michaelandro 12.02.06, 12:27 Już niedługo 10 000 postów.... Dziękuję wszystkim, którzy przyłożyli się do tego imponującego wyniku. To dzięki Wam to forum żyje :) Ciesze się, że jesteście :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kugliczka Re: 10 000 12.02.06, 12:35 ja również przyłączam się do gratulacji wypiję za was szampana i zdmuchnę świeczkę na jakimś pyszynm ciachu:) Odpowiedz Link
hiperrealizm No to wielkie... 12.02.06, 12:58 wodowanie nam się szykuje! Ciekawe kto ustrzeli dziesięciotysięcznika! :) Odpowiedz Link
kugliczka Re: No to wielkie... 12.02.06, 13:03 oby była to osoba szacowna, dostojna i wielce zasłużona dla forum taki okrągły post należy się nie byle komu:) Odpowiedz Link
grzeg_sz1 Re: No to wielkie... 12.02.06, 13:44 nie można dopuścić aby była to osoba przypadkowa:-) Odpowiedz Link
cat_s Re: No to wielkie... 12.02.06, 14:09 Się szykuje większa impreza, jak widzę:-) Korzystam z okazji, żeby jeszcze coś napisać przed Wielkim Strzałem (żeby się przypadkowo nie załapać przypadkiem na 'statsiarza'...) grzeg_sz1 napisał: > nie można dopuścić aby była to osoba przypadkowa:-) Ba, niby racja... ale jak tego dokonać? Doświadczenie uczy, że w 99% przypadków takie ładne okrągłe posty strzelają albo 'profesjonalni statsiarze' z nikąd (czyli z tak zwanej Kądowni) albo właśnie osoby przypadkowe, które się potem dziwią niezmiernie, że to właśnie one 'tak se przypadkiem strzeliły'... ;-) Oczywiście, elementarne poczucie sprawiedliwości nakazuje, żeby takie posty zaliczały osoby specjalnie dla danego forum 'zasłużone' - ale co z tego, życie wszak nie jest sprawiedliwe...;-) Ale teoretycznie macie jeszcze kilkadziesiąt postów, żeby zdążyć ustalić, kto z FOtwock 'najbardziej zasługuje' na ten niewątpliwy zaszczyt. Trzymam kciuki, żeby padło na właściwą osobę. Tymczasem się z FOtwock wymeldowuję, żeby 'przypadkiem' jakiegoś faux pas nie popełnić. Z góry gratuluję i życzę szybkiego podwojenia dorobku! Pozdrawiam :-) cat_s Odpowiedz Link
grzeg_sz1 Re: No to wielkie... 12.02.06, 14:27 a nie zauważyłeś uśmieszka?? dla mnie 10000-cio post może napisać każdy, nawet Sierotka Marysia, albo jeden z krasnoludków:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
sobiepanna Re: No to wielkie... 12.02.06, 14:36 Sierotka, krasnoludki? Ktoś mnie wołał? ;) A 10tysięcznika może strzelić każdy. To po prostu kolejny post... szukanie 'szczególnie zasłużoych' to jakaś fanaberia :) Odpowiedz Link
kugliczka Re: No to wielkie... 12.02.06, 14:54 na końcu mojej wypowiedzi był uśmiech więc nie traktujcie jej zbyt poważnie ja też uważam że kolejnego tysiąca może strzelić każdy:) Odpowiedz Link
cat_s Re: No to wielkie... 12.02.06, 14:55 > a nie zauważyłeś uśmieszka?? Nie zauważyłem. Jestem osobą mało spostrzegawczą i - jak niektórzy wiedzą - całkowicie wypraną z poczucia humoru. Niemniej, pod wszystkim co napisałem powyżej, w dalszym ciągu się podpisuję. Uprzedzając możliwe następne pytania informuję, że również z inteligencją u mnie krucho. Za to staram się nadrabiać pracując usilnie nad uprzejmością swoich wypowiedzi kierowanych do innych forumowiczów. Być może dla Ciebie '10000-cio post może napisać każdy, nawet Sierotka Marysia'... Jeśli dla większości pozostałych użytkowników też - to nie ma wszak żadnego problemu, kto 'strzeli', nieprawdaż? Tak czy owak - dziękuję za miłą i pouczającą wymianę poglądów. (powyższe podziękowanie nieprzypadkowo nie zawiera żadnych uśmieszków) Odpowiedz Link
leo48 Re: No to wielkie... 12.02.06, 15:32 Jak mniemam, respondenci cat_sa nie oglądali komedii "Cesarskie cięcie", gdzie jak na dłoni zostało wyłożone, kto jest a kto nie jest godzien być "jubileuszowym" Odpowiedz Link
kolenka4 Re: No to wielkie... 12.02.06, 16:26 "Cesarskiego cięcia" nie oglądałam, ale intuicja mi podpowiada, że nie jestem godna dokonania jubileuszowego postu:)Jestem tu wszak zupełnie nowa i to by był nietakt chyba:) Odpowiedz Link
kolenka4 Re: No to wielkie... 12.02.06, 20:00 postaram się - zobaczymy co z tego wyjdzie:) Odpowiedz Link
francesca12 Re: 10 000 12.02.06, 19:45 Jestem, z brzuchem bolącym, ale jestem :D Michał, "ale wywód" :) Odpowiedz Link
francesca12 Re: 10 000 12.02.06, 23:02 Aha, czyli walka rozegra się pomiędzy majką a kubkiem. dobrej zabawy, idę spać :D Odpowiedz Link
111majka Re: 10 000 12.02.06, 23:06 Francesca, nie idz. My dopiszemy tylko do 9999. I to pomalutku :) Odpowiedz Link