massshednm Re: LONDYN...[ praca ]?! 05.02.06, 17:16 Hyyym...w której części Londynu jest najwięcej miejsc gdzie mogłabym znaleść mieszkanie i pracę? Pozdrawiam, Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uli Re: LONDYN...[ praca ]?! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.02.06, 18:30 Ty poważnie pytasz, czy tak sobie żarty stroisz...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: massshednm Re: LONDYN...[ praca ]?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:02 A dlaczego niby mam pytać nie poważnie..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uli Re: LONDYN...[ praca ]?! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.02.06, 19:09 Bo nikt ci nie odpowie na takie pytanie. Niby jak..podać Ci dzielnicę, kod pocztowy i co ma być wyznacznikiem...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: LONDYN...[ praca ]?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 11:41 massshednm napisała: > Hyyym...w której części Londynu jest najwięcej miejsc gdzie mogłabym znaleść > mieszkanie i pracę? > > Pozdrawiam, > Iza W kazdej czesci Londynu sa wolne mieszkania , pokoje itd jak rowniez jest praca Ale czy znajdziesz prace dla siebie jesli na stanowisko nizszego rzedu zglasza sie 100-300 kandydatow a na stanowisko wyzszego rzedu 50 . Taka jest sytuacja w Londynie, smutne ale prawdziwe. W kazdym badz razie zycze Tobie powodzenia i szczescia. Jakbys miala konkretne - rzeczowe pytania prosze zadawaj Wasz ulubiony wow:) Odpowiedz Link Zgłoś
massshednm Re: LONDYN...[ praca ]?! 06.02.06, 15:22 Hyyym..:P wOw.. dzięki za wprowadzenie mnie w świat realny.. wierzę, że jednak dam sobie radę.. A czy moje pytanie było źle zadane..? hyymm...nie wydaje mi się, .. Nie znam Anglii i pytam o wszystko co przychodzi mi do głowy w danej chwili... A jeśli zadałam idiotyczne pytanie to przykro mi bardzo.. i przepraszam w takim razie..:) Dziękuję, Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: LONDYN...[ praca ]?! IP: 212.44.10.* 06.02.06, 15:32 Twoje pytanie bylo zle zadane. Nie pytalas sie o konkretne prace/zawod, ani tez o konkretne mieszkania czy ich ceny. To tak jakby sie zapytac "Czy jest praca w Warszawie i gdzie"? Tak praca jest, ale dla kogo? Poczytaj sobie troche fora, jest tu cale mnostwo informacji, odpowiedzi na wiele pytan padly kilkanascie razy. Odpowiedz Link Zgłoś