Dodaj do ulubionych

Rafał Orszak-cięzki psychol

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 18.05.05, 22:02
proponuje zrobic zakaz wstepu dla tego oszoloma co to niby walczy z gazeta ale
na jej forum publikuje swe zajadle opetancze ataki
Obserwuj wątek
    • Gość: nostromo Re: Rafał Orszak-cięzki psychol IP: *.iitd.pan.wroc.pl 19.05.05, 08:18
      tak zgadzam sie zwłaszcza po lekturze jego chorych aforyzmów na stronie tego pana
    • Gość: Rafał Orszak Rafał Orszak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 08:49
      Dziękuję panie doktorze za fachową diagnozę mego stanu psychicznego.Zapraszam
      ponownie na stronkę:
      www.rafalorszak.prv.pl
      Znajdziecie tam coś twórczego,co dziwi tych,którzy jedyne,co potrafią sami
      wymyśleć to obrazić kogoś.Co do bojkotu "Gaz Wyb"to od kiedy koledzy tak
      martwicie się rygorem tego bojkotu?Co,jednak też jesteście za szczelnym i
      radykalnym bojkotem.Dzięki za poparcie nas w walce z kłamstwem!
      • Gość: Rurykowicz Re: Rafał Orszak! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.05, 18:58
        Wymyślić, panie Polak. Interpunkcja też niedobra. To właśnie jest kłamstwo.
        • Gość: defenestracja Re: Rafał Orszak! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.05.05, 07:20
          tak taki Polak a dwója z polskiego, nie posługuje sie tym narzedziem człowieka
          jakim jest język, artykułowanie myśli poprawnie a on przede wszystkim stanowi o
          tozsamosci narodowej, jezyk to najwazniejszy wyznacznik tej świadomości wspólnej
    • Gość: Zel Gadis Defenestracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 09:04
      ...a jak już wyrzucicie Orszaka przez okno,to zabierzcie się za
      żydów,homoseksualistów i wszystkich,którzy nie będą pasować do waszej chorej,
      totalitarnej wizji świata.To wy jesteście porąbani i groźni dla
      demokracji!"Wolność,równość,braterstwo...albo śmierć"-tak,megaliberałowię ze
      zrytymi mózgami?
      • Gość: Herbert Re: Defenestracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 09:06
        Rafałku, podpisz się, a nie udawaj kogoś
        innego.
        • Gość: nostromo Re: Defenestracja IP: *.iitd.pan.wroc.pl 19.05.05, 09:09
          tak psychotropy psychodelia roztrojenie jazni rozczworzenie roz...
    • Gość: Rafał Orszak...... Miłej zabawy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 09:16
      Jakby wam zabrakło wyzwisk,błota,inwektyw to polecam gnojowicę przed
      Siechnicami.Pa,bawcie się dobrze.

www.rafalorszak.prv.pl
      • rafal.orszak Re: Miłej zabawy! 19.05.05, 09:18
        Nie potraficie docenić tej poezji, bo
        jesteście wychowywani przez wiadomo-jakie
        media semickie. A Prawdziwi Polacy
        rozumieją taką sztukę.
        • Gość: nostromo Re: Miłej zabawy! IP: *.iitd.pan.wroc.pl 19.05.05, 09:25
          sorry ja jestem wychowany przez rodziców a nie przez media
          • rafal.orszak Re: Miłej zabawy! 19.05.05, 09:27
            I rodzicie nie nauczyli synka co to jest
            patriotyzm, miłość Prawdziwego Boga,
            polskość, judeokomuna i tak dalej?
            • Gość: nostromo Re: Miłej zabawy! IP: *.iitd.pan.wroc.pl 19.05.05, 09:51
              nie bo po co ?? zeby kolejny psychiczny chodzil po ziemi?
              • Gość: nostromo Re: Miłej zabawy! IP: *.iitd.pan.wroc.pl 19.05.05, 11:36
                jednak jestes psychiczny podszywanie sie pod siebie i bluzganie na siebie samego
                pod innym nickiem nie jest norma spolecznie obowiazujaca i nosi znamiona choroby
                zwanej schizofrenia psychoza maniakalno - depresyjna
                • Gość: Rafał Orszak Re: Miłej zabawy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:31
                  Spieszę Cię zapewnić,że ja Rafał Orszak to nie rafal.orszak.Resztę mam w
                  dupie:czy wierzysz w to,czy masz mnie za psychola,itp.Miłej terapii.Ja swój cel
                  już osiągnęłem:-)Pa!
            • Gość: Biceps Re: Miłej zabawy! IP: *.Korbank-do-Telbank.Korbank.PL 19.05.05, 12:38
              Stary, gadasz tak jak wyglądasz, a wyglądasz, jak typowy ligowski kretyn.
              Wystarczy zerknąć na twoje, pożal się Boże, aforyzmy, żeby zrozumieć, że masz
              poważny problem. Oj, bardzo poważny!
              • Gość: Rafał Orszak Do Bicepsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:14
                No tak,nie ma jak racjonalne i rzeczowe argumenty typu:psychol,kretyn,debil
                itp.Jak widzę głównym zajęciem niedowartościowanych,zahukańców kryjących się za
                komputerami jest obrzucanie inwektywami innych ludzi.Folwark zwierzęcy.Wiara w
                ludzi-patrząc na was-to naiwność.

Rafał Orszak
                www.rafalorszak.prv.pl
                • Gość: nostromo Re: Do Bicepsa IP: *.iitd.pan.wroc.pl 19.05.05, 13:18
                  o RO strzelil kolejny aforyzm
                • Gość: Biceps Re: Do Bicepsa IP: *.Korbank-do-Telbank.Korbank.PL 19.05.05, 13:33
                  Hihiehiheiheiheiheiheiheihiehiheiheiheieih albo ROTFL (wybierz sobie)!
            • Gość: 19:08 Re: Miłej zabawy! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.05, 19:08
              Nauczyli, ze nasza wiara, to wiara naszych ojcow. Dlatego wiem, ze kosciol
              katolicki to wrogowie wiary naszych ojcow, bo mozgu nie wypraly mi katomedia (
              do ktorych z powodzeniem mozna zaliczyc to, co bojkotujecie). Nie mow mi o
              judeokomunie, jest judeokato, reszta to pochodna mentalnosci przez lata
              wyrabianej w spoleczenstwie. A ty dajesz sie oszukiwac na calego i wierzysz w
              najwieksze klamstwo, ze kosciol katolicki to przyjaciel Ojczyzny, jakbys nie
              znal historii.
        • Gość: Rafał Orszak Do rafal.orszak-podróby Rafała Orszaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:35
          Myślisz dupku,że jak się podszyjesz to nikt nie będzie wiedział,że chcesz mnie
          skompromitować.Prymitywne.Tylko debil mógł to wymyśleć i wierzyć,że to
          zadziała.Twa osobowość jest tak odrażająca,że chciałbyś mieć inną?

Rafał Orszak.
    • Gość: flyer "Tlen, którym oddycham jest biało-czerwony." ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:04
      niezle, niezle! ;-)
      • Gość: gnojowicasiechnica Re: "Tlen, którym oddycham jest biało-czerwony." IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.05.05, 12:33
        hehe, jeszcze aforyzm: Nie ma dobrych ludzi. Są tylko mniej lub bardziej ukryte
        perwersje.
        No myślę, że prawdziwe nazwisko Orszaka - Cierpiał - czytać należy jednak w
        czasie teraźniejszym;)
        • Gość: doktor medycyny Re: "Tlen, którym oddycham jest w kratkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:51
          psychiatra mówi passs
    • Gość: nostromo cytat IP: *.iitd.pan.wroc.pl 20.05.05, 09:38
      mi przypadł do gustu taki aforyzm rafała
      najbardziej lubie takich ludzi , z którymi nie mam do czynienia
      • Gość: lOOKIN' Re: cytat IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.05.05, 12:11
        A MNIE SIE ON PODOBA I NIE KPIJ BO TO PRAWDA NIEDLUGO LUSDZIE BEDEA SIE
        KONTAKTOWAC TYLKO ZA POMOCA NETY
    • Gość: garnier Re: Rafał Orszak-cięzki psychol IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 26.05.05, 00:00
      To przeciez idiota jest kompletny
      • Gość: gość Re: Rafał Orszak-cięzki psychol IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.05, 17:49
        Po co te obelgi? Zbyt dużo ich na forum!
    • Gość: ciekawy Re: Rafał Orszak-cięzki psychol IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.05, 20:28
      Czy można bezkarnie używać pełnego nazwiska i imienia na "forum". Czy odpowiada
      tylko ten/ta, który/która pisze, czy również organizator "forum'?
      • Gość: GORILLA Re: Rafał Orszak-cięzki psychol IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 28.05.05, 12:14
        A;LE TEN PSYCHOPATA SAM SIE WSOIM NAZWISKIEM PODPISUJE W POSTACH ATAKUJACYCH
        RZCZYWISTOSC NIE DO ZAAKCEPTOWANIA PRZEZ NIEGO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka