Gość: jakistam IP: *.chello.pl 07.11.05, 22:59 z tego co wiem jest problem zeby przewiezc papierosy do jakiej ilosci jest to mozliwe ? jesli bede mial wagonik w torbie na samolot ? to co moga sie przyczepic ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ff Re: PAPIEROSY IP: *.ipt.aol.com 07.11.05, 23:03 mozna przewiezc jeden wagon za wiecej trzeba placic clo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tatek Re: PAPIEROSY IP: *.chi.ac.uk 08.11.05, 18:25 mozna przewiezc dwa fagony do tego 1l alkoholuza wiecej zaplacisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: PAPIEROSY IP: *.ipt.aol.com 08.11.05, 18:51 po co sie tatek wypowiadasz jak dobrze nie wiesz max to 200 papierosow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astana Re: PAPIEROSY IP: *.attu.pl 11.11.05, 16:21 no wlasnie ja tez sie zastanawiam... probuje to wszedzie sprawdzac i jakos nie moge znalesc kompetentnych info. lecialam na poczatku listopada i zaryzykowalam - wzielam 4 wagony; ale po bezproblemowym przejsciu w katowicach przez check-in (nie jak na Etiudzie gdzie mi caly bagaz sprawdzili, wszystko nawet celnik mi do kosmetycznki zagladal, tyle ze wtedy nawet paczki nie mialam) kupialm jeszcze jeden wagon w sklepie na terminalu i pytam sie babki w sklepie - ile moge wziasc do UK, a ona mowi ze 4 wagony i to samo powiedziala parze angoli, ktorzy tez kupowali... hmmm, wiec juz sama nie wiem, bo lece przed swietami znowu (bezprosrednio do Dublina, i z Okecia) no i chlopak ofc dopomina sie o fajki; z kolei kolega z livepool mi powiedzial, ze on lecial tez do Liverpool, w lipcu (po zamachach) i go tam na miejscu przetrzepali, jak juz odebral bagaz, musial placic 80 funtow kary i mu zabrali fajki... a tak w ogole to nasi celnicy moga nam zabrac fajki czy juz za granica??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: PAPIEROSY IP: *.as1.cbr.castlebar.eircom.net 11.11.05, 17:35 Jeden wagon w walizce, drugi w podrecznym - czy uwazacie ze az tak sie komunikuja ci od bagazu i celnicy na bramkach??:) Nie sadze.Ja tak robie i nikt sie nie czepia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kenet.mse Re: PAPIEROSY 11.11.05, 22:41 ja przywiozlem 4,5 katronu i jak bym wiedzial ze nie sprawdzaja to bym z 10 wziol :D kupuje za 10£ sprzedaje za 26$ i latam za free:D Odpowiedz Link Zgłoś