Dodaj do ulubionych

certificate of eligibility

IP: *.icpnet.pl 13.04.13, 19:07
Witam serdecznie,

otrzymałam propozycję pracy w Londynie jako au pair. Mój przyszły pracodawca poinformował mnie, że muszę ubiegać się o tzw "certificate of eligibility". Wiedza Państwo coś na ten temat? Czy rzeczywiście jest to konieczne? Czy to dokument równoznaczny z pozwoleniem na pracę?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc002 Re: certificate of eligibility IP: *.range86-132.btcentralplus.com 13.04.13, 20:07
      > otrzymałam propozycję pracy w Londynie jako au pair. Mój przyszły pracodawca po
      > informował mnie, że muszę ubiegać się o tzw "certificate of eligibility".

Albo to znany scam

www.scamwarners.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=9928
      albo Twój pracodawca nie wie, że Polska jest w Unii i nie potrzebujesz żadnej wizy ani certyfikatu.
      • Gość: au pair Re: certificate of eligibility IP: *.icpnet.pl 13.04.13, 22:19
        Dzięki, to klasyczny scam, jak sugerowałeś! Nie ma cudów, jeśli ktoś Ci proponuje 2000 funtów miesięcznie za au pair to coś musi być nie tak. Znalazłam tego scammera w sieci, o zgrozo z identycznymi zdjęciami, które dostałam w mailu. Dzięki, pozdrawiam!
        • Gość: gosc002 Re: certificate of eligibility IP: *.range86-132.btcentralplus.com 13.04.13, 23:09
          Proszę bardzo.
          Możesz się odwdzięczyć podając więcej danych (chociaż gdzie Cię znaleźli/gdzie Ty ich znalazłaś, jeśłi nie chcesz cytować ich danych osobowych czy adresu) - może to uchroni chociaż jedną następną sierotkę łakomą na łatwe 500 funtów na tydzień...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka