Dodaj do ulubionych

Ubezpieczyciel samochodu.

10.07.13, 14:31

Przyszedł czas na ubezpieczenie samochodu? Macie jakieś _pozytywne_ doświadczenia?

Jestem w Churchillu, byłem w Lloyds kiedy jeszcze był underwritten przez Churchilla; i raczej pozytywnie. Ale zastanawiam się, czy nie jest czas na zmianę
Obserwuj wątek
    • Gość: they do though Re: Ubezpieczyciel samochodu. IP: *.t-mobile.co.uk 10.07.13, 16:39
      Aviva. Kupuje u nich car insurance, home insurance i life insurance. Przy odnawianiu polecam rozmowe z konsultantem a nie tylko klikanie w internecie. Stali klienci, posiadajacy kilka uslug dostaja lepszy "deal". I tak od lat...
      • Gość: Ralph Re: Ubezpieczyciel samochodu. IP: *.skybroadband.com 10.07.13, 21:55
        Endsleigh mają przyzwoite ceny i wielką zaletę, że mając jedynie Third Party Fire and Theft jest się ubezpieczonym na prowadzenie wszelkich innych samochodów, nie tylko własnego. Większość firm oferuje coś takiego jedynie przy opcji Fully Comprehensive.
    • jeff.lebowski Re: Ubezpieczyciel samochodu. 12.07.13, 05:19
      Ja rowniez polecam Avive, do tego najlepiej kupic przez www.topcashback.co.uk/aviva_car_insurance/
      Odnawialem w marcu i niedosc, ze byli najtansi to jeszcze £70 cashback wrocil do mnie bodajze po 2 czy 3 miesiacach.
      Oprocz ubezpieczenia samochodu mam u nich rowniez ubezpieczenie na zycie i tu rowniez byli bezkonkurencyjni.
      Wczesniej przerobilem tesco insurance, direct line i endsleigh...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka