kit za grube pieniadze. Z łamów Gazety Wyborczej
          Wrocław nasze miasto wygląda na prowincjonalny grajdoł, w którym nic sie nie
          dzieje. Opisują tylko to, co przypełznie na plac Solny samo i zapłaci.Z tej
          perspektywy to stolica Dolnego Ślaska jest małą wioską, mniejszą niż Kobierzyce.
    • smakosz_buraka Re: Już po feriach 17.06.05, 09:57
      Czas szybko leci.
      • Gość: Emeryt Re: Już po feriach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.05, 11:42
        Jak to po feriach? MENiS zmienił terminy? Te SLD zawsze musi coś spieprzyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka