Dodaj do ulubionych

Na tropie satanistów

01.03.06, 23:23
Nie ma co - wolnosc slowa mamy kurde- a jakby byly zespoly gleboko wierzace w
skarpete? taka zla i smierdzaca? czy tez zakazaliby im koncertow chociaz ich
kawalki naprawde bylyby dobre i ludziom sie podobaly? oczywiscie nie tym
kosciolkowcom awuesowskopodobnym! kurde wypowiadacie sie na temat satanizmu a
czytaliscie chociaz biblie szatana?nawet nie macie pojecia jakie sa tam
wartosci przedstawione.Zwykle naturalne zachowania czlowieka ale to przeciez
grzech- dlatego czlowiek grzeszy choc sie stara niby stosowac do 10 przykazan
ktore nigdy nie mialy racji bytu w naturze czlowieka. Szkoda barany ze tacy
glupi jestescie, no coz popalimy sie razem w piekle hehe
Obserwuj wątek
    • Gość: jot10 Re: Na tropie satanistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 07:03
      Ty się naucz poprawnie pisać po polsku, gó..arzu;
      wtedy, być może osiągniemy consensus i będziemy dyskutować
      na temat polecanej przez ciebie książki.

Ab ovo

Propozycja cenzurowania występów wydaje mi się niezbyt dobrym
      pomysłem, szczególnie w obecnej sytuacji politycznej, kiedy
      PiS-uary chcą nam totalnie ograniczyć wolność wypowiedzi.
      Wyobrażam sobie oto taką sytuaję - powstaje sekta wielbicieli radnego
      z Kowar, który "uwalił" pisuaryzację przepraszam - kanalizację
      gmin karkonoskich stwierdzając, że 200 mln zł z Unii pogorszy
      sytuację biednych mieszkańców Kowar.
      Czy mamy zabronić ?
      • uchachany Ten Nowak to ma czuja na koniunkturę :-))... 02.03.06, 13:30
        • pndzelek moze go lojciec dyrektor zaprosi 02.03.06, 14:18
          na antene
          i klub pisu czy lpr przywita z otwartymi ramionami
          • psychotusk S L D U P - to też sataniści !!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.06, 14:44
            przecież bolszewicy to odłam
            satanistów !!!
            wiec co ten nowak ? kpi ?
            • Gość: puba S a t a n i ś c i !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netcom.poczta.pl / *.crowley.pl 02.03.06, 14:56
              psychotusk napisał:

> przecież bolszewicy to odłam
              > satanistów !!!
              > wiec co ten nowak ? kpi ?

haha
              faktycznie - jesli chodzi o bolszewizm to pewnie to jest odłam statnizmu:)
              powiem Ci czemu jeszcze nie zdelegalizowali bolszewizmu
              bo PiS, SO i LPR musieliby zacząć od samorozwiązania:)

bo to jest jak z kupą - jesli włożę ją w sliczne pudełko z logo wyborowej
              cukierni i powiem ci ze to cistko to otworzysz i zjesz ze smakiem????
              pewnie nie:P
              a jak ci nazwę bolszewików PRAWICĄ to liżesz to z wielkim uśmiechem:)

PiS samo się okrzyknęło cistkiem:P

z satanistami jest tak samo - ze sie nazywają to nic nie znaczy:)
              kto wie czy techno nie jest bardziej satanistyczne od skandynawskich zespołow
              satanistycznych:P
              • krasnov Re: S a t a n i ś c i !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.06, 15:21
                I niech mi ktoś ku… kacza *upa powie, że nie żyjemy w państwie wyznaniowym, gdzie jedna religia jest obowiązująca, a wszystkie inne tępione… Skoro panu Nowakowi przeszkadza sianie nienawiści, to czemu nie zacznie od tępienia KRK, Rydzyja i Jankowskiego?
                • plmlp Kiedys się pofatygowałem i przeczytałem biblię La 02.03.06, 15:24
                  Vey`a. Beznadziejne gó..arstwo. Nowak cierpi chyba na brak słychu o nim że bierze się za czarownice i jakieś głupie koncerty.
                  • jajko69 "Biblia Szatana" La Veya - doskonala 05.03.06, 13:47
                    To chyba czegos nie zrozumiales. Ta ksiazka doskonale obnaza mechanizmy
                    dzialania kosciola, to, w jaki sposob zabrania naturalnych rzeczy ludziom, by
                    wywolywac w nich poczucie winy, a nastepnie wpaja, ze tylko kosciol moze
                    te "wine" wymazac. Sam La Vey mial gigantyczne IQ, a ludzie inteligentni widza
                    takie rzeczy, o ktorych nie sni sie katolikom, majacym wyprany mozg juz w
                    dziecinstwie.
            • Gość: twoja_stara Re: S L D U P - to też sataniści !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nyc.res.rr.com 02.03.06, 16:55
              Satanisci sie bardzo potrzebni Kosciolowi, dlatego ze promuja chrzescijanski
              belkot przez jego zaprzeczenie. Biblia jest negowana i dlatego jest potrzebna.
              Kumasz ? Nowak to idiota po walczac z satanizmem odciana setki tysiecy mlodych
              ludzi od chrzescijanskich korzeni.
          • sansibar Lewica zaczyna kapować 02.03.06, 14:45

W każdym razie ta lewica (UP) wygląda na wyjątkowo sprytną, zaczyna mieć słuch
            społeczny. Jestem pod wrażeniem. Idzie na kompromis w sprawach drugorzędnych, w
            przyszłości może być groźna dla najlepszych.
      • Gość: Walcie sie na ryj Re: Na tropie satanistów IP: *.dot-com.net.pl 02.03.06, 15:45
        Taka postawa tylko nas umocni, chcecie wojny ? Bedziecie ja mieli, byc moze gdy
        społnie kilka śwityń podobnie jak w Norwegii zdacie sobie sprawe ztego ze
        nienalezy prowokowacpewnych grup, poniewaz im wieksze sa pzreśladowania tym ich
        siła wzrasta. Dzieki wam scena BM bedzie bardziej ekstremalna, bardziej
        podziemna i radykalniejsza.
        • Gość: Gamstrathus Re: Na tropie satanistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 21:34
          Popieram! Niech kościoły spłoną wraz z jego ślepymi i bezużytecznymi owieczkami!
      • Gość: Bobiczny Re: Na tropie satanistów IP: *.172.rev.vline.pl 03.03.06, 20:15
        Gość portalu: jot10 napisał(a):

> Ty się naucz poprawnie pisać po polsku, gó..arzu;
        > wtedy, być może osiągniemy consensus i będziemy dyskutować
        > na temat polecanej przez ciebie książki.

A gdzie on popełnił jakiś błąd, niegó...arzu? Myślisz, że jak użyjesz jakichś
        makaronizmów (bo po co używać zwrotów 'zgoda', 'wspólne rozwiązanie',
        'kompromis' - nie! lepiej consensus! zabijmy swoją mowę!) to ukryjesz swoja glupote?
        • Gość: Pożeracz_dusz Re: Na tropie satanistów IP: *.wroclaw.mm.pl 03.03.06, 20:42
          bo życie wieczne
          jest niebezpieczne
          życie wieczne
          jest bezużyteczne
          życie wieczne...
    • anwb Zaczac od Rydzyksekty najpierw!! 02.03.06, 08:16
      Kto zwlalczy sekte ojca dyrektora? Wole Moon a moze i satanistow. Przynajmniej
      uczciwie wiadomo kim sa.
      • bio.mum Re: Zaczac od Rydzyksekty najpierw!! 02.03.06, 13:42
        anwb napisał:

> Kto zwlalczy sekte ojca dyrektora? Wole Moon a moze i satanistow. Przynajmniej
        > uczciwie wiadomo kim sa.

Tylko, że sekta Moon ani żadna inna nie wygrała wyborów. Wygrała sekta Rydzyka.
        Rózni sie ona tym od pozostałych, że jej członkowie zamiast np długich włosów
        noszą krawaty.....Chyba nie sądzisz, że sami sobie zakazą działalności. Chcą
        być jedyną sektą na rynku. To typowo sekciarskie podejście.
        • jasiubleep Ojciec Dyrektor slucha i serce mu placze.. Ehh... 02.03.06, 14:55
          • gekon1979 a jak myslisz czy sie masturbuje przy tym?? 02.03.06, 15:03

• Gość: KotletZUbikacji Re: Zaczac od Rydzyksekty najpierw!! IP: *.remcom.it.pl 02.03.06, 17:27
          Przecież chrześcijaństwo to także sekta... nie rozumiem, czy rydzyk do jakiejś innej należy niż pół polski? Wszystkie katole to ta sama banda poj**ów za przeproszeniem ku**a!
          • jajko69 Katolicy to tez sekta 05.03.06, 13:54
            Forma Twojej wypowiedzi mi sie nie pododba, ale trescia sie zgadzam. Jesli
            satanistow czy moon uwaza sie za sekte, to katolicy tez nia sa. To, ze akurat
            do tej sekty nalezy pol polakow, nie moze zmieniac tego faktu. Czlonkom kazdej
            sekty wydaje sie, ze oni maja racje, a inni to sekciarze.
            A co do satanistow - ich charakterystyka jest podana w "Biblii Szatana", na
            pewno nie sa to ludzie, ktorzy mecza zwierzeta czy rozwalaja nagrobki (to
            akurat robia katolicy ze "zlych domow").
            A sama muzyka, tj. black metal, jest piekna i slucha jej mnostwo ludzi, ktorzy
            z satanizmem nie maja nic wspolnego.
      • Gość: n Re: Zaczac od Rydzyksekty najpierw!! IP: 87.207.126.* 02.03.06, 14:42
      • Gość: NeonTree Wszystkich fanatyków pod ścianę i będzie spokój!! IP: 87.207.126.* 02.03.06, 14:43
        Wszystkich fanatyków pod ścianę i będzie spokój!!
    • Gość: q Re: Na tropie satanistów IP: *.wroclaw.mm.pl 02.03.06, 08:53
      Pan Nowak jest nieco obłąkany, a do tego sfanatyzowany. Nie mówię, że te zespoły
      sa szczególnie lotne intelektualnie, ale nawet prymitywna krytyka kościoła
      katolickiego nie może być zakazana. Skoro Fuckt gazeta za złotówkę może obrażać
      wszystko i wszystkich podobnymi sformułowaniami nie rozumiem dlaczego kościół ma
      mieć tutaj specjalne przywileje, gdy krytykują muzycy. A pan Nowak sam się
      zachowuje się sekciarsko i powinien się sam przed swoją głową chronić.
    • Gość: Syrenka Re: Na tropie satanistów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.03.06, 10:14
      I może mam jeszcze wierzyć, że Bóg jest katolikiem? he he dobre sobie... Nowak,
      Rydzyk i ich wierna sfora wmawiają nam, że sataniści są be a oni cacy. W bibli
      napisano "po owocach ich poznacie". Wojny religijne, inkwizycja, stosy, pogromy
      żydów (bo Jezusa zabili!!!), konkwista - owoce chrześcijaństwa ociekają krwią. A
      jakoś nie mogę sobie przypomnieć żadnych spektakularnych występów satanistów, no
      może poza udziałem La Veya w "Dziecku Rosemary" Polańskiego. Fakty mówią coś
      zupełnie odwrotnego niż Nowak.
    • Gość: Z666 Kat Re: Na tropie satanistów IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.03.06, 10:41
      Szac. Niedługo okaże się, że sławne na świecie Behemoth, Decapitated czy Vader
      nie będą mogły wystąpić we własnym kraju, bo setki niewinnych duszyczek
      przychodzących na koncerty będą z nich wychodzić rysując sufit nowo wyrośniętymi
      rogami i przydeptując sobie nawzajem ogony. Demoralizacja pełną gębą, ratuj się
      kto może.

Stopień patologii wśród metalowców jest stosunkowo niski w porównaniu z np.
      hordami wesołych dresiarzy bądź co bardziej ganksta hiphopowców (czyli dresiarzy
      po konwersji) - a tymi jakoś prawi, sprawiedliwi etc. panowie nie chcą się
      zajmować. Go figure.
      • Gość: fish&chips Bucami nafaszerowanymi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 13:57
        amfą trudniej się zająć niż odwołaniem kilku koncertów. Dlatego w tym kraju
        jest, jak jest.
        Nb Młodziez Wszechpolska wypisuje rownież takie rzeczy, które by ją
        kwalifikowały do rozwiązania, a jakoś nie ma chętnych.
    • Gość: Morbit Endżel Re: Na tropie satanistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 10:43
      Fajnie- najpierw komunizm, teraz Nowak i Rydzyk. Zawsze będziemy taką swoistą
      egzotyką w Europie :)
    • Gość: 666 Re: Na tropie satanistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 12:13
      jakoś nigdy ni słyszałem, by Sataniści zastraszli sędziego w związku z procesem
      przeciw ich kapłanowi. nie słyszałem, też, by mieli rozgłośnię radiową jawnie
      szerzącą ksenofobię i antysemityzm. nie jest mi też wiadome o linczach
      przeprowadzanych przez Satanistów na osobach innego wyznania. z tego co wiem
      Sataniści raczej rzadko bogacą się kosztem innych. daleko też im do chowania za
      religijnymi symbolami swoich prywatnych brudów, że o kupczeniu świętościami nie
      wspomnę.
      • Gość: x Re: Na tropie satanistów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 14:31
        ładny tekst! byłoby dobrze go zamieszczać pod każdym tekstem dotyczącym rzekomwj szkodliwości satanizmu...
    • Gość: nielubienowaka Re: Na tropie satanistów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 12:13
      Przecie to że słuchamy takiej muzyki od razu nie kwalifikuje nas jako
      satanistów! Równie dobrze można by wszystkich fanów Georga Michela nazwać
      gejami! Panie Nowak, niech pan nie zakazuje nam się bawić przy takiej muzyce
      jaką lubimy!
    • tomek854 Re: Na tropie satanistów 02.03.06, 12:35
      Co za debilizm. Ale sataniści to jeszcze nic!!! Mnie w szkole molestowali wierszem "padlina". I kazali "Dziady" czytać - a przecież dziady to o jakichś pogańskich obrzędach jest!!!

Zakazać, zakazać, zakazać!!! NIech od dziś w radio leci tylko Trzecia Godzina Dnia (skądinąd muzycznie bardzo dobry zespół) i Antonina Krzysztoń!!
      • laureno Re: Na tropie satanistów 02.03.06, 13:18
        Nie chodzi tu o sztukę. Wolność słowa wolnością słowa. Można mówic i pisać o
        swoich uczuciach i emocjach, ale słowa "zabić księdza" można uznać za podżeganie
        do niemawiści - to już zależy od kontekstu tych słów i interpretacji piosenki. W
        końcu "Mein Kampf" też można nazwać dziełem (sztuki?).
        • colombina Re: Na tropie satanistów 02.03.06, 14:02
          Nie tak dawno, facet podajacy sie za zakonnika powiedzial "zatopic Platforme".
          Czy takie wypowiedzi tez beda cenzurowane za podzeganie do nienawisci?

• laureno Re: Na tropie satanistów 02.03.06, 16:26
            Radyjo ojca dyrektora wielokrotnie przekraczało granice wolności słowa. Jednak
            ten przykład nie jest trafny. Każdy może popierać dowolną legalną partię,
            próbować na zasadzie konkurencji rozbić inną. Też wstydzę się, że coś takiego
            Rydz działa w Polsce, ale bez przesady. Nie uniżajmy się do jego metod.
            • colombina Re: Na tropie satanistów 03.03.06, 13:02
              Jest film noszacy tytul "Zabic ksiedza" o dzialalnosci ks. Popieluszki. Wbrew
              tytulowi, film nie nawoluje do nienawisci ani do zbrodni, chociaz mowi miedzy
              innymi O nienawisci.
              Nie znam tworczosci grup rokowych o ktorych mowa w artykule. Nie wiem nawet czy
              sa zeczywiscie "satanistyczne". Nie wiem w jakim kontekscie zwrot 'zabic
              ksiedza' wystepuje w ich utworze wiec trudno mi powiedziec czy podzegaja do
              nienawisci. Wiem natomisat ze stwarza sie stanowisko cenzora w ktorym moherowy
              urzednik zrobi wszystko zeby dowiesc ze jego stolek jast niezbedny do
              funkcjonowania panstwa.
      • Gość: paka Re: Na tropie satanistów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 13:20
        Oryś, dobry byłeś ;-)
        Pozdrowionka od Paczki.
        • tomek854 Re: Na tropie satanistów 02.03.06, 14:36
          :)
    • Gość: diablik Re: Na tropie satanistów IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.03.06, 12:44
      taka ciekawostka;)
      www.geocities.com/abaniol/fbi.htm
      • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: Na tropie satanistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 13:17
        takie rzeczy należy rozwiazywać INACZEJ drodzy panowie i drogie panie...
        rzecz się ma podobnie do skinheadowskiego Oj'a
        nie zakazywać,
        nie śledzić,
        nie cenzurawać
        TYLKO BRAĆ ZA WSZASZ KAŻDEGO , kto nawołuje do ZNIEWAGI, ZABIJANIA itp innej
        osoby, rasy, narodu itd...
        są na to odpowiednie paragrafy!

----
        pozdrawiam ukochany wrocław
    • terence Re: Na tropie satanistów 02.03.06, 13:18
      Satanista! Krzyknął proboszcz i ukamieniowali go w kościele...
      a tym czasem a propos, radze zajrzeć tu:
      s5.bitefight.pl/c.php?uid=29382
    • Gość: msx Niech żyje Szatan !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 13:26
      nt
      • Gość: Gość Re: Niech żyje Szatan !!! IP: 194.146.219.* 04.03.06, 09:53
        MSX to TY !!!
        Już dzwonie do radia :-)) I po Kawu .
        Covalus
    • Gość: behemot Re: Na tropie satanistów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 13:29
      "jeśli grupa Morbid Angel śpiewa "Zabić księdza, chory kościół'" - no tak,
      powinni spiewać "spalić kościoły, zgwałcić księży"
      • ismael Re: Na tropie satanistów 02.03.06, 16:46
        Gość portalu: behemot napisał(a):

> powinni spiewać "..... zgwałcić księży"
        No co ty??? chcesz zeby sie czarni podniecili ze ktos chce ich puknać???
        przeciez o niczym innym nie marzy ta zgraja ciot przebranych w damskie
        sukieneczki.:P
    • Gość: menuet idiotyczna cenzura IP: 83.16.212.* 02.03.06, 13:30
      ... i nowy urzednik w magistracie. Czy o to chodzi w demokracji ? Nie. Takie
      sprawy są regulowane już wystarczająco. Solista do aresztu natychmiast i po
      problemie.Zakaz grania calej grupie to powrot do złych czasów.
      • Gość: ghaal84 Dark Funeral był na Metalmanii i nie przeszkadzało IP: *.umcs.lublin.pl 02.03.06, 13:34
        możliwe że chodzi o to że Dark Funeral będzie promował swoją najnowsą płytę a
        jest niezbyt wysokich lotów, do Secrets of Black Arts jej trochę brakuje
    • Gość: generat Uwaga! Cenzura! IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.06, 13:35
      "... przy urzędach powinny być osoby, które będą oceniać treść wykonywanych
      utworów ..."
      • Gość: szatan z VII klasy ave satanas ;D IP: *.bazapartner.pl 02.03.06, 13:44
        czy jak powiem zabić księdza , zgwalcić wszystkie zakonnice , to szerze zlo
        jestem satanistą i trzeba mnie zamknąć bo jestem niebezpieczny??
        bbuuaaaaaaahiehiehiheieh
    • Gość: DuGI Re: Na tropie satanistów IP: 213.186.94.* 02.03.06, 13:38
      odwolac metalmanie!!! ten sped bezbozniko i satanistow :P
    • Gość: AVE666 Re: Na tropie satanistów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 13:41
      Niech się Mr. Nowak puknie w czółko, oszołom jeden!
      Jest demokracja czy nie???!!! JEst wolność religii czy nie???
      Jesli tak to:
      AVE SATAN!!!! 6 6 6
    • bonczek_hydroforgroup a Motorhead ? czy wystąpi? 02.03.06, 13:43
      czy można będzie czytać Pieśń o Rolandzie, czy .. czy, czy..itd. Wraca cenzura
      choć w innym garniturku
    • Gość: riesling Re: Na tropie satanistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 13:49
      Zatem Rolling Stonesom też powinien pan Nowak zakazać występów w Ducklandii. Nie daj Boże zagrają na bis "Sympathy for the Devil" albo "Paint it Black;)
    • Gość: bb Re: Na tropie satanistów IP: *.elpos.net 02.03.06, 13:49
      LOL i co sie dziwicie?
      teraz mamy taką odwrotność komunizmu w naszym katopaństie :)
    • Gość: Lukasz Re: Na tropie satanistów IP: *.devs.futuro.pl 02.03.06, 14:00
      Moherowe berety atakują !!!!
    • Gość: haha Re: Na tropie satanistów IP: *.ztpnet.pl 02.03.06, 14:01
      metal to piekło, czy to się komuś podoba czy nie. Poza tym najlepsze koncerty
      odbywają się w tzw. podziemiu. Delegalizacja? proszę bardzo... haha debile
    • Gość: heureka Re: Na tropie satanistów IP: *.fbx.proxad.net 02.03.06, 14:07
      Dominikańskim Centrum Informacji o Sektach to organizacja niemalze faszystowska!
      Chce zniszczyc wszystko, co rozni sie od Kosciola Katolickiego!
    • Gość: L. Oby tak dalej!! IP: 83.238.132.* 02.03.06, 14:07
      to jest dopiero napędzanie koniunkutry! oby tak dalej! Metal jest muzyką, która
      najlepiej sprawdza się w podziemiu. Nam to akurat nie zaszkodzi, a wrecz
      przeciwnie - pomoże :D

L.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka