Dodaj do ulubionych

WYLICZANKA

IP: 213.76.92.* 15.07.01, 14:45
WIDZIELIŚCIE? Co niektórym na warszawskim forum się nudzi, albo chcą nabić
postów i wymyślili głupie liczenie. Każdy post to: 1,2,3,4,5 ..itd. A może chcą
pokazać reszcie Polski, że są tak zdolni i potrafią policzyć do 10 !!!
Żenada , niedługo pewnie zaczną opowiadać na forum bajki dla dzieci na dobranoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: meg Re: WYLICZANKA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 16:27
      na katowickim forum był raz taki zdolny, który znał kolejne litery alfabetu,
      ale jakoś nie doczekał wielkiego podziwu
      • Gość: Bresly Re: WYLICZANKA IP: 130.225.149.* 15.07.01, 16:39
        Gość portalu: meg napisał(a):

> na katowickim forum był raz taki zdolny, który znał kolejne litery alfabetu,
        > ale jakoś nie doczekał wielkiego podziwu
        ======================
        :-=))))))!
    • Gość: karbol Re: WYLICZANKA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 22:59
      "Kurier carski" Verne'a, potem całkiem dobry film z Jurgensem. Francuski
      reporter trzyma linię telegraficzną (może już telefoniczną) do swej redakcji,
      klepiąc Biblię. Nic nowego.
      Haj.
    • Gość: STrup Bajeczka dla zwiekszenie liczby postow IP: *.chem.uni.wroc.pl 16.07.01, 14:00
      Pomysl na opowiadanie bajeczek jest genialny.
      Dzieci sie uciesza, a i dorosli chetnie chylkiem poczytaja.
      Ja zaczynam.

BAJECZKA
      Za gorami, za lasami, w duzym, duzym miescie Wwie siedzial sobie Internauta z
      dobrymn komputerem i slaba znajomoscia cyferek (co, niestety, czasem idzie w
      parze).
      - Jakze prosto i milo bedzie nabic liczniczek na naszym Wwskim forum - pomyslal.
      Jak pomyslal, tak zrobil.
      Co godzinke wysylal post z kolejna cyferka, a gdy zabraklo cyferek, laczyl je w
      liczby.
      Az nagle, przy poscie nr 18, na ekranie pojawil sie Wirtualny Duszek.
      - Co ty robisz, paskudo! - powiedzial Duszek. - Nie wiesz, ze tak nie mozna?
      - Niby czemu nie mozna? - droczyl sie Internauta. - Przeciez robie to dla
      Sprawy.
      - Dla sprawy to ty wymysl jakis dobry temat, a nie zasmiecaj przyzwoitego
      forum! - obruszyl sie Duszek. - Za kare zabieram ci literke 'W' z twojego
      komputera.
      Ach! Co sie dzialo potem! Internauta nie mogl niczego sensownego napisac, bo
      nie mial bardzo waznej literki 'W'. Nawet nie mogl sie polaczyc z wlasnym
      forum, bo jego nazwa zaczyna sie przeciez na 'W'.
      Moral z bajeczki? Kto liczy na forum, moze sie przeliczyc...
      • Gość: Micho Re: Bajeczka dla zwiekszenie liczby postow IP: *.latnet.lv 16.07.01, 14:19
        Hej ale to my sami czesto im napedzamy forum wkurzeni jego niskim poziomem.
        Moja rada - ignorowac, nie odpowiadac na zaczepki, nie dac sie sprowokowac. .
        Niech mi ktos da przyklad, coz interesujacego tam znalazl? Teraz kilku z nich
        boli ze nie moga dogonic Wroclawia w ilosci postow. Pewnie w ilosci z czasem
        dadza rade. Co do jakosci, widzicie sami.

PZDR

Micho
        • Gość: BreslY Re: Bajeczka dla zwiekszenie liczby postow IP: *.chem.ou.dk 16.07.01, 14:31
          Gość portalu: Micho napisał(a):

> Hej ale to my sami czesto im napedzamy forum wkurzeni jego niskim poziomem.
          > Moja rada - ignorowac, nie odpowiadac na zaczepki, nie dac sie sprowokowac. .
          > Niech mi ktos da przyklad, coz interesujacego tam znalazl? Teraz kilku z nich
          > boli ze nie moga dogonic Wroclawia w ilosci postow. Pewnie w ilosci z czasem
          > dadza rade. Co do jakosci, widzicie sami.
          >
          Dajcie spokoj, dawno nie bylo awantury Miedzymiastowej (pamietajcie 1044!!)? :-) Co jakosci postow, to musze
          powiedziec ze odetchnalem jak z naszego forum zniknelo to qui pro quo z tym Arnoldem Jakimstam. Jak farsa to
          farsa, ale ja musze wiedziec kto kogo udaje a kto jest naprawde. A to sie odbylo na zasadzie totalnego absurdu:
          wtargnelo kilaknascie osob i zaczelo sie nam klocic w salonie, przeszly do ogrodu dalej sie klocac, pozostawili pelne
          popielniczki i znikil.. Uff :-))
          Pozdr.
          > PZDR
          >
          > Micho

• Gość: Klon Re: Bajeczka dla zwiekszenie liczby postow IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 21:36
            Gość portalu: BreslY napisał(a):

> Gość portalu: Micho napisał(a):
            >
            > > Hej ale to my sami czesto im napedzamy forum wkurzeni jego niskim poziomem
            > .
            > > Moja rada - ignorowac, nie odpowiadac na zaczepki, nie dac sie sprowokowac
            > . .
            > > Niech mi ktos da przyklad, coz interesujacego tam znalazl? Teraz kilku z n
            > ich
            > > boli ze nie moga dogonic Wroclawia w ilosci postow. Pewnie w ilosci z czas
            > em
            > > dadza rade. Co do jakosci, widzicie sami.
            > >
            > Dajcie spokoj, dawno nie bylo awantury Miedzymiastowej (pamietajcie 1044!!)? :-
            > ) Co jakosci postow, to musze
            > powiedziec ze odetchnalem jak z naszego forum zniknelo to qui pro quo z tym Arn
            > oldem Jakimstam. Jak farsa to
            > farsa, ale ja musze wiedziec kto kogo udaje a kto jest naprawde. A to sie odbyl
            > o na zasadzie totalnego absurdu:
            > wtargnelo kilaknascie osob i zaczelo sie nam klocic w salonie, przeszly do ogro
            > du dalej sie klocac, pozostawili pelne
            > popielniczki i znikil.. Uff :-))
            > Pozdr.
            > > PZDR
            > >
            > > Micho
            >

Szanowny Panie Administrator!
            Ty rzeźniku! To my kasę na czerwoną TePsę wydajemy, czas tracimy na czytanie
            wyplwocin Isis i innych, stawiamy za darmo diagnozę psychiatryczną (kolega
            eldupa jest lekarzem z Kraszewskiego), dostajemy żylaków odbytu od siedzenia
            przed kompem a Ty, zatrądzikowany dyktatorku wywalasz efekt naszej ciężkiej
            pracy do oślej. Dobra!
            Oby Twoja paszcza zaczęła trąchać niczym trzewia Azora po suchej karmie, oby
            Twoje swetry filcowały pod pachami, żeby Twoje włosy w nosie zamieniły się w
            dżunglę z okolicy boba, oby Twój partner zaznał skrętu kiszek a Twojej Szefowej
            skończyły się bezpowrotnie podpaski.
            A od debili lub idiotów możesz wyzywać swoich kolegów z przychodni
            dermatologicznej. Pamiętaj, że jesteś tu służbowo (jak Stanisław Tym na statku)
            a noblesse oblige. Twoich inwektyw chętnie wysłucham prywatnie, zawodowo masz
            obowiązek (w przeciwieństwie do mnie i moich funfli) trzymać fason.
            Żegnam Cię, parchu mego kota spod ogona, wrzodzie na dupie wolności słowa i
            niech Ci siarkowodorem wali z rowa! Pa (gwiżdż na pryszcz).

P.S. Całuj Azora w nos, buraku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka