ola_225 13.06.06, 15:48 Poszukuję fachowej i miłej położnej. Czy któś z was polecił by jakąś? Proszę o namiary i ewentualnie koszty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kewra Re: położna 27.06.06, 18:06 Ja bym gorąco poleciła położną która zajmowała się mną i moim Antosiem. Nazywa się Jolanta Frankowska - Szkutnik i poznałysmy się w szkole rodzenia. Jest bardzo miła, sympatyczna i zawsze służy fachową poradą. Jej numer to 0601082211 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: położna IP: *.206.113.16.telsat.wroc.pl 09.07.06, 12:59 Pani Ela Lech, specjalista od karmienia naturalnego, podaję namiary poradnia.ovh.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAMA Re: położna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:22 A JA POLECAM WYSOKIEJ KLASY SPECJALISTKĘ PANIĄ EDYTĘ NOWAKOWSKĄ-OPAŁKĘ, OPANOWANA ZAWSZE SPOKOJNA, ZAWSZE UŚMIECHNIĘTA O OGROMNYM ŁADUNKU EMPATII, WYSOKIM PROFESJONALIŹMIE!!!!!!!!!!!!!PRACUJE W NAJLEPSZEJ PRZYCHODNII WE WROCŁAWIU TJ:APS UL.BOROWSKA 213.POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieto Re: położna IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.06, 19:07 No to pięknie się dowiedziałem o mojej małżonce tylko czy minister zdrowia zechce w końcu ten profesjonalizm zapewne nie tylko mojej kochanej żony - docenić ? M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona Re: położna IP: *.os1.kn.pl 18.08.06, 22:12 Słuchaj, Inka czy Anka, skończ z tym spamem, bo naprawdę w ten sposób skutek jest odwrotny - nikogo nie zachęcisz taką natrętną reklamą. I nic nie pomoże ukrywanie się pod różnymi nickami, bo bardzo łatwo cię zidentyfikować. Odpowiedz Link Zgłoś