Dodaj do ulubionych

rozmowa kwalifikacyjna w Krakoiwe dp pracy w Tesco

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 12:01
Witam wszystkich!
Czy ktoś mógłby bliżej opisać jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna do pracy w
Tesco w Krakowie (pomijam etap I, rozmowę telefoniczną). Z czego trzeba się
przygotować i na co najbardziej zwracają uwagę?Czy jest ciężko przejść tą
rozmowę?Może ktoś wie czy honrują może ceryfikat FCE?
Przy okazji, czy ktoś wie na kiedy są organizowane wyjazdy? Podobnież już ma
ich nie być.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • exanimalka Re: rozmowa kwalifikacyjna w Krakoiwe dp pracy w 20.10.05, 12:44
      MNie powiedziano, ze nabor jest a razie na ten rok, a co potem nie
      wiadomo.Wejdz na Praca w Angli i wpisz w wyszukiwarke "Purley Tesco" autorem
      watku jest Mak
    • Gość: Renia Re: rozmowa kwalifikacyjna w Krakoiwe dp pracy w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 17:28
      cze, rozmowa kwalifikacyjna nie nalezy do specjalnie wyszukanych i jesli
      poradzilas sobie przez telefon to na miejscu tez ci pojdzie dobrze. Certyfikat
      FCE to az nadto :-) Ale niestety nikt nie udzieli ci tam konkretnej odpowiedzi
      na wiekszosc nasowajacych sie pytan, jak np. jaki jest standard pokoju za ktory
      przyjdzie ci placic 70-90 funtow tygodniowo ( za pokoj dzielony z inna osoba)
      Odpowiedz jaka ja uslyszalam brzmiala "Statamy sie zeby byla jak najwyszza" :-)
      jak daleko jest od miejsca zamieszkania do pracy? - staramy sie zeby bylo jak
      najblizej :-)
      No i odradzam jazde na spotkanie jesli masz wyksztalcenie wyzsze niz srednie,
      ja mam licencjat co mnie zdyskwalifikowalo. Szkoda , ze mi nikt o tym nie
      napomknal przez telefon!!!
      • Gość: aggie licencjat IP: *.as1.lmk.limerick.eircom.net 20.10.05, 18:54
        A skad wiesz ze studia przeszkadzaja? Jak to powiedzieli?
        Przypomnialo mi sie jak kilka lat temu ubiegalam sie o prace w hotelu w
        Irlandii jako sprzataczka czy tym podobne, a bylam juz po anglistyce. Nie
        przyjeli mnie, a odpowiedz brzmiala BO BYS SIE TAM NUDZILA!
        Moze nie chca ludzi z wiekszymi kwalifikacjami, bo z gory wiedza ze beda ich
        wykorzystywac i rolowac w pracy, a taki to moze sie juz nie za bardzo dac
        ponizac.
        • Gość: Renia Re: licencjat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 11:36
          Powiedziano mi to nieco okreznie,ale jednak... Facet cos zaczal mowic o tym, ze
          taka praca nie bedzie dla mnie awansem zawodowym ( bardzo odkrywcze!) a pozniej
          dodal ze raczej szukaja ludzi bez studiow, bo latwiej sie aklimatyzuja :) czy
          cos rownie madrego.
          Troche to tak wyglada jakby chcieli unikac ludzi co sie potrafia upomniec o
          swoje prawa...Generalnie nie udzielaja zadnych konkretnych odpowiedzi i nic do
          konca nie wiadomo. Na miejscu czyli w Anglii sie wszystkiego dowiadujesz, ale
          to juz chyba troche zapozno na rezygnacje...czyli zdajesz sie we wszystkim na
          to co los przyniesie. Pozdrawiam
          • caama Renia bredzi! 21.10.05, 18:14
            Reniu,
            Byłam pracownikiem call center w Krakowie i to co piszesz to wierutne bzdury-
            przede wszystkich wysłano setki osób z pełnym wyższym wykształceniem wiec Twój
            lichy licencjat mógł okazać się co najwyżej wykształceniem za niskim! Myślę ze
            zostałaś odrzucona z innych względów - ton super malkontenta az za bardzo
            przebija się z Twojego postu.
            Nikt nie udzielił Ci info ze szukają ludzi bez studiów ( do tego jeszcze
            schizofrenia) bo nie ma takiej polityki. I polecam opcje sprawdzania pisowni w
            Word’dzie.
            • Gość: Renia Re: Renia bredzi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 10:50
              Caamo,
              Zastanawiam sie skad sie u ciebie bierze taka pewnosc co do nieomylnosci!!
              -Przeciez juz nie pracujesz w call center, wiec skad wiesz ze zasady rekrutacji
              sie nie zmieniły?
              Chyba jednak nie jestes tak dobrze poinformowana jak ci sie wydaje :)
              -Dlaczego nazywasz moj licencjat lichym? i na jakiej podstawie oceniasz moje
              wyksztalcenie?
              Chyba sama masz tu jakis kompleksik :-)
              -Wreszcie sprawa domniemanej schizofrenii?
              To juz powazne stwierdzenie, na dodatek diagnoza zostaje postawiona na
              odleglosc. Musisz byc zatem genialnym psychologiem, skad wiec ten epizot w call
              center??? :)
              • Gość: dorota Re: Renia bredzi! IP: *.url.equinox.local / *.equinoxit.net 24.10.05, 15:34
                zapraszam na temat tesco do a-z czyli lece do purley tam znajdziecie naprawde
                wiele odp na nurtujace was pytania
                • exanimalka wyjazd 18 listopada do tesco w anglii 25.10.05, 10:23
                  kto jedzie? moje GG 1220370
      • Gość: mak Re: rozmowa kwalifikacyjna w Krakoiwe dp pracy w IP: *.cable.ubr04.croy.blueyonder.co.uk 25.10.05, 10:20
        nie moge sie z Toba zgodzic bo w pokoju mieszkam z magistrem
        a mi samemu niewiele do niego zostalo...

i obaj oczywiscie pracujemy w tesco i przyjechalismy stosunkowo niedawno!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka