dziad_borowy 22.09.04, 13:06 Witam! Czy ktos z Was orientuje sie moze ile kosztuje wyslanie paczki z Anglii do Polski??? Ewentualnie czy mozna taka paczke wsadzic do autobusu jadacego do Polski i tam ja odebrac? Dziekuje za info. Dzierżbór!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ex-rak Re: Paczka do Polski 22.09.04, 23:09 dziad_borowy napisał: > Witam! > Czy ktos z Was orientuje sie moze ile kosztuje wyslanie paczki z Anglii do > Polski??? Spojrz na strone Post Office. tam powinny byc podane ceny paczek. Ewentualnie czy mozna taka paczke wsadzic do autobusu jadacego do > Polski i tam ja odebrac? Nie lepiej wziac ze soba jako bagaz? Chyba ze chcesz leciec samolotem i masz nad-nadbagaz. Sie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
erodzicee Re: Paczka do Polski 04.10.04, 09:05 Najtaniej bedzie dobrze zapakować(poobklejac) i dać kierowny autokaru. mój kumpel tak zrobił, zapłacił 100 zł i wszystko grało, słyszałam też o innych przypadkach. Kiedys kumpel jechał z Polski i kieriwca"przygarnął" sobie paczuszkę.. Takze ryzyko jak diabli. A jesli chciałbyś coś przekazać swoim znajomym, to mam w Londynie wielu przyjaciół(polaczkow)Jeden jes zakochany i lata: Londyn_?Gdansk przynajmniej raz w miesiącu.Dziasj właśnie wraca do Londka, Za nie cały miesiąc wraca brat mojego narzeczonego...(do Bydgoszczy), wiec moze.... Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Paczka do Polski 04.10.04, 15:32 Dziekuje ale juz sie to jakos pozalatwia. Moja Pani wracala obkupiona, no i przekroczyla wszelkie mozliwe samolotowe limity:-)) Bagaz ponadwymiarowy zostawila u naszych znajomych i kiedys pewnie go zwioza:-)) Po uslyszeniu kilku historii z kierowcami zrezygnowalem z ich uslug. A zreszta jaos specjalnie sie nie spieszy z ta paczka, jak sie okazalo. Jeszcze raz dziekuje za pomoc. Dzierżbór!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: Paczka do Polski 07.10.04, 12:39 uzywajac uslug jednej z polskich firm zaplacisz £1-£1.20 za 1 kilogram (min £10) Odpowiedz Link Zgłoś
neeki Re: Paczka do Polski 04.11.04, 14:50 a jakie to firmy ? ja sie wlasnie zbieram zeby cos do polski wyslac. mieszkam na Green lanes moze ktos cos poleci Odpowiedz Link Zgłoś