Dodaj do ulubionych

oferta 200funtów za dane osoby.kit

19.07.12, 22:34
ostrzegam przed osobą,która ogłasza sie wszędzie na internecie jako firma prawnicza oferująca 200 funtów za podanie danych osoby,której należy się odszkodowanie.Pan zbiera za to pewnie dużą prowizje a pieniędzy niestety nie wypłaca i nawet po jakimś czasie nie odbiera telefonów.Brzydko.Jak tu mieć dobrą opinię o Polakach w UK.Niestety żadnej umowy nie daje tylko słowna wiec chyba następnym razem bedę madrzejsza i z dala od takiego typka.
Obserwuj wątek
    • Gość: steph13 Re: oferta 200funtów za dane osoby.kit IP: *.haye.cable.virginmedia.com 20.07.12, 00:05
      Trzeba byc nieslychanie glupim aby sie dac nabrac na tak oczywisty kant.
      • celine26 Re: oferta 200funtów za dane osoby.kit 20.07.12, 10:32
        a jednak duzo osób się nabiera,facet pobiera grubą prowizje od ludzi.Nie dajcie sie oszukac.
    • Gość: mariano Re: oferta 200funtów za dane osoby.kit IP: *.8-4.cable.virginmedia.com 20.07.12, 23:24
      "osoba, któa ogłasza się wszędzie w internecie" to kilkaset różnych firm, nie związanych ze sobą, radzę więc włączyć myślenie przed publikacją takich porad. Napisz KTO Cię rzekomo oszukał, bo narazie wiadomo tylko, że "oni wszyscy są źli, a tamci jeszcze gorsi".
      • celine26 Re: oferta 200funtów za dane osoby.kit 23.07.12, 22:50
        Firma DL claims odszkodowania michal figat..z daleka radze
        • Gość: mariano Re: oferta 200funtów za dane osoby.kit IP: *.8-4.cable.virginmedia.com 24.07.12, 01:51
          No i trzeba było tak od razu :] Ten pan jest znanym kombinatorem :]
          • celine26 Re: oferta 200funtów za dane osoby.kit 25.07.12, 18:50
            kombinator czy nie,z radoscia i niedowierzaniem oznajmiam zepremia zostala mi wyplacona.
            • ratpole Re: oferta 200funtów za dane osoby.kit 26.07.12, 01:32
              celine26 napisała:

> kombinator czy nie,z radoscia i niedowierzaniem oznajmiam zepremia zostala mi w
              > yplacona.

Dosc karkolomna akcja reklamowa. Szacunek hehehe
              Mam pytanie: czy chodzi o podanie swoich danych personalnych czy dowolnej osoby? Moze wejde w ten interes hehe
              • Gość: steph13 Re: oferta 200funtów za dane osoby.kit IP: *.haye.cable.virginmedia.com 26.07.12, 09:51
                ratpole napisał:

> Dosc karkolomna akcja reklamowa.

Albo postraszyli ja i raptownie zmienila zdanie.
                • celine26 Re: oferta 200funtów za dane osoby.kit 13.08.12, 15:36
                  Znowu taka strachliwa nie jestem,reklama tez nie bo przeciez zaczelam od krytyki goscia zeby go troche ukarac za niedotrzymanie slowa.Ale ze wyplacil to opisalam to bo byloby nie fair tak to zostawic.Swoja droga to na przyszlosc jakas umowa czy cos zeby nie gonic za gosciem i sie prosic(czego nie cierpie)
    • pracodawcanet Re: oferta 200funtów za dane osoby.kit 22.07.12, 11:10
      www.hangarads.com/index.php?ref=maly05127
    • Gość: Michal Figat DL CL Re: oferta 200funtów za dane osoby.kit IP: *.pub.sarocom.net 29.01.13, 20:09
      Witam serdecznie. Na dzisiejszy dzien oferujemy prowizje za polecenie £250
      Prosze o kontakt, jestem pewien, ze wyjasnimy sprawe.
      Zapraszam do napisania na nasza skrzynke michael@dlclaims.co.uk
      • Gość: mariano Re: oferta 200funtów za dane osoby.kit IP: *.8-4.cable.virginmedia.com 31.01.13, 00:01
        Michał stary, durny spamerze, co u Ciebie? Widzę, że Twoje niedorowzinięte chwyty marketingowe nigdy się nie starzeją. Słyszałem, że nie wybrali Cię na radnego bo jesteś cienias, co Ty na to?
        • Gość: Michal Figat Re: oferta 200funtów za dane osoby.kit IP: *.pub.sarocom.net 28.05.13, 17:45
          Piekne slowa :)

Koniec koncem widac ze DL CLAIMS jest uczciwa polska firma w UK.

Mozna siedziec i wszystkich krytykowac prosze Pana.
          Tak to juz jest najlatwiej dopiec osobie ktora ciezka praca cos osiagnela,
          a samemu ogladac Pamietniki z Wakacji i byc niezadowolonym z calego swiata.

Zycze wielu sukcesow.
          Pozdrawiam
          Michal Figat
          • Gość: mariano Re: oferta 200funtów za dane osoby.kit IP: *.8-4.cable.virginm.net 30.05.14, 17:09
            Co Ty do mnie ludziku plastelinowy rozmawiasz? Jesteś zwykłym krętaczem spamującym ABSOLUTNIE WSZĘDZIE, a Twoje powykręcane rączki w życiu nie zasmakowały pracy, o ciężkiej nawet nie wspominając. Nie jesteś nawet prawdziwą kancelarią tylko pośrednikiem, sprzedajesz klientów do innych firm za prowizję.

Achh i nie zapominajmy, że jesteś polską firmą z fałszywie przeniesioną rezydencją podatkową w UK, bo przecież wiemy już, że mieszkasz od dawna w Polsce i unikasz Urzędu Skarbowego. Zaraz zaraz, gdzie ja miałem ten numer ...
            • Gość: zadowolony Re: oferta 200funtów za dane osoby.kit IP: *.host.pobb.as13285.net 03.06.14, 13:03
              ...a może po prostu ludziska są naiwne,a do tego pazerne,dlatego liczą na wysokie odszkodowania,nawet jeśli im się one nie należą? W UK działają setki firm i to nie jest przestępstwem,gdzie kto płaci,albo nie płąci podatków!? Dla przykładu Amber Gold? A w UK kupujesz dom,remontujesz,sprzedajesz i legalnie,możesz na czysto zarobić Ł50k,albo i lepiej więc nie pieńcie się,że ktoś próbuje nietradycyjnych metod działania.Umowa słowna w UK jest tak samo wiążąca w majestacie prawa,jak umoiwa na piśmie,tylko kto ma czas na włóczenie się po sądach?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka