milana26 06.01.06, 15:50 Szukam pracy fizycznej niestety bez znajomości języka angielskiego.Z zawodu jestem nauczycielem.Szukam również pracy dla mechanika samochodowego niekonieczcie w zawodzie.Gdzie mogę jej szukać Proszę o poradę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_alexander Re: praca w Anglii 06.01.06, 16:13 Jeżeli dobrze zna język to niektóre warsztaty samochodowe rekrutują praktycznie "na okrągło". Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: praca w Anglii 06.01.06, 17:35 Jaki stopien znajomosci angielskiego ma ten "mechanik"? I czy juz jest w UK? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_alexander Re: praca w Anglii 06.01.06, 17:43 np to: www.marcentre.co.uk/jobs.html Odpowiedz Link Zgłoś
allor Re: praca w Anglii 08.01.06, 09:33 To przy bardzo dużym szczęściu agencja, fabryka i Ł3/ godzinę minus koszty pracodawcy. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
vase Re: praca w Anglii 29.01.06, 00:13 Milana26, nie chce sie czepiac, ale co to ma za znaczenie, ze z zawodu jestes nauczycielem? Skoro 0 jezyka, to jw: fabryka za maaarne grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
lillys Re: praca w Anglii 29.01.06, 14:20 no, nie przesadzajcie z tym 3Ł/h bez znajomosci angielskiego. Ja pracowalam wsrod wiekszosci ludzi nieznajacych angielskiego. Ja ze znajomoscia języka, inni bez - wszyscy mieli po rowno 5.50/h (+nadgodziny za 8/h). Mozna trafic, zreszta to mnie wlasnie zadziwialo, jak ci ludzie, kompletnie nie znajacy angl. potrafia znalesc tam prace?? Potrafili:) Rozejrzyjcie sie... farmy, fabryki Np. stronka www.anyworkanywhere.com Odpowiedz Link Zgłoś