sandra56 31.08.05, 12:43 czy mieszka ktos z was na QUINS PARKU LUB KILBURN i ma dzieci jak tak to moze spotkamy sie ja mam w londynie dwuch synkow w wieku 2 latka i 5 lat moze ktoras z mam ma ochote sie spotkac i porozmawiac prosze o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingaolsz Re: mamy w londynie 31.08.05, 14:44 Zajrzyj na to forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=591 jest nas bardzo duzo. W tych okolicach jest kilka dziewczyn, ja sama czasem jezdze do Queens Parku ze swoim synkiem ( 2 i pol roku). Pozdr Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: mamy w londynie 31.08.05, 16:30 sandra56 napisała: > czy mieszka ktos z was na QUINS PARKU LUB KILBURN i ma dzieci jak tak to moze > spotkamy sie ja mam w londynie dwuch synkow w wieku 2 latka i 5 lat moze > ktoras z mam ma ochote sie spotkac i porozmawiac prosze o kontakt Bardzo chetnie, mieszkam na Kilburn a w Queen's Park jestem prawie codziennie, jesli tylko pogoda dopisuje. A i z Kinga sie czasem spotkamy. Moj synek w grudniu skonczy 3 latka, wiec podobny wiek. No to na kiedy sie umawiamy, jutro pogoda niebardzo ale moze piatek? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sandra56 Re: mamy w londynie 31.08.05, 18:28 w tym tygodniu nie moge bo jade do polski ale po 10 wrzesnia mozemy sie spotkac Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: mamy w londynie 31.08.05, 19:22 daj znac jak wrocisz... udanych wakacji zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
sandra56 Re: mamy w londynie 31.08.05, 19:26 dzieki na pewno sie odezwe zaraz po powrocie Odpowiedz Link Zgłoś
sandra56 Re: mamy w londynie 13.09.05, 16:53 witam juz wrocilam z polski co z naszym spotkaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: mamy w londynie 14.09.05, 11:24 Ja z checia sie spotkam. Napisz gdzie dokladnie mieszkasz, moze byc na maila gazetowego jesli nie chcesz tu ;) A twoj starszy synek pewnie do szkoly juz chodzi? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś