imszulc 24.06.10, 14:31 www.youtube.com/watch?v=OHHgZRo_ArI&feature=player_embedded dlaczego na forum o Irlandii to chyba nie trzeba wyjaśniać jak widać temat międzynarodowy ktoś w końcu powinien zrobić z tym porządek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itonek Re: kocham KORĘ!!! 24.06.10, 15:51 czytałam ostatnio jakiś wywiad z korą własnie o genezie tej piosenki teraz usyszałam ją po raz pierwszy ściśniete mam gardło i tekst i teledysk bardzo ...hmmmm nie wiem jak to nazwać trzymam kciuki zeby piosenkarka osiągneła cel .... Odpowiedz Link Zgłoś
katenowak Re: kocham KORĘ!!! 25.06.10, 02:41 chwilę trwało zanim do mnie dotarło o czym jest ten kawałek trzęsę się cała i kontroluję oddech żeby w ogóle oddychać moja Zula w warkoczykach wygląda jak dziewczynki z teledysku przerażające Odpowiedz Link Zgłoś
olliesmum Re: kocham KORĘ!!! 25.06.10, 12:14 Dzieki, Iwona. Chyba ten link przesle do moich irlandzkich kolegow z pracy, bo i bez slow mozna odczytac przekaz... Ja sie poczulam speechless... choc wszyscy dobrze wiemy, o co chodzi, to jednak takie obrazy naprawde przemawiaja do duszy... Ciekawa jestem, jaki jest odbior w Poslce...? A Kore zawsze kochalam :)), juz od lat 80-ych... Odpowiedz Link Zgłoś