czandra1 11.02.20, 07:09 Tam Duda również został wygwizdany, Kaszubi są nad wyraz mądrą nacją, a Duda minę miał bardzo nieszczęśliwa, kto z Kaszubem wojuje, ten od Kaszuba kopa dostaje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taniarada Re: Wejherowo rulez. 11.02.20, 07:34 Czy ty jesteś punktem informacyjnym KOD ?Co wraz z Kidawą -Błońską latają za prezydentem Dudą.Będziesz teraz tutaj szerzył nienawiść i wciskał swoją propagandę na tym forum.Nie mają szansy POpaprańce wygrać z prezydentem Dudą to stosują hejt .Przecież oni nie mają innego programu i będą bazować na ludziach którzy święcie wierzą TVN, że PIS to zło. Ogłupiani są starzy a młodzi przez konferencję. Te wybory pokażą czy ten kraj będzie się rozwijał czy zostanie skazany na następne kilkadziesiąt okradania nie tylko przez sąsiadów. Czy Polak będzie mądry po szkodzie czy jeszcze głupszy.Amen . Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Wejherowo rulez. 11.02.20, 16:25 A ty święcie wierzysz TVPiS i jesteś szczęśliwy. Moja prawie teściowa wierzy tylko TYPis i Trwam a na pytanie o loty Kuchcińskiego odpowiada: Borysewicz latał wyprowadzać psa Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg2018 Re: Wejherowo rulez. 11.02.20, 09:03 on ma u Kaszubów jak to mówią prze-gwi-zda-ne Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Dla mnie zaskoczenie. 11.02.20, 09:30 czandra1 napisał: > Tam Duda również został wygwizdany, Kaszubi są nad wyraz mądrą nacją, a Duda mi > nę miał bardzo nieszczęśliwa, kto z Kaszubem wojuje, ten od Kaszuba kopa dostaj > e. Takiego mocnego wejścia w kampanię mojej faworytki nie spodziewałem się. Rozbawił mnie płacz pisowskiego chamstwa nad utratą monopolu. Duduś zapewne przerażony. Jeżeli tak dalej kampania będzie się rozwijać, to chyba pierwsza tura zrobi porządek z Dudusiem. Jak to było z Trzaskowskim i Jakim. Oba gnojki, Duduś i Jaki, niewiele się różnią. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudzbagien Po raz pierwszy wystąpił przed prawdziwą publi- 11.02.20, 10:43 publicznością , a nie wyselekcjonowaną przez służby, no to i mu się słusznie dostało. Pewnie drugi raz tego błędu już nie popełni, bo jak sam mówił on cały czas się uczy. A ja teraz pragnę przypomnieć, ze PiSia swołocz jeździła wszędzie za Komorowski by go wygwizdywać i wtedy PiSim to nie przeszkadzało! Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wejherowo rulez. 11.02.20, 10:50 Wraca temat znamiennych ośmiu lat: wataha, mohery, kurduple, zacofani, niewykształceni wszyscy ci którzy ośmieliliby się nie głosować na koalicję PO-PSL. Teraz rozpoczyna się kolejny terror przez przewoźną grupkę wulgarnych zwolenników KODu i kandydatki PO na prezydenta Polski. Ciekawe czy pani MKB będzie miała siłę i odwagę odciąć się od tej grupki frustratów bo może już niebawem w maju dołączyć do tej hałaśliwej grupki przegranych? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Wejherowo rulez. 11.02.20, 10:53 buhahahahahahaha: "Politycy PiS chcą, żeby Małgorzata Kidawa-Błońska przeprosiła za krzyki protestujących, którzy pojawili się na uroczystości 100. rocznicy Zaślubin Polski z Morzem z transparentami "Marionetka", "Będziesz siedział", "Duda = cztery litery". - Oczekujemy, że pani marszałek Małgorzata Kidawa-Błońska przeprosi. Po wszystkim poszła do tych ludzi i obściskiwała się z nimi - powiedział Krzysztof Sobolewski z PiS." Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Wejherowo rulez. 11.02.20, 10:56 Powinna się odciąć i dołączyć do uczestników miesięcznic Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Wejherowo rulez. 11.02.20, 16:39 -on -ma -prze -gwi -zda -ne " Podczas ostatniej prezydenckiej kampanii zwolennicy PiS utrudniali wyborcze spotkania Bronisława Komorowskiego. Przynosili transparenty, buczeli, gwizdali podczas spotkań. Wśród protestujących byli posłowie PiS. Przeciwników Komorowskiego koordynowała ówczesna posłanka PiS Anna Paluch. – To ja ich zorganizowałam. Gdyby demokracja w Polsce funkcjonowała, to nie byłoby tylu chętnych do protestu " – mówiła w rozmowie z portalem „NaTemat”. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Wejherowo rulez. 11.02.20, 16:50 W Pucku zaczeli w Wejherowie poprawili,jest o czym myśleć. A może "gorszy sort"...ma rację i co wtedy? A może kaczyzm to zła droga? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wejherowo rulez. 11.02.20, 16:58 Przywitalim Dudę jak prawdziwi kaszubi.Duda ty h...u będziesz wisiał.Jutro robim za górali .Kierpce ciupaga . Ty ancykrystcie Duda, bajdoku ,będziesz wisioł haw.Małgośka dobrze było hej. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Wejherowo rulez. 11.02.20, 17:09 taniarada napisał(a): > Przywitalim Dudę jak prawdziwi kaszubi.Duda ty h...u będziesz wisiał.Jutro robi > m za górali .Kierpce ciupaga . Ty ancykrystcie Duda, bajdoku ,będziesz wisioł > haw.Małgośka dobrze było hej. taniarada: W razie wojny, w pierwszej kolejności bedę strzelal do okolicznych bolszewików, lewactwa i szmalcowni, a później do wroga.Po to by po zwycięstwie żyć w prawdziwie wolnej Polsce. // Odpowiedz Link Zgłoś