Gość: Xavier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 21:21 Ogląda ktoś Sopot...? Jezusie Nazarejski... nie mogę... Ale DNO... A jaki fajny INGLISZ (chyba PERFEKT) :) Musi w tym być przekaz podprogowy - nie mogę oderwać oczu... X. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Mandaryna rulez :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 21:28 Ku**wa dostałam po wysłuchaniu madnaryny wylewu z powikłaniami.Jezu zlituj się!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: Mandaryna rulez :) IP: *.e-wroc.com 03.09.05, 21:30 hehe a tak poza tym nie umie spiewac to, co wazne ze w naszym kraju ludzi lapia sie na taki lep , dzieki temu mandaryna zarobila prawie milion zlotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Mandaryna rulez :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 21:32 a to link dla tych,którzy jeszcze wierzą w jej (anty)talent muzyczny. Uwaga!!! materiał tylko dla ludzi o mocnych nerwach:) media.putfile.com/mandaryna2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xavier Re: Mandaryna rulez :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 21:35 Do tej pory ciarki chodzą mi po plecach :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Mandaryna rulez :) IP: *.wroclaw.mm.pl 03.09.05, 21:38 nie mogę się otrząsnąć...co za szok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Mandaryna rulez :) IP: *.wroclaw.mm.pl 03.09.05, 21:40 ile tupetu trzeba mieć żeby bez wstydu takie coś wykonywać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Mandaryna rulez :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 21:42 ja to dziś nie zasnę z wrażenia po tak zaje***stym występie mandarynki poprostu rewelacja!! Ale jej występ uświadomił mnie,ze każdy może śpiewać,a więc od poniedziałku wbijam na rynek muzyczny o pseudonimie jeszcze poinformuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: Mandaryna rulez :) IP: *.e-wroc.com 03.09.05, 21:45 anka, dobry pomysł:) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziute_k Proponuję "Annabella" IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.09.05, 22:42 Trzymam kciuki! Gdyby coś wyszło, byłem pierwszy do cząstki z miliona pe-el- enów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierzyciel Re: Mandaryna rulez :) IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.09.05, 23:10 Ja zgłaszam się do Twojego chórku...Razem zrobimy furorę i kasę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Mandaryna rulez :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 12:02 Nie ma sprawy,chórek też się bardzo przyda:)) Zapraszam wszystkich chętnych do zrobienia "szoł a'la mandaryna" Pokażmy,ze my też potrafimy "wyć" hoooopppppaaaaaaaaaaaaaaaaaa ewrybadyyyyyyyyyyyyy jesteście zajebiściiiiiiiiiiiiiii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziute_k Re: Mandaryna rulez :) IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.09.05, 21:39 To nie jest wina Mandaryny ze zarobiła tyle pieniedzy. Nie jest sztuką odkryć gdzie są konfitury ale siegnąć po nie paluszkiem :) Wcale tego nie potępiam. Ona tych pieniędzy nie kradnie, nikogo nie krzywdzi. Można nie kupic płyty, nie pójść na występ (mozna odwołać z braku widzów), przełączyć kanał TV lub ewentualnie zastosowac inne metody obstrukcji. Skoro nie potrafi śpiewać a mimo wszystko ludzie jej słuchają i płacą to komu krzywda? Naprawdę zazdrość jest nieuzasadniona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Mandaryna rulez :) IP: *.wroclaw.mm.pl 03.09.05, 21:41 ale mamy poziom kultury taki jaki mamy właśnie przez to że pompuje się kasę w takie balony , przez co trafia taki szit pod strzechy i ludzie słuchaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziute_k Re: Mandaryna rulez :) IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.09.05, 21:50 Tak jest. Kiedy ja chodziłem do szkoły to były obowiązkowe lekcje śpiewu. Ba! Przez cały rok na lekcjach śpiewu prowdzono nas do filcharmoni (Filcharmonia była w WDK na Mazowieckiej) i powiem wam, że mimo iż kończyła się epoka Beatlesów, Rollingstonsów wschodzila gwiazda Pink Floyds to te koncerty filharmoniczne naprawde potrafiły zainteresowac i przkuc uwagę pieknem muzyki. Skutkiem tego było, że kiedy podrosłem co nieco, chodziłem regularnie na koncerty, miałem wukupione karnety do operetki i do teatru. Ciekaw jestem jak wygląda obecnie kształtowanie gustów muzycznych w szkołach u młodych Wrocławian ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziute_k Jezu jaki byk FILHARMONIA oczywiscie IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.09.05, 21:52 jakas durna literówka , ale mi wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierzyciel Re: Jezu jaki byk FILHARMONIA oczywiscie IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.09.05, 23:12 Literówka raczej nie...dwa razy?...dałaś plamę i tyle ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Jezu jaki byk FILHARMONIA oczywiscie IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.09.05, 06:17 Nie dobijaj mnie. W dalszej części napisałem bez błędu więc 2:1. Ale fakt dałem plamę. Jaki z tego wniosek. Zanim coś napiszesz ziutek - pomyśl, a jeśli napiszesz - przeczytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Mandaryna rulez :) 05.09.05, 00:25 Gość portalu: ziute_k napisał(a): > wygląda obecnie kształtowanie gustów muzycznych w szkołach u młodych > Wrocławian ? za 'moich czasow' katowali mnie ulanami co przyszli pod okienko (mowa o liceum) bo w podstawowce byla zajedwabista muzyka i oprocz koncertow w filharmonii to jeszze na koncerty w stulu HEY bylismy wysylani. muzyke w liceum olalem kompletni i bylem na niej tylko na poczatku roku szkolnego z 4-5 razy potem na polrocze wpadlem tylko zeby zaliczyc costam i dostalem 5 :P a na koniec roku z racji nieobecnosci babka nie chciala mi dac nic wiecej niz 2, to przy dyrektorze szkoly powiedzialem zeby nauczycielka wskazala mi jakikolwiek instrument w sali od muzyki i na nim zagram i nie bedzie to jakies cos w stylu wlazl kotek na plotek. tak tez sie stalo. wskazala pianiono, bo wiedziale ze gram na gitarze. na pianinie tez gram :P zagralem jej krew boga kultu. wymiekla :D kazala na gitarze z nut zagrac - to bylo gorsze bo nut nie trawie, ale szybko sobie olowkiem podpisalem co trzeba i zagralem utworek wskazany. rowniez wymiekla :D no to kazala mi wystukac rytm jaki ona wystuka. a ze byla tam perkusja, to na niej zaczalem jeszcze pykac :P na koniec dostalem 6 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Mandaryna rulez :) IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.09.05, 23:13 Jasne, że można nie kupić płyty i nie chodzić na występy mandaryny ale można też mieć trochę godności i nie zajmować miejsca na rynku muzycznym młodym, zdolnym ludziom, którzy tylko dlatego nie mogą wydać swojej płyty, że nia mają za męża michała wiśniewskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Proszę mi objaśnić IP: *.wroclaw.mm.pl 03.09.05, 23:46 co takiego zrobiła mandaryna w tym sopocie, że tak pełno o niej na forum? Nie oglądałam sopotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Proszę mi objaśnić IP: *.wroclaw.mm.pl 04.09.05, 05:16 Fałszowała.Okrutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ski Re: Mandaryna to RUINA IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.09.05, 23:53 Zawsze podejrzewalam ze jej "talent wokalny " dorownuje jej "talentowi" tanecznemu, ale to nagranie przeroslo moje najsmielsze oczekiwania. Przeciez ta kobita nie umie mowic nawet i po polsku. Ona zwyczajnie tylko faflocze. Usmialam sie do lez. A to Michal znalazl "talent"... tylko nie muzyczno- taneczny. Obciach na calego.... Odpowiedz Link Zgłoś
rw.wro Re: Mandaryna rulez :) 04.09.05, 13:53 no comment, ale link podany przez jednego z Fomumowiczów, rozesłałęm już do wszystkich znajomych - to podnosi na duchu, widać, że nie nie jesteśmy takimi beztalenciami, jak o sobie myślimy! Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: Mandaryna rulez :) 04.09.05, 14:05 I o to wlasnie chodzi w show biznesie ;) Nie wazne co mowicie o Mandarynce,wazne ,ze wogole mowicie. Teraz kazdy kto jeszcze nie ma jej plyty pobiegnie w te peda zakupic, a za jakis czas p. Wisniewska platyny sie doczeka ;) Tak trzymac ! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandaryna my love Re: Mandaryna rulez :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:30 Hiraj goł egen :))) aj lajk łen mandaryna singin. to hmmm ... brak słów!! Ale niech sie dziewczynka lansuje:)))moze dostanie złotą płyte od ludzi głuchoniemych;) Odpowiedz Link Zgłoś