Dodaj do ulubionych

karta lloyds

IP: *.range86-145.btcentralplus.com 12.05.11, 22:03
obecnie posiadam karte debetowa w lloydsie i sęk w tym,że moge wybierac kasę jedynie z bankomatow tego banku. Powiedziano mi ze jest to moje pierwsze konto w UK i dlatego tez na poczatku taką oto kartę dostanę. Ciekawy jestem czy w Polsce bede mogl zatem wybierac pieniadze z bankomatu....czy isc i to zglosic....
wie ktos?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ralph Re: karta lloyds IP: 2.102.129.* 13.05.11, 00:10
      A nie możesz zapytać się w banku? Dlaczego najprostsze i najbardziej oczywiste rozwiązania są zawsze najtrudniejsze?
    • mysterious1988 Re: karta lloyds 13.05.11, 00:14
      Nie, niestety nie bedziesz mogl wybierac kasy w Polsce. Wielu moich znajomych i rowniez ja ma podobny problem - pierwsza moja karta dziala dobrze, druga juz dziala tylko w Lloyds. Miesiac temu przenioslem konto do innego banku i mam spokoj ;-)
    • Gość: t. Re: karta lloyds IP: *.15-3.cable.virginmedia.com 13.05.11, 00:51
      Nie rozumiem.... Ja sam zalozylem konto w lloydsie rok temu (Classic), bylo to moje pierwsze konto w UK, dostalem karte (Visa Debit) i na razie skutecznie przetestowalem jej dzialanie w bankomatach lloydsa, w roznych bankomatach Link (np. Nationwide) a takze w jakims bankomacie w USA. W Polsce nie probowalem, ale spodziewam sie, ze tak samo by dzialala.

Swoja droga odradzam wyplaty za granica karta debetowa, lloyds (i nie tylko on) pobiera duze prowizje.
    • piotrek506 Re: karta lloyds 13.05.11, 10:52
      Prawdobodnie dali ci karte gotowkowa to normalne na poczatku

www.inwestycjewuk.com/kargot.html
    • czarny_uk_anka Re: karta lloyds 15.05.11, 15:55
      mozna, tez mam pierwsze konto i debit card,tez lloyds, tylko trzeba najpierw to im zglosic, oni uaktywnia ta karte na jakis czas np 2 tyg i wtedy mozna placic nia i wyjmowac gotowke takze w PL
    • Gość: Lech UK Lloyds karta IP: *.aztw.cable.virginm.net 30.07.15, 02:15
      Bank należy powiadomić o wyplatach np w Polsce, logujac się przez internet klikamy w odpowiednią zakładkę i gotowe :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka