opty13 20.07.04, 17:45 A wybiera sie ktos do Farnborough w tym tygodniu..."ptaszki" poobserwowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niejack Re: AirShow 21.07.04, 11:54 opty13 napisał: > A wybiera sie ktos do Farnborough w tym tygodniu..."ptaszki" poobserwowac? > Jesli juz to tylko w sobote i niedziele mozesz sie tam dostac. W inne dni Cie raczej nie kupia, no chyba zebys chcial jakis samolot kupic, lub sprzedac;-) Moze w sobote tam bede jesli bedzie pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
opty13 Re: AirShow 21.07.04, 12:32 Ja sie tu wystawiam, a chwilami mysle jak sie stad wydostac ;-). W przerwach chodze i trzaskam zdjecia. Pokazy sa codziennie. Mala dygresja: sa tu nawet spore stoiska Czechow, Rumunow i innych nacji. Z Polski znalazlem tylko PZL Mielec. Gdzie podzial sie nasz przemysl lotniczy :) Jesli tu wpadniesz, to zapraszam w wolnej chwili na B15 w Hallu 2. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: AirShow 21.07.04, 13:01 No chyba ze tak;-) ESRI Environmental Systems Research Institute?;-) Ciekawe sa te pokazy? Ile filmow zabrac?;-) Polska chyba rzeczywiscie nie ma sie czym tam pochwalic, no chyba ze tymi samolotami: www.modelsinmotion.co.uk/category.asp?catcode=193&tamiya=269 Pozdrawiam Jack Odpowiedz Link Zgłoś
opty13 Re: AirShow 21.07.04, 13:03 Zgadza sie :-), szybki jestes. Jestem tu na pewno do soboty, a prawdopodobnie jeszcze w niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
fiona75 Re: AirShow 21.07.04, 12:43 haha... opty : zdaje sie ,ze podciąłeś nieco skrzydełka niejack-owi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
opty13 Re: AirShow 21.07.04, 12:55 Ej, zaraz skrzydelka...czlek zyczliwy, pomoc chcial i tyle :) I za to jestem wdzieczny, bo watek podciagnal. Dzieki Niejack. A z Waszej, "spotkania..." familii ktos jeszcze wybiera sie tutaj oprocz Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: AirShow 21.07.04, 13:04 opty13 napisał: > Ej, zaraz skrzydelka...czlek zyczliwy, pomoc chcial i tyle :) I za to jestem > wdzieczny, bo watek podciagnal. Dzieki Niejack. A z Waszej, "spotkania..." > familii ktos jeszcze wybiera sie tutaj oprocz Ciebie? Jesli ja sie wybiore to i Mags bedzie;-) Wrzuce link to tego watku "u nas";-) Odpowiedz Link Zgłoś
opty13 Re: AirShow 21.07.04, 13:07 > Jesli ja sie wybiore to i Mags bedzie;-) > Wrzuce link to tego watku "u nas";-) Dzieki. Zapraszam. Ruch tu duzy ale w weekend pewnikiem szpilki nie da sie wcisnac (gdziekolwiek by sie nie probowalo ;-)) Moze uda nam sie wypasc na jakas wspolna kawe pod samoloty. Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: AirShow 21.07.04, 13:13 No wlasnie ten tlok mnie troche odpycha od tej imprezy. Ale moze nie bedzie najgorzej:-) Kawy pod samolotem jeszcze nie pilem, brzmi niezle;-) Odpowiedz Link Zgłoś