16.04.12, 19:42
Witam! chcę jechać do pracy w Anglii jako opiekunka osób starszych w systemie live-in....czy ktoś zna dobrą agencję??? ja osobiście myślę o Aterima z Wrocka ale nie wiem czy nie wpadnę w jakieś tarapaty jadąc z tą właśnie Agencją....Może ktoś mi podpowie wybrać jakąś agencję??? Nikogo nie mam w Anglii a w Polsce nie znalazłam pracy po studiach.....więc pozostała mi emigracja:( proszę o nazwy dobrych agencji, tylko proszę żeby nie pisali pracownicy agencji lub różni "rekruci"....
Obserwuj wątek
    • Gość: alexina Re: hej IP: *.as13285.net 16.04.12, 23:26
      oj gdybys miala dostep do magazynu The Lady www.lady.co.uk/
      tam wlasnie takie oferty
      • Gość: gosc002 Re: hej IP: *.perr.cable.virginmedia.com 17.04.12, 01:29
        I te ladies podcierają staruszków w pełnym rynsztunku, w szpilkach, perłach i żakiecikach Chanel?
        • Gość: alexina Re: hej IP: *.as13285.net 17.04.12, 22:37
          bez przesady to Anglia i nie ma tu wymagan co do zakiecikow itp. pewnie dadza Ci jakis fartuszek :)

a propos ladies ... w wiekszosci to polskie ladies podcieraja staruszkow, czyz nie :)
    • Gość: azkeel Re: hej IP: *.xdsl.murphx.net 17.04.12, 08:30
      Ja to nawet moglbym Ci cos poradzic ale niestety wpisalas mnie (pracownika agencji) na czarna liste. Jedno jest pewne, z takim nastawieniem to Ty daleko nie zajdziesz.
      • chaberek34 Re: hej 17.04.12, 12:43
        ok, pracownik agencji lub pracownica agencji mi nie przeszkadza......w sumie za bardzo nie wiem jak szukać dobrej agencji, dopiero "rozglądam" się na rynku agencji.... i szukam dobrej agencji metodą prób i błędów.
        • chaberek34 Re: hej 17.04.12, 12:47
          czy przez ten magazyn The Lady można znaleźć pracę jako opiekunka???? wątpię..
          • wpak Re: hej 17.04.12, 15:17
            A masz czynną pocztę pod tym nickiem? To prześlę Ci numer telefonu w Anglii, gdzie bezpośrednio możesz pytać o taka pracę.
    • Gość: Chaerek34 Re: hej IP: 87.105.251.* 17.04.12, 17:53
      Tak mam tu pocztę pod tym nickiem właśnie......może ktoś jednak zna jakąś wiarygodną agencję w Polsce??? Nie ma w Polsce takiej ani jednej???? a Aterima?? może ktoś coś o niej słyszał???
    • just-only Re: hej 19.04.12, 20:47
      Moze agencje zrzeszone w REC
      www.rec.uk.com

Nie znam zadnej konkretnej na temat, ktory Cie intersuje (lub uwazasz za najlatwiejszy na poczatek).

Pozdro
      • Gość: Chaerek34 Re: hej IP: 87.105.251.* 20.04.12, 19:32
        ok dziękuję za podpowiedż:) może ktoś jeszcze coś mi podpowie???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka