Gość: defenestracja IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 18.05.05, 22:02 proponuje zrobic zakaz wstepu dla tego oszoloma co to niby walczy z gazeta ale na jej forum publikuje swe zajadle opetancze ataki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nostromo Re: Rafał Orszak-cięzki psychol IP: *.iitd.pan.wroc.pl 19.05.05, 08:18 tak zgadzam sie zwłaszcza po lekturze jego chorych aforyzmów na stronie tego pana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Orszak Rafał Orszak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 08:49 Dziękuję panie doktorze za fachową diagnozę mego stanu psychicznego.Zapraszam ponownie na stronkę: www.rafalorszak.prv.pl Znajdziecie tam coś twórczego,co dziwi tych,którzy jedyne,co potrafią sami wymyśleć to obrazić kogoś.Co do bojkotu "Gaz Wyb"to od kiedy koledzy tak martwicie się rygorem tego bojkotu?Co,jednak też jesteście za szczelnym i radykalnym bojkotem.Dzięki za poparcie nas w walce z kłamstwem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rurykowicz Re: Rafał Orszak! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.05, 18:58 Wymyślić, panie Polak. Interpunkcja też niedobra. To właśnie jest kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defenestracja Re: Rafał Orszak! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.05.05, 07:20 tak taki Polak a dwója z polskiego, nie posługuje sie tym narzedziem człowieka jakim jest język, artykułowanie myśli poprawnie a on przede wszystkim stanowi o tozsamosci narodowej, jezyk to najwazniejszy wyznacznik tej świadomości wspólnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zel Gadis Defenestracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 09:04 ...a jak już wyrzucicie Orszaka przez okno,to zabierzcie się za żydów,homoseksualistów i wszystkich,którzy nie będą pasować do waszej chorej, totalitarnej wizji świata.To wy jesteście porąbani i groźni dla demokracji!"Wolność,równość,braterstwo...albo śmierć"-tak,megaliberałowię ze zrytymi mózgami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herbert Re: Defenestracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 09:06 Rafałku, podpisz się, a nie udawaj kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nostromo Re: Defenestracja IP: *.iitd.pan.wroc.pl 19.05.05, 09:09 tak psychotropy psychodelia roztrojenie jazni rozczworzenie roz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Orszak...... Miłej zabawy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 09:16 Jakby wam zabrakło wyzwisk,błota,inwektyw to polecam gnojowicę przed Siechnicami.Pa,bawcie się dobrze. www.rafalorszak.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.orszak Re: Miłej zabawy! 19.05.05, 09:18 Nie potraficie docenić tej poezji, bo jesteście wychowywani przez wiadomo-jakie media semickie. A Prawdziwi Polacy rozumieją taką sztukę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nostromo Re: Miłej zabawy! IP: *.iitd.pan.wroc.pl 19.05.05, 09:25 sorry ja jestem wychowany przez rodziców a nie przez media Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.orszak Re: Miłej zabawy! 19.05.05, 09:27 I rodzicie nie nauczyli synka co to jest patriotyzm, miłość Prawdziwego Boga, polskość, judeokomuna i tak dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nostromo Re: Miłej zabawy! IP: *.iitd.pan.wroc.pl 19.05.05, 09:51 nie bo po co ?? zeby kolejny psychiczny chodzil po ziemi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nostromo Re: Miłej zabawy! IP: *.iitd.pan.wroc.pl 19.05.05, 11:36 jednak jestes psychiczny podszywanie sie pod siebie i bluzganie na siebie samego pod innym nickiem nie jest norma spolecznie obowiazujaca i nosi znamiona choroby zwanej schizofrenia psychoza maniakalno - depresyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Orszak Re: Miłej zabawy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:31 Spieszę Cię zapewnić,że ja Rafał Orszak to nie rafal.orszak.Resztę mam w dupie:czy wierzysz w to,czy masz mnie za psychola,itp.Miłej terapii.Ja swój cel już osiągnęłem:-)Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biceps Re: Miłej zabawy! IP: *.Korbank-do-Telbank.Korbank.PL 19.05.05, 12:38 Stary, gadasz tak jak wyglądasz, a wyglądasz, jak typowy ligowski kretyn. Wystarczy zerknąć na twoje, pożal się Boże, aforyzmy, żeby zrozumieć, że masz poważny problem. Oj, bardzo poważny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Orszak Do Bicepsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:14 No tak,nie ma jak racjonalne i rzeczowe argumenty typu:psychol,kretyn,debil itp.Jak widzę głównym zajęciem niedowartościowanych,zahukańców kryjących się za komputerami jest obrzucanie inwektywami innych ludzi.Folwark zwierzęcy.Wiara w ludzi-patrząc na was-to naiwność. Rafał Orszak www.rafalorszak.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nostromo Re: Do Bicepsa IP: *.iitd.pan.wroc.pl 19.05.05, 13:18 o RO strzelil kolejny aforyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biceps Re: Do Bicepsa IP: *.Korbank-do-Telbank.Korbank.PL 19.05.05, 13:33 Hihiehiheiheiheiheiheiheihiehiheiheiheieih albo ROTFL (wybierz sobie)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19:08 Re: Miłej zabawy! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.05, 19:08 Nauczyli, ze nasza wiara, to wiara naszych ojcow. Dlatego wiem, ze kosciol katolicki to wrogowie wiary naszych ojcow, bo mozgu nie wypraly mi katomedia ( do ktorych z powodzeniem mozna zaliczyc to, co bojkotujecie). Nie mow mi o judeokomunie, jest judeokato, reszta to pochodna mentalnosci przez lata wyrabianej w spoleczenstwie. A ty dajesz sie oszukiwac na calego i wierzysz w najwieksze klamstwo, ze kosciol katolicki to przyjaciel Ojczyzny, jakbys nie znal historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Orszak Do rafal.orszak-podróby Rafała Orszaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:35 Myślisz dupku,że jak się podszyjesz to nikt nie będzie wiedział,że chcesz mnie skompromitować.Prymitywne.Tylko debil mógł to wymyśleć i wierzyć,że to zadziała.Twa osobowość jest tak odrażająca,że chciałbyś mieć inną? Rafał Orszak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flyer "Tlen, którym oddycham jest biało-czerwony." ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:04 niezle, niezle! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnojowicasiechnica Re: "Tlen, którym oddycham jest biało-czerwony." IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.05.05, 12:33 hehe, jeszcze aforyzm: Nie ma dobrych ludzi. Są tylko mniej lub bardziej ukryte perwersje. No myślę, że prawdziwe nazwisko Orszaka - Cierpiał - czytać należy jednak w czasie teraźniejszym;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor medycyny Re: "Tlen, którym oddycham jest w kratkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:51 psychiatra mówi passs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nostromo cytat IP: *.iitd.pan.wroc.pl 20.05.05, 09:38 mi przypadł do gustu taki aforyzm rafała najbardziej lubie takich ludzi , z którymi nie mam do czynienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lOOKIN' Re: cytat IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.05.05, 12:11 A MNIE SIE ON PODOBA I NIE KPIJ BO TO PRAWDA NIEDLUGO LUSDZIE BEDEA SIE KONTAKTOWAC TYLKO ZA POMOCA NETY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garnier Re: Rafał Orszak-cięzki psychol IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 26.05.05, 00:00 To przeciez idiota jest kompletny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rafał Orszak-cięzki psychol IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.05, 17:49 Po co te obelgi? Zbyt dużo ich na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Rafał Orszak-cięzki psychol IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.05, 20:28 Czy można bezkarnie używać pełnego nazwiska i imienia na "forum". Czy odpowiada tylko ten/ta, który/która pisze, czy również organizator "forum'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GORILLA Re: Rafał Orszak-cięzki psychol IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 28.05.05, 12:14 A;LE TEN PSYCHOPATA SAM SIE WSOIM NAZWISKIEM PODPISUJE W POSTACH ATAKUJACYCH RZCZYWISTOSC NIE DO ZAAKCEPTOWANIA PRZEZ NIEGO Odpowiedz Link Zgłoś